inici | contacte | avís legal | publicitat | language: Spain English French German Italian Russian Portuguese
Escudella i carn d'olla de Nadal Torró de crema cremada de pastisseria Canelons de Nadal Xai al forn amb fruites a la Mostarda Pintxo Goxua Compra'm una cervesa!

dijous, 24 de desembre de 2015

ARTICLE: Bon Nadal 2015


Com cada any, sense adonar-nos arriba el Nadal i l'esperit nadalenc... i tot allò que diuen.
Però, seriosament, digueu-me una cosa amics meus.... de veritat us sentiu diferents respecte la resta de l'any pel fet que sigui Nadal?

Si heu anat a votar i sembla que no hagi servit per a res...
Si us preocupa i us estressa no saber què cuinar per Nadal...
Si al final decidiu no comprar escamarlans, que amb les gambes ja fem!...
Si la Visa treu més fum que mai, que no arribem, que no arribem!
Si us fa una mica de "cosa" haver d'anar a dinar a casa de segons qui...
Si no suporteu trobar les botigues amb cues i els carrers plens de gent...
Si us us atabala no saber quins regals heu de comprar...
Si penseu que us esteu posant com unes truges i tot just acabeu d'encetar les festes...
Si us fa mal l'esquena i la ronyonada...
Si patiu alguna malaltia que us amarga la vida...
O si no esteu per hòsties...vaja.


...si sentiu tot això...
...però a més a més...

Si heu començat a remenar joguines a les botigues...
Si teniu ganes que vingui gent a casa vostra...
Si heu col·laborat amb El Gran Recapte...
Si heu posat el vostre granet de sorra a La Marató...
Si compteu a quants balcons hi pengen reis mags...
Si no podeu evitar comprar articles de Nadal quan aneu al basar xinés...
Si sentiu un cert caliu en veure les llums de Nadal mentre passegeu sense presses de nit...
Si recordeu a familiars que ja no hi son amb una mena de trista alegria o alegre tristesa...
Si podeu oblidar totes les coses negatives ni que sigui per unes hores..
Si veieu la il·lusió en els ulls dels vostres fills...
Si teniu la certesa que estimeu i us estimen ...
Si sentiu tot això...

...de ben segur que sentiu el Nadal.

La cuina de sempre us desitja unes Bones Festes de Nadal i  Feliç Any 2016!

Per cert, sabeu quines són les tres més visitades d'aquest blog durant el mes de novembre?
1 - Escudella i carn d'olla
2 - Rostit de Nadal
3 - Canelons de Nadal
I es que en un blog de cuina tradicional catalana no podia ser d'una altra manera.... oi?
Molts gràcies amics i lectors!

I per acabar, us deixo el tradicional vídeo de felicitació de Nadal.


14 comentaris :

  1. Bon Nadal Albert!!!!
    Sempre amb la mateixa il.lusió i ganes de compartir les coses ben fetes...

    Una forta abraçada desde el cor

    ResponElimina
  2. Gràcies per la teva feina Albert!Bon Nadal per tu i la teva familia.

    Una abraçada.

    Lourdes

    ResponElimina
  3. Bon Nadal ! He fet el rostit de Nadal segons la teva recepta i m'ha quedat bonissím!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Enhorabona Montse, l'èxit és teu! Segur que l'has fet amb tot l'amor del mon! Bones Festes!

      Elimina
  4. Bon Nadal Albert, vaig a buscar alguna recepta Chula, que demà tinc un dinar d'amics i els vull sorprender; -)

    ResponElimina
    Respostes
    1. jeje, ja m'explicaràs doncs, bones festes i feliç 2016!

      Elimina
  5. Albert vaig descobrir el teu blog buscant receptes per fer panellets per Tots Sants i l'èxit va ser total seguint les teves instruccions i consells.
    Ara ho he provat amb l'escudella i la carn d'olla i altre cop el resultat ha estat espectacular.
    Gràcies per compartir els teus coneixements amb tots nosaltres i bones festes!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Segur que has fet molt bona feina, gràcies per l'interés i per compartir el feedback Lluís. Que passis unes bones festes de Nadal i bon profit!

      Elimina
  6. Per nadal vam dinar escudella i rostit seguint (gairebé) al peu de la lletra les teves receptes. Èxit total! Ara ja m'estic preparant mentalment pels canalons.
    Per cert, moltes de les visites a les receptes d'escudella i rostit segur que eren meves... 😃

    ResponElimina
  7. Moltes gracies Albert per aquestes receptes tan ben explicades de la nostra cuina.
    Aixo de veure el pas a pas en fotografies no te preu, i et dona l'empenta per atrevir-te a fer plats que d'una altra manera, almenys jo no faria.
    Aquest nadal he trionfat (i tot gracies a tu) amb la sopa de pescadors i el rostit de nadal.
    Mil gracies per fer-nos la feina tant facil i bones festes!!

    ResponElimina

Gràcies pels teus comentaris !