inici | contacte | avís legal | publicitat | language: Spain English French German Italian Russian Portuguese
23 Febrer Dijous Gras: Coca de llardons Truita de Dijous Llarder (23 de Febrer) amb botifarra d'ou Arriba la Quaresma amb els típics bunyols. Enguany, Dimecres de Cendra és l'1 de Març Escudella de blat de moro escairat Rebosteria pastissera: Pastes de poma Amanida d'alvocat, tomàquet i tonyina

dimecres, 13 de maig de 2015

Salsa rosa


Veurem com fer la clàssica salsa rosa o salsa còctel, que s'utilitza tot sovint per amanir entrants com el Còctel de gambes o llagostins, però que també es pot utilitzar per amanir tota mena d'amanides, pasta, plats de peix, marisc, tapes, etc. Es recomana consumir aquesta salsa en fred.
Que vagi de gust!

INGREDIENTS
6 cullerades de maionesa
3 cullerades de ketchup o salsa de tomàquet
4 cullerades de suc de taronja
un raig de whisky
una mica de pebre negre

VARIANTS:
- S'hi pot afegir salsa Worcestershire
- Podeu utilitzar brandi enlloc de whisky
- Podeu afegir-hi tabasc o qualsevol altre salsa picant 


ELABORACIÓ
Posarem en un bol 6 cullerades grans de maionesa.
Podeu fer servir concentrat de tomàquet o ketchup directament.
 Hi posarem tres cullerades.
 Ara, una mica d'alcohol...
 un raig de whisky...no us passeu. Podeu fer-ho amb brandi, també.
 Un mica de pebre negre o cinc pebres...
i, si voleu, a mi m'agrada donar-li un lleuger toc picant...
una mica només.
 Per acabar, hi posarem 4 cullerades de suc de taronja recent espremut.
Tasteu la salsa. Busqueu la textura i el gust que més us agradi.

I ja la podeu utilitzar.
Bon profit!

2 comentaris :

  1. Qué rica! Una salsa bien completa y sabrosa! La probaré con el wisky!

    ResponElimina
    Respostes
    1. El whisky encaja muy bien con la piña, sobretodo! gracias!

      Elimina

Gràcies pels teus comentaris !