inici | contacte | avís legal | publicitat | language: Spain English French German Italian Russian Portuguese
1er Diumenge de Maig: Dia de la mare Olla barrejada Peus de porc amb ceps Picantons al forn a les fines herbes Maires fregides

Com t'ha quedat?


Has elaborat alguna recepta d'aquest blog i vols mostrar a tothom el resultat?
Envia'ns la teva foto a l'adreça "info@lacuinadesempre.cat" i serà publicada en aquesta secció amb una valoració del resultat.



2017

DATA: 18/04/2017 RECEPTA: Mona de Pasqua: Clàssica
CUINER/A: David Pagès i Cisa
VALORACIÓ: Sincerament David, t'he de dir que tens mà per a la pastisseria. La gema pastissera no és trivial i té molt bona textura i està ben cremada. Només com a consell, et diré que aquest cornet no es adequat per a nates i trufes (massa estrellat). El crocant molt ben aplicat. La meva sincera enhorabona company! 

 




DATA: 01/02/2017 RECEPTA: Arròs caldós amb llamàntol
CUINER/A: Xavier Palanqués
VALORACIÓ: Enhorabona tros! Fot una pinta collonuda, es veu bon material! 
Veig que aquest cap de setmana t'has fotut fins el cul, eh?... i encabat a clapar al sofà tota la tarda, oi?.... que ens coneixem Xona!  ... si es que això és mitja vida, collons!




2016


DATA: 04/11/2016 RECEPTA: Suquet de rap amb patates
CUINER/A: Jonathan Gallén
VALORACIÓ: T'ha quedat igual que a mi, copión de merda! No ho tornis a fer o t'envio a la meva penya mariolera i flipes!. 
A més, no en tens ni puta idea de cuinar, no veig moviment. 
Nemaviam: hi trobo a faltar unes salsitxes de frankfurt a trossets d'un centímetre i mig.  La propera vegada ho tritures tot i ho decores amb olives negres i ketchup, i a veure si aprens! . I ara vinga, ja pots posar-te com una truja, que amb la puta excusa que son quatre dies et fotràs a devorar tot aquest tiberi (al sofà i amb pijama) com si no hi hagués un demà!... ja us conec, ja...
I de postres quatre donuts, per baixar, tros de BigHero!
Molt bé, molt bé, estupendo....
I després a estucar el lavabo net de la mama...oi?, clar, per què tot això ha de sortir amb la mateixa textura que ha entrat...
Per cert, només em queda un dubte, aquesta afartada valdria com a "cena rápida" o no?...per què si no... quina merda...
Gràcies per res, senyoreta!








DATA: 24/10/2016 RECEPTA: Pastís de poma
CUINER/A: Eva Blasco
VALORACIÓ: Sempre bo un pastís de full amb poma. Bona elaboració! Gràcies Eva!



DATA: 25/10/2016 RECEPTA: Arròs de muntanya amb trompetes de la mort
CUINER/A: Maribel Pérez
VALORACIÓ: Excel·lent reproducció. Celebro que us hagi encantat. Continua així Maribel!



DATA: 10/10/2016 RECEPTA: Arròs de muntanya amb trompetes de la mort
CUINER/A: Toni Ruiz
VALORACIÓ: Tot i no posar costella (sempre important) te una presentació excel·lent. Segur que estava ben bo. Gràcies Toni!




DATA: 31/03/2016 RECEPTA: Pastís de xocolata (Sacher)
CUINER/A: David Pagès
VALORACIÓ: La ganache té molt bona textura. La Gemma estaria contenta. Molt bona feina !




DATA: 02/02/2016 RECEPTA: Peus de porc amb bolets
CUINER/A: Gemma Vilas
VALORACIÓ: No cal dir que has fet un treballa extraordinari. Guarda'm un tàper !!!


2015

DATA: 25/09/2015 RECEPTA: Arròs caldós amb llamàntol
CUINER/A: Rosa López
VALORACIÓ: Sincerament t'ho dic, té una pinta fabulosa. Tens mà per la cuina, Rosa!


DATA: 01/06/2015 RECEPTA: Púding de poma
CUINER/A: Lourdes Gil
VALORACIÓ: Ara fa temps que no en faig i m'has fet venir ganes... t'ha quedat molt bé!



DATA: 02/02/2015 RECEPTA: Tronc de Nadal
CUINER/A: Laia Rius
VALORACIÓ: Extraordinari resultat! T'has treballat molt les fulles, eh? Enhorabona Laia!

DATA: 10/01/2015 RECEPTA: Calamars farcits
CUINER/A: Jaume Guillamon
VALORACIÓ: No sé com t'ho fas però sempre em fas venir gana, nano! Excel·lent!


DATA: 03/01/2015 
RECEPTA: Fideuà
CUINER/A: Manel Vilas
VALORACIÓ: Bona feina, nano! Es nota que ets un Vilas, jeje!





2014

DATA: 26/12/2014
RECEPTA: Canelons de Nadal
CUINER/A: Melchor De Palau
VALORACIÓ: M'has fet venir salivera, company! La teva mare t'hauria de valorar més! jeje!


DATA: 17/11/2014
RECEPTA: Arròs Parellada
CUINER/A: Josep Ferrer
VALORACIÓ:  És una bona notícia saber que aquest blog t'ha animat a cuinar. Bona feina!



