inici | contacte | avís legal | publicitat | language: Spain English French German Italian Russian Portuguese
Aquest Nadal, fes un regal diferent i col·labora amb la difusió del receptari tradicional Especial receptes de Nadal Sopa de pescadors Torró de crema cremada Patates estofades amb costella de porc Canelons de mel i mató Menjar blanc

divendres, 17 de març de 2017

NOTÍCIA: "Les receptes del calendari pastisser" ja a la venda!


Doncs sí, ha trigat una mica però com us vaig anunciar darrerament ja és a la venda el primer llibre d'aquest blog: Les receptes del calendari pastisser, de l'editorial Cossetània.
Vull agrair la col·laboració dels seguidors i dels que compartiu aquest neguit de mantenir i difondre la cultura gastronòmica tradicional d'aquest país.
I recordeu, que sempre estic a la vostra disposició per a qualsevol dubte, consulta o crítica respecte aquest llibre o blog.
Moltes gràcies a tots i a totes!

Les receptes del calendari pastisser

Les nostres postres de sempre

En aquest llibre hi trobareu les receptes de pastisseria tradicional catalana, presentades per ordre cronològic del calendari de festes. Us endinsareu en aquelles postres delicioses i sobradament conegudes arreu del nostre territori, com són els braços de gitano, les mones de Pasqua, els pastissos de Sant Jordi, les coques de Sant Joan, els panellets o els tortells de Reis. Amb un llenguatge molt planer i acompanyat de fotografies a tot color, s’hi detalla tot allò que necessiteu per elaborar aquests dolços a casa vostra sense gaire complicacions. Amb una clara crítica a la “mal anomenada pastisseria creativa”, el llibre pretén reivindicar i apropar les receptes més nostrades del calendari d’una forma molt planera, detallada i personal.
Introducció de: Jaume Fàbrega i Colom

Albert Vilas

Nascut a Barcelona l’any 1973, entre els anys 1996 i 2007 va treballar com a pastisser professional a la reconeguda Pastisseria Boages, del centre de Barcelona. Actualment, treballa com a professional de sistemes informàtics en una important companyia de transports internacionals. Tot i l’abandonament del sector pastisser, es considera un gran apassionat i defensor de la cuina i la pastisseria tradicionals.
L’any 2010 engega un projecte de difusió del receptari tradicional català mitjançant l’exitós blog gastronòmic www.lacuinadesempre.cat.
Es defineix, bàsicament, com un impulsor de la cultura gastronòmica catalana.

Preu: 16,90€
Col·lecció: Escudella, núm. 9
ISBN: 978-84-9034-573-3
Nombre de Pàgines: 200
Nombre d'il·lustracions: 446
Mides: 21 x 16 cm
Enquadernació: Rústica amb solapes
Data primera edició: Març del 2017
Per vols realitzar la compra, fes clic: COMPRAR AQUÍ!

8 comentaris :

  1. Genial! Enhorabona! El comprarem i en faig difussió.

    ResponElimina
  2. Hola Albert,

    MOLTES FELICITATS!!! És un llibre genial!!! I no m'hi he pogut estar!!! M'acabo de comprar 2: un per a mi i l'altre pel meu amic Julian, que també és un cuinetes, i de ben segur li encantarà!!!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Si passes un dia per Molins te'ls signo! Moltes gràcies!

      Elimina
  3. Moltes felicitats!!!!. Vas ser el meu primer bloguer i vaig aprendre molt. Moltes gràcies. Compraré el llibre.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Ohhh, quin honor!, jeje. T'ho agraeixo molt company! Una forta abraçada!

      Elimina
  4. Hola Albert, Ja tinc el llibre i no puc parar de llegir les receptes. Aquesta Pasqua faré les mones. Enhorabona. M'encanten les explicacions i el pas a pas. Gràcies

    ResponElimina
  5. Encara no el tinc Albert, però estic segura que és una feina Excel.lent!!! Com sempre!!

    una abraçada

    ResponElimina

Gràcies pels teus comentaris !