inici | contacte | avís legal | publicitat | language: Spain English French German Italian Russian Portuguese
Peus de porc al forn Rostit de Nadal: Pollastre rostit amb prunes i pinyons Calçots al forn Pinyonat Wok de potes de calamar amb tirabecs Tartaletes de crema amb fruita i xocolata

divendres, 10 de novembre de 2017

Iogurt grec amb magrana, rom i pinyons caramelitzats


Avui us porto unes postres molt fàcils de fer. Només necessitareu 10 minuts per preparar-les.
Us recomano, però, que prèviament feu els pinyons caramel·litzats (recepta recentment publicada).
Com veureu, he utilitzar una base de pa de pessic que he sucat amb rom, però podeu fer servir galeta o melindros també. Unes postres molt refrescants al paladar que ajudaran a baixar un dinar copiós.
Les textures també juguen un paper important aquí: el cruixent dels pinyons, la bombolla de la magrana, la melositat del iogurt grec i la suavitat del pa de pessic fan que, de totes totes, aquestes siguin unes postres molt recomanables i ben trobades.
Espero que us agradi.
Les quantitats d'aquesta recepta corresponen a 2 persones.


INGREDIENTS
2 iogurts grecs
4 cullerades de melmelada de gerds
1 magrana
pinyons caramel·litzats
base de pa de pessic o planxes
rom

VARIANTS:
- Podeu fer servir altres tipus de melmelada
- Podeu decorar-ho amb ametlla crocant
- Podeu fer servir altres tipus de licor

ELABORACIÓ
D'entrada, prepareu els pinyons caramel·litzats.
Vigileu no es cremin i deixeu-los refredar.
Us recomano la lectura prèvia d'aquesta recepta abans de continuar: Pinyons caramel·litzats.
A continuació, obriu la magrana.
Desgraneu-la colpejant-la suaument amb una cullera.
Barregeu la magrana pelada amb el iogurt grec.
I reserveu-ho a la nevera.
Ara munteu les postres dins un got de perfil baix.
Retalleu un tros de pa de pessic de la mida del got.
Col·loqueu-lo a la base.
Que quedi ben ajustat.
Si us ve de gust (ho recomano), podeu posar-hi una mica de rom.
Un raig petit. No abuseu, que ja només busquem aromatitzar una mica el pa de pessic.
A sobre, poseu-hi dues cullerades de melmelada de gerds.
I l'escampeu.
Que quedi una capa uniforme.
A continuació, ja hi podeu posar el iogurt amb magrana.
I també l'escampeu uniformement.
Quins colors, eh? però també quins sabors!
Finalment, decoreu el vaset amb els pinyons caramel·litzats.
Reserveu-los a la nevera. Podeu posar també una fulla de menta. Jo no en tenia.
I ja els podeu servir.
Bon profit!


I PER BEURE...
Nom: Carles Andreu Cava Rosat Reserva
Varietat/s: Trepat
Capacitat: 75cl
Zona: D.O. Conca de Barberà
Fabricant: Celler Carles Andreu
Font: www.doconcadebarbera.com
Cava varietal de Trepat, original per la tonalitat i el seu color rosat.
El plaer en la seva degustació s'inicia amb la seva estètica que ens suggestiona psicològicament, doncs els seus tons ens porten a un mon de tendresa i romanticisme. El seu caràcter és estructurat, madur, intens, molt complexe i ric amb aromes de fruits vermells barrejats amb aromes de pastisseria, canyella i mel.

ATENCIÓ: Aquest contingut està protegit sota la llicència Creative Commons Reconocimiento Internacional 4.0. Queda prohibit l'ús indegut d'imatges d'aquest blog. Més informació a AVÍS LEGAL .

1 comentari :

  1. Hola!
    Es veu ràpid i refrescant!
    D'aquique uns dies serà el meu aniversari i he pensat en portar uns quants a la feina però m'ha surgit un dubte (o dos): d'un dia per l'altre, no quedarà aigualit per la fruita? I l'altre dubte és si no s'oxidarà i enfosquirà la magrana?
    Moltes gràcies.
    Lidia

    ResponElimina

Gràcies pels teus comentaris !