inici | contacte | avís legal | publicitat | language: Spain English French German Italian Russian Portuguese
Garrons de porc al forn Pop de platja a la planxa amb all i julivert Tartaletes de músic Calamarsets amb salsa Tortell de cabell d'àngel Llenguado a la nyoca

divendres, 27 de març de 2015

ARTICLE: Leo Boeck no és Casa Vallés

Fa temps enrere, en aquest mateix blog, vam publicar una article recomanat els productes de Leo Boeck, fent referència a la versió pública (o venda al detall) de les clàssiques salsitxes de Casa Vallés del mític frankfurt de Pedralbes de Barcelona.
Aquell article ha estat retirat d'aquest blog.
La mateixa Casa Vallés ens ha aclarit que es tracta d'un error i que són productes i productors diferents.
Hem volgut doncs, aclarir aquest punt i aprofitar per recomanar els desitjables salsitxes, com el frankfurt, la 'blanca', el grobe, la xistorra, la malaguenya i un llarg etcètera de productes genuïns fabricats des de 1963, que només ofereix Casa Vallés.
Lamentem, doncs, la confusió generada i us demanem disculpes per haver publicat aquesta informació errònia.

La botiga oficial de Casa Vallés és:
http://salchicheros.com

A continuació us adjuntem més informació proporcionada per Casa Vallés:


HISTÒRIA
CASA FUNDADA A TERRASSA EN L'ANY 1963. Es pot afirmar que va ser el primer “Frankfurt” que es va inaugurar a la zona, un tipus d'establiment innovador i precursor del menjar ràpid “Fastfood” a Catalunya. En els primers temps només es venien salsitxes de Frankfurt, un producte pràcticament desconegut i al que progressivament es van incorporar un altre tipus d'entrepans, sempre sorprenent al client. Finalment Casa Vallés garanteix la més alta qualitat en una línia de fabricació pròpia, controlada per la mateixa empresa.

QUALITAT
Tots els productes Casa Vallés estan elaborats per Casa Vallés en exclusiva, amb una selecció de matèria primera d'altíssima qualitat, fet reconegut per tots els clients.
Des de fa 50 anys aquest ha estat un fet diferenciador dels establiments Casa Vallés, i tothom diu (i aquest blog s'hi suma) que els seus productes “SÓN ELS MÉS BONS”.

Nota oficial:


LLISTAT DE PRODUCTES
Per acabar, us mostrem el llistat de tots els productes Casa Vallés.
Per cert, si en aquests moments encara no heu dinat... us recomano visiteu una altra pàgina.... je,je.








FRANKFURT Elaborat al més pur estil original alemany és la salsitxa més típica.
SALXITXA PAÍS Carn de porc, sal i pebre, embotida en budell natural.
BACÓ Elaborat amb peces de cansalada se sotmet a un procés de salaó i maceració a temperatura i temps controlats.
MALAGUENYA Típica botifarra de ceba assaonada l'estil original.
TIROLESA Una blanca amb fines herbes.
LLOM Llom natural, tallat fi. Prova-ho amb salsa viandox.
CERVELA Típiques de la regió d'Alsàcia, aquestes salsitxes tenen la mateixa composició que el frankfurt encara que són més curtes i gruixudes.
PIT DE POLLASTRE Pit filetejat deliciós i suau, sol o acompanyat de qualsevol dels nostres suplements.
BRATWURST Originària de la ciutat de Munic, també anomenada "La Blanca".
MÉXICOWURST Salsitxa cuita súper picant.
GROBE Típic xoriço gallec.
KRAKOSKI Xoriço de Polònia. Compost de carns de porc, pebre vermell, sal i espècies.
BOCKWURST Salsitxa tipus Frankfurt encara que una mica més llarga.
XISTORRA A l'estil de Navarra. Assaonada amb sal i pebre vermell.
SALXITXA MORUNA Salsitxa de porc condimentada amb espècies "Ras al Hanut".
BOTIFARRA DE PEROL Composta per diferents carns de porc.
LLOM ADOBAD Si t'agrada el nostre llom, prova-ho adobat amb salsa Arizona.
PIKANWURST Salsitxa fumada amb llenya de faig.
XORIÇO CRIOLL Xoriço parrillero tipus argentí.
BURGUER MEAT Composta de carn de porc, ceba, sal i espècies.
VEDELLA Entrepà de “entrecot” o “tapa plana”.
HAMBURGUESA COMPLETA L'hamburguesa més gran, 120gr., acompanyada d'enciam, tomàquet, ceba, cogombre i formatge ratllat.
BOTIFARRA DEL VALLÈS Mateixa composició que la salsitxa país, però de major grandària. La típica catalana.
BURGUER MEAT PICANT A la mateixa composició que la BURGUER MEAT se li afegeixen condiments que li aporten un sabor picant i intens.
HAMBURGUESA MORUNA Hamburguesa de porc amb julivert, espècies i els condiments que li aporten el seu sabor característic.
FILETÓ DE VEDELLA Tens gana? Prova el filetó de vedella. 125gr. de la millor carn.
BOTIFARRA DE ROVELLONS Composta de carn de porc. Se li aplica un procés de picat i un posterior pastat juntament amb les espècies que la caracteritzen afegint rovellons tallats a trossos.
BADEN BADEN Salsitxa típica de les regions de Baden-Württemberg i Renania.
HAMBURGUESA FRIKANDELLA Hamburguesa especial pels seus ingredients. Composta pel 60% de vedella, conté ceba i albúmina d'ou.
PINXOS MORUNS A DAUS Boníssims pinxos moruns a daus.
BIKINIS Ideal per als més petits o si vols un mos lleuger. Suau formatge fos amb pernil o sobrassada.
PATATES FREGIDESIdeal per acompanyar qualsevol entrepà

