inici | contacte | avís legal | publicitat | language: Spain English French German Italian Russian Portuguese
Escudella i carn d'olla de Nadal Torró de crema cremada de pastisseria Canelons de Nadal Xai al forn amb fruites a la Mostarda Pintxo Goxua Compra'm una cervesa!

divendres, 16 d’octubre de 2015

Pop "rocker"


Pop "rocker" ve de Rock'n'Roll, no de roques.
M'explicaré.
No fa massa vam veure com preparar el Pop al forn a la Murciana. Doncs bé, a partir d'aquell pop ja cuit, podeu fer una versió de pop molt interessant. Es tracta de torrar a la planxa el Pop al forn i afegir-hi una mica de pebre vermell i llimona.
Aquest pop el vaig tastar a Los Alcázares (Murcia) i li diuen "rocker" per què quan poses el pop a trossos sobre la planxa roenta aquest comença saltar i a, suposadament, ballar.
Una parida, no us diré que no, però el plat paga la pena.
Us garanteixo que si el tasteu, us canviarà la vida.

INGREDIENTS
1 pota grossa de Pop al forn a la Murciana
pebre vermell (tipus "De la Vera")
sal en escates
oli d'oliva verge extra
pa cruixent
llimona

VARIANTS:
- Un cop al plat, podeu ruixar-lo amb unes gotes de llimona

ELABORACIÓ
Recordeu que per fer aquesta recepta necessitareu un pop de 2-3 quilos com a mínim.
I l'haureu de fer "a la Murciana".
Us recomano la lectura prèvia de la recepta "Pop al forn a la murciana".
Un cop fet, talleu les potes i reserveu-lo.
En aquest punt, ja podeu preparar els ingredients d'aquesta recepta.
Amb una pota per persona en tindreu prou. Penseu que aquest pop a la planxa té un gust força intens i no convé passar-se amb les racions.
Talleu les potes a trossos petits i poseu a escalfar la planxa.
Aprofiteu el suc de coure el pop i poseu-hi un parell de cullerades per pota.
Molt bé.
Quan la planxa sigui ben calenta, tireu-hi el pop. Compte! que pot esquitxar!
Deixeu que es consumeixi tot el suc i comença a esclatar el pop. Doneu-li unes voltes.
El pop ha de quedar lleugerament torrat.
Prepareu el plat. Jo l'he acompanyat d'un pa italià cruixent.
Poseu el pop en el plat i tireu-li un polsim de pebre vermell dolç (o picant) per sobre.
Finalment, una mica de sal en escates per sobre.
Ummmmm!
Per acabar, que no falti un raig d'oli d'oliva verge en cru i la llimona per acompanyar el plat.
I ja el podeu servir.
Us encantarà, n'estic segur!
Bon profit!


I PER BEURE...


Nom: Gran Clot dels Oms
Varietat/s: Xarel·lo
Capacitat: 75cl
Zona: D.O. Penedès
Fabricant: Finca Ca n'Estella
El vi Gran Clot dels Oms Xarel·lo és una edició limitada a 1500 ampolles elaborat amb vinyes de més de 60 anys. Un luxe al teu abast!
Color: Groc intens amb tints daurats.
Aromes: molt complex, fruites blanques madures, préssec, pera i poma, confitures, mel i fruits secs.
Boca: equilibrat, dens i cremós al paladar. Postgust llarg i persistent, amb matisos torrats.

1 comentari :

  1. Alguna cosa em diu que el típic pop japonès, aquell que veiem a Bola de Drac i altres serials anime, déu tenir una preparació semblant. Sé que el preparen a la planxa i l'aspecte vermellós podria ser del pebre.

    ResponElimina

Gràcies pels teus comentaris !