inici | contacte | avís legal | publicitat | language: Spain English French German Italian Russian Portuguese
17 de Gener Tortell de Sant Antoni Conill fregit Peus de porc al forn Calçots al forn Tortell de nata Amanida de mar Salmó a la papillota

divendres, 8 de maig de 2015

Salsa rosa especial


Avui us mostraré com fer, en dos minuts, una salsa rosa especial que faig sovint i que és molt versàtil, ideal per a amanir tot tipus de plats, ja siguin amanides d'arròs, de pasta, plats de carn, peix, marisc, tapes, etc. A més, si hi afegiu salsa picant, podeu utilitzar aquesta mateixa salsa per fer patates braves, bombes o altres platillos.
Per tant, es pot consumir freda o calenta.
En aquest blog també hi trobareu la recepta de la clàssica Salsa rosa o salsa còctel.
Que vagi de gust!

INGREDIENTS
3 cullerades de maionesa
1 cullerada de ketchup
1/2 cullerada de mostassa normal
1/2 cullerada de mostassa d'estragó
un raig de vinagre de Mòdena
pebre negre

VARIANTS:
- podeu afegir-hi tabasc o qualsevol altre salsa picant

ELABORACIÓ
 Preparem tots els ingredients.
 En un bol hi posem primer la maionesa.
 A continuació el ketchup...
 la mostassa normal...
 i la mostassa d'estragó.
 Molt bé.
 Un raig de vinagre de Mòdena...
 i una bona quantitat de pebre negre. Al gust.
 Ho remenem bé.
I ja es podrà consumir directament o reservar-la a la nevera.
 La podeu servir a taula en una salsa també.
Us mostraré un exemple d'aplicació amb aquesta Amanida d'arròs LCDS.
Bon profit!

4 comentaris :

  1. Nano, quan vaig veure que hi posaves vinagre de Mòdena, vaig pensar: "puagh!". Però ahir vaig fer-me una amanida de peix i vaig utilitzar aquesta salsa i em va sorprendre molt gratament.
    Per cert, que crec que no has publicat mai cap recepta de pastís de peix... no? Ho dic per si algun dia et quedes curt d'idees... O potser si que l'has publicat i jo no l'he sabut trobar...

    ResponElimina
    Respostes
    1. juas,juas! ...doncs encara no he publicat cap pastís de peix, Moxi...ho tindré en compte.

      Elimina
  2. ummm que bona, joc com a "variant" diría que també és pot fer afegint-hi conyac i suc de taronja en comptes de vinagre de Módena i mostassa . . . . .també molt bona . . . .

    ResponElimina
    Respostes
    1. Efectivament, Jesús. Però el que proposes és més adient per al Còctel de gambes. Ho trobaràs en aquesta recepta. I gràcies per la visita!
      http://www.lacuinadesempre.cat/2013/12/coctel-de-gambes.html

      Elimina

Gràcies pels teus comentaris !