inici | contacte | avís legal | publicitat | language: Spain English French German Italian Russian Portuguese
Llenguado a la nyoca Rostit de Nadal: Pollastre rostit amb prunes i pinyons Sopa de rap Patates estofades amb costella de porc (patates amb suc)

divendres, 15 de desembre de 2017

Saltat de calamar, trompetes de la mort i espàrrecs verds


Avui us presento un agradable, saludable i senzill plat de temporada que podeu fer en tan sols 15 minuts.
Si bé és una recepta que podeu fer amb qualsevol tipus de bolet, la combinació amb trompetes de la mort fresques és especialment recomanable.
Per arrodonir-ho tot plegat, uns espàrrecs verds li donaran
Les quantitats d'aquest plat corresponen a dues persones.


INGREDIENTS
1 calamar
200 g de trompeta de la mort fresca
2 alls laminats
6 espàrrecs verds 
oli d'oliva
julivert
sal

VARIANTS:
- Podeu emprar altres tipus de bolets
- Es pot fer amb ceba tendre en lloc d'espàrrecs

ELABORACIÓ
El plat es pot fer amb trompetes rehidratades, però llavors poseu-ne la meitat, ja que son molt més intenses de gust. Les trompetes fresques de temporada tenen un sabor suau i agradable.
Podeu escaldar-les prèviament, per trencar les fibres i fer-les més amoroses, tot i que es poden saltar directament.
Un cop escaldats els bolets...
els heu d'escórrer bé i els reserveu.
Ara, netegeu el calamar.
Talleu-lo a tires.
Ara, en una paella amb un raig d'oli i sal, salteu els espàrrecs verds.
Deixeu que es facin bé i els reserveu amb el foc apagat.
En una altra paella, poseu a daurar una mica d'all laminat amb oli d'oliva i sal.
Seguidament, tireu-hi els bolets escorreguts. Deixeu que perdin tota l'aigua.
En aquest punt, ja hi podreu incorporar el calamar.
Saleu-ho una mica.
Tireu julivert trinxat per sobre.



Bon profit!



I PER BEURE...


Nom: Parvus Rosé 2016
Varietat/s: Syrah, Cabernet Sauvignon
Capacitat: 75cl
Zona: D.O. Alella
Fabricant: Alta Alella
Font: www.roseatis.com
Nas Intensitat aromàtica alta on ressalten aromes afruitats de maduixes, gerds i notes florals de violeta, amb un rerefons d'aromes de fulles de tomaquera.
A la boca Entrada amb un punt dolç i elegant, on recordem els aromes de fruites vermelles. Pas per boca gras, afruitat, fresc i molt equilibrat amb un post gust llarg i persistent. Gust Aromàtic


ATENCIÓ: Aquest contingut està protegit sota la llicència Creative Commons Reconocimiento Internacional 4.0. Queda prohibit l'ús indegut d'imatges d'aquest blog. Més informació a AVÍS LEGAL .

0 comentarios :

Publica un comentari a l'entrada

Gràcies pels teus comentaris !