inici | contacte | avís legal | publicitat | language: Spain English French German Italian Russian Portuguese
Aquest Nadal, fes un regal diferent i col·labora amb la difusió del receptari tradicional Especial receptes de Nadal Sopa de pescadors Torró de crema cremada Patates estofades amb costella de porc Canelons de mel i mató Menjar blanc

Properes receptes de cuina i pastisseria

PROPERES RECEPTES DE CUINA

  • "(Actualitzar)" Rap rostit amb moixernons a la mel
  • "(Actualitzar)" Arròs amb llagosta
  • "(Actualitzar)" Arròs caldós amb nécores 
  • "(Actualitzar)" Bacallà a la llauna
  • "(Actualitzar)" Bunyols de bacallà 
  • "(Actualitzar)" Calamarsets en tinta
  • "(Actualitzar)" Crema d'espinacs 
  • "(Actualitzar)" Croquetes de peix
  • "(Actualitzar)" Panini
  • "(Actualitzar)" Patates braves madrilenyes
  • "(Actualitzar)" Pop amb salsa ajoarriero
  • "(Actualitzar)" Suquet d'escórpora amb patates
  • "(Actualitzar)" Llucet amb pernil ibèric cruixent
  • "(Actualitzar)" Albergínia farcida de bolets
  • "(Actualitzar)" Patates braves a l'estil madrileny
  • "(Actualitzar)" All cremat de turbot
  • "(Actualitzar)" Truita de llengüeta cruixent
  • "(Actualitzar)" Wok de marisc i pollastre
  • Arròs tradicional de l'empordà (Abraham)
  • All cremat
  • Allioli de pera 
  • Arròs de cabra
  • "Fabes" amb cloïsses 
  • "Sincronitzades" de carn amb ceba i formatge cheddar
  • Amanida de faves i pernil amb menta (34 CPCC)
  • Allioli de pera 
  • Amanida d'escalivada i tonyina
  • Ànec al forn 
  • Bacallà al pil-pil
  • Borreta
  • Corvina
  • Cruixents de quico (empanadilles)
  • Arròs a banda amb patates 
  • Arròs de ceps, morro i orella (Pallars)
  • Arròs de cabra
  • Arròs de l'Empordà
  • Bacallà al pil-pil 
  • Conill al cava 
  • Coca de full i verdures (albergínia, ceba, pinyons, tomàquet, orenga, oli)
  • Coca de Full de tomacons i alfàbrega
  • Coca de codony
  • Crema de marisc 
  • Crema de verdures
  • Croquetes de bolet
  • Creps salades 
  • Esferificacions
  • Fideus Udon
  • Guisat de patates farcides (Kero)
  • Llagosta a la catalana
  • Lluç a la viscaina
  • Musaka de carn 
  • Marmitako de bonítol 
  • Ous ferrats 
  • Olla aranesa (705 CPCC)
  • Ofegat de la Segarra (701 CPCC)
  • Olla verda (713 CPCC)
  • Palpis de corder 
  • Pastís fred de salmó 
  • Peix amb suc (794 CPCC)
  • Pollastre amb ratafia
  • Pollastre empanat
  • Popets a la salsa de gingebre 
  • Romesco de bacallà (909 CPCC)
  • Remenat de bolets
  • Risotto de bolets 
  • Risotto de gambes i shiitake
  • Sopa d'all
  • Suquet de peix (sofregint la picada)
  • Tagliatelle al frutto di mare 
  • Tonyina estofada
  • "Yuca con mojo" (Cuina cubana)

PROPERES RECEPTES DE PASTISSERIA

  • 1 de Desembre - Martell de Sant Eloi (brioix)
  • 13 de Desembre - Tissores de Santa Llúcia 
  • 19 Març - Crema amb melindros
  • Taps de Cadaques
  • Capsetes de Tivissa
  • Molí de brioix
  • 27 d'Abril - Pastís de la Mare de Dèu de Montserrat
  • 1er Diumenge de Maig - Pastís de la Mare amb forma de cor
  •  "(Actualitzar)" Lioneses i pals 
  • "(Actualitzar)" Capritxos
  • "(Actualitzar)" Baklava
  • "Dorayakis" 
  • Bescuit de la reina 
  • Berlines de crema
  • Bismarck cremat 
  • Borratxos
  • Bombó gelat de coco
  • Braç de gitano de trufa banyat
  • Braç de gitano de crema
  • Bunyols de plàtan 
  • Cabell d'angel
  • Canapés de pastisseria
  • Caramel
  • Carnestoltes de brioix
  • Cristina de brioix amb nous (cremar tapa)
  • Croissants
  • Brioixeria pastissera: Croissants 
  • Encenalls 
  • Esferificació de maduixes amb nata
  • Fondant
  • Full (Hojaldre) 
  • Full dolç + Chantilly, nata muntada amb llustre i vainilla 
  • Galetes de gingebre
  • Gelat de coco
  • Marrón Glacé 
  • Mantecado (660 CPCC)
  • Mini Tarta Tatín de poma amb crema anglesa (primer el caramel)
  • Mousselina de carmel i nous 
  • Mousse de llimona 
  • Neules
  • Orelletes de festa major
  • Ossos de Sant
  • Pa de cadís
  • Pa de coca
  • Pa de nous
  • Panettone
  • Brioixeria pastissera: Pasta de cireres 
  • Pa de ceba i formatge 
  • Pa de pagès
  • Pa de pessic Sacher
  • Pasta de full 
  • Pasta de cirera + gelatina (pectina)
  • Pasta filo (philo o brik)
  • Pasta seca: Xocolata blanc i negre
  • Pasta seca: Florentins
  • Pasta seca: José
  • Pasta seca: Llengues de gat
  • Pasta seca: Llonguets
  • Pasta seca: Matrimonis
  • Pasta seca: Pinyonat
  • Pastis Sant Marcos
  • Pastís Cardenal = Tocinet de cel + Crocanti + Planxes + Iema + Nata
  • Pastís Senyera de mousse de pinya amb esferificació de maduixes (pa de pessic amb film tort a la base per fer un biaix) (colorant addicional groc a la pinya i vermell a la maduixa) 
  • Peix de brioix amb nata 
  • Polvorons "mantecaos"
  • Rebosteria pastissera: Borratxos
  • Rebosteria pastissera: Caputxins
  • Rebosteria pastissera: Saretes
  • Rebosteria pastissera: Tallat de llimona
  • Rebosteria pastissera: Tocinet de cel/ Flamets
  • Sucre invertit
  • Tarta alemana 
  • Taronges gelades
  • Torró d'ametlla i praliné
  • Torró de massapà 
  • Torró de crema amb ametlles i banyat amb xocolata
  • Torró de gema amb canyella
  • Trufa al whisky
  • Trufat de frambuesa
  • Trufat de licor
  • Trufat de menta 
  • Xuixos farcits de crema