inici | contacte | avís legal | publicitat | language: Spain English French German Italian Russian Portuguese
Escudella i carn d'olla de Nadal Torró de crema cremada de pastisseria Canelons de Nadal Xai al forn amb fruites a la Mostarda Pintxo Goxua Compra'm una cervesa!

divendres, 8 de maig de 2015

Salsa rosa especial


Avui us mostraré com fer, en dos minuts, una salsa rosa especial que faig sovint i que és molt versàtil, ideal per a amanir tot tipus de plats, ja siguin amanides d'arròs, de pasta, plats de carn, peix, marisc, tapes, etc. A més, si hi afegiu salsa picant, podeu utilitzar aquesta mateixa salsa per fer patates braves, bombes o altres platillos.
Per tant, es pot consumir freda o calenta.
En aquest blog també hi trobareu la recepta de la clàssica Salsa rosa o salsa còctel.
Que vagi de gust!

INGREDIENTS
3 cullerades de maionesa
1 cullerada de ketchup
1/2 cullerada de mostassa normal
1/2 cullerada de mostassa d'estragó
un raig de vinagre de Mòdena
pebre negre

VARIANTS:
- podeu afegir-hi tabasc o qualsevol altre salsa picant

ELABORACIÓ
 Preparem tots els ingredients.
 En un bol hi posem primer la maionesa.
 A continuació el ketchup...
 la mostassa normal...
 i la mostassa d'estragó.
 Molt bé.
 Un raig de vinagre de Mòdena...
 i una bona quantitat de pebre negre. Al gust.
 Ho remenem bé.
I ja es podrà consumir directament o reservar-la a la nevera.
 La podeu servir a taula en una salsa també.
Us mostraré un exemple d'aplicació amb aquesta Amanida d'arròs LCDS.
Bon profit!

4 comentaris :

  1. Nano, quan vaig veure que hi posaves vinagre de Mòdena, vaig pensar: "puagh!". Però ahir vaig fer-me una amanida de peix i vaig utilitzar aquesta salsa i em va sorprendre molt gratament.
    Per cert, que crec que no has publicat mai cap recepta de pastís de peix... no? Ho dic per si algun dia et quedes curt d'idees... O potser si que l'has publicat i jo no l'he sabut trobar...

    ResponElimina
    Respostes
    1. juas,juas! ...doncs encara no he publicat cap pastís de peix, Moxi...ho tindré en compte.

      Elimina
  2. ummm que bona, joc com a "variant" diría que també és pot fer afegint-hi conyac i suc de taronja en comptes de vinagre de Módena i mostassa . . . . .també molt bona . . . .

    ResponElimina
    Respostes
    1. Efectivament, Jesús. Però el que proposes és més adient per al Còctel de gambes. Ho trobaràs en aquesta recepta. I gràcies per la visita!
      http://www.lacuinadesempre.cat/2013/12/coctel-de-gambes.html

      Elimina

Gràcies pels teus comentaris !