inici | contacte | avís legal | publicitat | language: Spain English French German Italian Russian Portuguese
Escudella i carn d'olla de Nadal Torró de crema cremada de pastisseria Canelons de Nadal Xai al forn amb fruites a la Mostarda Pintxo Goxua Compra'm una cervesa!

divendres, 5 de febrer de 2016

Tallarins de verdura amb salsa de nous


No fa gaire temps vam veure com preparar una deliciosa salsa de nous.
Doncs bé, avui us presento un plat de pasta fet amb aquella mateixa salsa.
Com veureu, no té més complicació que preparar la salsa prèviament.
La resta, es fa en pocs minuts.
Un plat de diari... força saludable.


INGREDIENTS
300 g pasta fresca
150 g salsa de nous
un grapat de nous pelades
oli d'oliva verge extra

VARIANTS:
- Hi podeu tirar un raig d'oli picant

ELABORACIÓ
Com us comentava a la introducció, prèviament haureu de preparar una bona salsa de nous.
Per a més detall, us recomano la visita a la recepta "Salsa de nous"
Un cop feta la salsa, reserveu-la, però manteniu-la calenta.
Per elaborar aquest plat podeu fer servir qualsevol tipus de pasta. Jo he optat per utilitzar uns tallarins de verdura frescos, amb espinacs bàsicament.
Poseu abundant aigua a bullir amb sal. Quan bulli, tireu-hi la pasta fresca.
Feu cas al fabricant respecte el temps de cocció desitjat.
Un cop cuita, coleu la pasta.
Seguidament, en una cassola o paella, poseu-hi la salsa.
Aboqueu a sobre la pasta ben calenta.
Remeneu-ho bé. Ara, amb l'ajuda d'una forquilla, enrotlleu una bona quantitat de pasta i emplateu.
Molt bé, que quedi maco, que no costa pas gaire.
Finalment, decoreu el plat amb nous.
Un raig d'oli d'oliva verge extra per sobre no hi pot faltar.
I a dinar companys!
Us encantarà!
Bon profit!


I PER BEURE...


Nom: Dinarells
Varietat/s: Garnatxa negra, merlot, cabernet sauvignon.
Capacitat: 75cl
Zona: D.O. Empordà
Fabricant: Cooperativa Agrícola Garriguella
L' Empordà tot l'any! El vi Dinarells Negre és un vi per gaudir cada dia, amb moderació, això sí.
Aroma: fruites vermelles madures com mores, gerds, maduixes. Notes balsàmiques i especiades.
Boca: molt fresc i rodó.

2 comentaris :

Gràcies pels teus comentaris !