10 comentaris :

  1. Albert!!!!!!! bon dia, que borré el comentario, porque te puse Alberto, fue un lapsus, lo siento, pero mantengo todo lo demas eh???? la cervela, mi preferida, pero todo en su momento puede ser un bocata di carninale. Feliz Semana Santa!!!!!

    ResponElimina
  2. Moltes gràcies per la informació! M'agrada molt els productes dea casa Vallès!

    ResponElimina
  3. No ho veig clar. Sembla que pel mig n'hi ha una baralla (més aviat guerra) familiar.

    http://www.elpuntavui.cat/noticia/article/4-economia/18-economia/806760-guerra-al-valles-pels-frankfurts.html?tmpl=component&print=1&page=

    ResponElimina
  4. El que heu de fer es probar-los, uns de Leo Boeck i uns de Casa Valles, si despres demaneunvisitar elsobradors, podreu decidir.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Apreciat amic/amiga, no acabo d'entendre el que vols dir. He tastat tots dos i son molt similars, per no dir idèntics productes, però hi ha una batalla comercial pel mig de la que els clients finals no formem part. En aquest article només s'ha procurat recomanar el producte, per la seva qualitat, i publicar la informació que es coneix de la marca comercial. Si creus que disposes de més informació et prego me la facis arribar per rectificar o aclarir el que sigui convenient. Gràcies per la teva col·laboració.

      Elimina
    2. Com alguna persona, comenta hi ha una petita (o no tant petita) guerra familiar. Leo Boeck fa Frankfurts desde 1927. Al 1963 la familia Vallés, en aquells moments el Sr. Isidre Vallés, compra la fábrica Leo Boeck, per oferir un bon producte als seus establiments Frankfurt, el mes conegut el de Pedralbes. D'aquesta manera des dels seus inicis, Leo Boeck era la fàbrica que proveia als frankfurts Casa Vallés. En un cert moment fa pocs anys, i per motius que no venen al cas, es separen els dos negocis, (la producció per part de Leo Boeck, dels establiments Casa Vallés). Poc després els Frankfurts Casa Vallés decideixen deixar de comprar el seu producte a Leo Boeck. Actualment compren el producte a un altre proveïdor, encara que darrere d'una marca Casa Vallés Autentic. Molts clients han notat la diferència, i prefereixen la qualitat de Leo Boeck, que ja fa un temps ha obert un establiment al costat del mític de Pedralbes. ERGO, tan fàcil com comprar un frankfurt a cada un dels establiments i provar-los, els paladars més fins notaran la diferencia i reconeixeran els frankfurts de tota la vida, i la seva qualitat. I si hi ha encara més interès, sempre podeu demanar visitar les fàbriques.

      Elimina
  5. Vaig estar a Forum gastronomic girona 2017 i vaig estar tastan i fent la xarrada amb ells(leo boeck)i segons ells em van dir son franckfurt Valles.

    ResponElimina

Gràcies pels teus comentaris !