inici | contacte | avís legal | publicitat | language: Spain English French German Italian Russian Portuguese
Fideuada Mona de Pasqua: Sara Pastís de Sant Jordi Pa de Sant Jordi Mona de Pasqua: Trufa cuita Arriba la Quaresma amb els típics bunyols.

divendres, 18 de març de 2016

Brownie


Poques receptes he hagut de repetir tantes vegades com aquesta abans de publicar-la.
I es que he fet unes quantes proves abans de decidir-me per una recepta o altra.
Si us hi poseu, trobareu que hi ha moltes receptes diferents, i en certa manera, és comprensible. Cadascú l'adapta al seu gust.
Aquesta que us proposo avui, considero, té un punt d'equilibri just entre el que seria un pa de pessic i un crumble.
És dir, per a mi, un brownie ha de ser cruixentment tou o tovament cruixent.
Sembla una incoherència el que dic, oi?.
El que he buscat és trobar aquell punt d'untuositat que omple el paladar de xocolata intens.
En qualsevol cas, per a gustos colors, què diuen, però permeteu-me recomanar-vos aquest brownie i, si el voleu fer, us agrairé em feu arribar el vostre feedback.
Espero que us agradi.

Llegir més...

divendres, 11 de març de 2016

Caldereta de xai amb patates



Us presento un plat molt interessant, d'aquells que us permetrà sucar-hi pa i omplir-vos el ventre de satisfacció. I es que la carn de xai és exquisida i és una carn molt utilitzada en guisats tradicionals.
Com veureu, aquesta recepta d'avui no té gaire misteri i, de fet, jo penso que la complexitat més gran d'una caldereta rau en trobar la variant que més ens agradi, ja que n'hi un munt.
Es pot acompanyar el guisat amb patates (com he fet jo), però també és força habitual incloure-hi pèsols, mongetes o altres llegums.
Si us agrada aquest plat, també us recomano la lectura de les receptes Pèsols amb xai i Pèsols negres estofats amb coll de bé.
Que vagi de gust!
Llegir més...

divendres, 4 de març de 2016

Amanida de patata amb tonyina i cranc LCDS



Estic convençut que, a casa vostra, també és força habitual el consum d'amanides personalitzades.
Tots tenim les nostres tendències i predileccions i adaptem aquestes amanides al nostre gust personal. Això és molt bo i garanteix el gaudiment d'allò que cuinem al mateix temps que fomentem una certa creativitat a la cuina.
Per tant, avui, us mostraré una d'aquelles elaboracions personals, casolanes, gairebé privades que faig sovint a casa. Aquests tipus de plats, són receptes poc interessants amb un baix contingut tècnic, però que en veure-les publicades en un blog tot sovint ens ajuden a tenir noves idees casolanes i  permeten el desenvolupament d'alguna variant, fins i tot, més interessant encara.En realitat, es tracta de la versió de l'Amanida d'arròs LCDS que vam veure fa un temps però fent ús de patata cuita en comptes d'arròs.
Com sempre, si no dic res, les quantitats de la recepta corresponen a quatre persones.
Espero que us agradi.
Llegir més...