inici | contacte | avís legal | publicitat | language: Spain English French German Italian Russian Portuguese
Escudella i carn d'olla de Nadal Torró de crema cremada de pastisseria Canelons de Nadal Xai al forn amb fruites a la Mostarda Pintxo Goxua Compra'm una cervesa!

dimecres, 13 de maig de 2015

Salsa rosa


Veurem com fer la clàssica salsa rosa o salsa còctel, que s'utilitza tot sovint per amanir entrants com el Còctel de gambes o llagostins, però que també es pot utilitzar per amanir tota mena d'amanides, pasta, plats de peix, marisc, tapes, etc. Es recomana consumir aquesta salsa en fred.
Que vagi de gust!

INGREDIENTS
6 cullerades de maionesa
3 cullerades de ketchup o salsa de tomàquet
4 cullerades de suc de taronja
un raig de whisky
una mica de pebre negre

VARIANTS:
- S'hi pot afegir salsa Worcestershire
- Podeu utilitzar brandi enlloc de whisky
- Podeu afegir-hi tabasc o qualsevol altre salsa picant 


ELABORACIÓ
Posarem en un bol 6 cullerades grans de maionesa.
Podeu fer servir concentrat de tomàquet o ketchup directament.
 Hi posarem tres cullerades.
 Ara, una mica d'alcohol...
 un raig de whisky...no us passeu. Podeu fer-ho amb brandi, també.
 Un mica de pebre negre o cinc pebres...
i, si voleu, a mi m'agrada donar-li un lleuger toc picant...
una mica només.
 Per acabar, hi posarem 4 cullerades de suc de taronja recent espremut.
Tasteu la salsa. Busqueu la textura i el gust que més us agradi.

I ja la podeu utilitzar.
Bon profit!

2 comentaris :

  1. Qué rica! Una salsa bien completa y sabrosa! La probaré con el wisky!

    ResponElimina
    Respostes
    1. El whisky encaja muy bien con la piña, sobretodo! gracias!

      Elimina

Gràcies pels teus comentaris !