DATA: 09/11/2014
RECEPTA: Arròs caldós amb llamàntol
CUINER/A: David Rodríguez
VALORACIÓ:  Molt bé nano! Si es el primer cop que ho fas, t'ho has currat molt! Enhorabona!



DATA: 04/11/2014
RECEPTA: Panellets
CUINER/A: Laura López
VALORACIÓ:  Ho has fet molt bé. I de ben segur que estaven molt bons! Felicitats Laura!



DATA: 22/07/2014
RECEPTA: Arròs amb gambes
CUINER/A: Jaume Guillamon
VALORACIÓ:  Ja veig que has incorporat salsitxes...! Mar i muntanya, doncs! Gran plat senyor!


DATA: 21/07/2014
RECEPTA: Braç de gitano de crema
CUINER/A: Lídia Bosch
VALORACIÓ:  Sí certament és el primer que fas, un 10! Espectacular! Molta bona feina!


DATA: 15/06/2014 
RECEPTA: Coca de fruita de Sant Joan
CUINER/A: Miriam Pujol
VALORACIÓ:  Per ser la primera coca que fas no està gens malament, però una coca de Sant Joan sense pinyons no és una coca de Sant Joan, Míriam! Enhorabona per l'esforç!


DATA: 08/06/2014
RECEPTA: Tortell de nata
CUINER/A: Eva Creus
VALORACIÓ:  No sembla que sigui el primer tortell que fas.... Molta bona feina Eva!


DATA: 15/05/2014
RECEPTA: Turbot al forn amb salsa balandra
CUINER/A: Jaume Guillamon
VALORACIÓ:  Hauràs comprovat quina gran combinació, eh?. De nou, l'has clavat Jaume!


DATA: 04/04/2014
RECEPTA: Paella de marisc
CUINER/A: Núria Salgado
VALORACIÓ:  Una autèntica paella de marisc feta en barbacoa. Excel·lent resultat Núria!


DATA: 04/04/2014
RECEPTA: Mousse de xocolata
CUINER/A: Núria Salgado
VALORACIÓ:  Unes postres que no fallen mai. Has replicat a la perfecció la recepta original que junts vam fer durant el passat taller! Ja veig que t'hi fixes molt i molt!

DATA: DATA: 30/03/2014
RECEPTA: Pastís de poma
CUINER/A: Anna Ortega
VALORACIÓ:  Una versió més lleugera però molt interessant d'un clàssic. Bona feina Anna!


DATA: 22/03/2014
RECEPTA: Calamars amb vi i ceba
CUINER/A: Jaume Guillamon
VALORACIÓ:  Tens l'habilitat de donar als plats el mateix aspecte que jo. Formidable nano!


DATA: 19/03/2014
RECEPTA: Bunyols de vent
CUINER/A: Sílvia Naranjo
VALORACIÓ:  No cal dir que t'han quedat formidables Sílvia! bona feina i enhorabona!


DATA: 03/03/2014
RECEPTA: Tortell de nata
CUINER/A: Montserrat Montanyà
VALORACIÓ:  Has barrejat l'elaboració del tortell de nata amb el de crema. El full no està ben estirat, per això no ha pujat. La propera vegada tindrà millor presència. Es pot millor Montserrat. Malgrat això, segur que estava bo, oi?.


DATA: 01/03/2014
RECEPTA: Pastís de nata
CUINER/A: Oscar Peral
VALORACIÓ: Per ser el primer pastís que fas, un 10 Oscar!...tens ma per la pastisseria!


DATA: 05/02/2014
RECEPTA: Arròs tres del·lícies 
CUINER/A: Jaume Guillamon
VALORACIÓ:  Recepta realitzada a la perfecció i millorada amb brots de soja natural.


2013


DATA: 01/12/2013
RECEPTA: Orada al forn amb patates
CUINER/A: Jaume Guillamon
VALORACIÓ: Excel.lent resultat, segur que vas gaudir del plat.


DATA: 19/10/2013
RECEPTA: Ànec amb peres
CUINER/A: Jaume Guillamon
VALORACIÓ: Un gran plat Jaume, ben executat, com sempre.


DATA: 15/10/2013
RECEPTA: Pèsols amb mandonguilles
CUINER/A: Jaume Guillamon
VALORACIÓ: Quan de tiberi!, per sucar pa i no parar. Venen ganes de tastar-ho.


DATA: 6/10/2013
RECEPTA: Coca d'anís
CUINER/A: Jaume Guillamon
VALORACIÓ: Espectacular resultat. Realment professional.



DATA: 22/09/2013
RECEPTA: Llom a la taronja
CUINER/A: Jaume Guillamon
VALORACIÓ: A que no t'esperaves que fos tan bo?...un grandíssim plat. Bona presència.


DATA: 19/09/2013
RECEPTA: Garrons de porc al forn
CUINER/A: Jaume Guillamon
VALORACIÓ: Realment li saps trobar el punt de cocció. Ja no sé sí l'has fet tu o jo, aquest plat.


2 comentaris :

  1. Vinga va!!! Tiu!!!

    Al menys has de reconèixer que ha estat una difícil taks, em sembla unbleivlablel que no m'hagis fet un retret per no posar-ne un hule de qualitat a la foto... De qualsevol manera tens raó, la recepta era per a 4 persones però s'ho a fotut un únic troll. Haig de disimular.

    ResponElimina

Gràcies pels teus comentaris !