inici | contacte | avís legal | publicitat | language: Spain English French German Italian Russian Portuguese
Escudella i carn d'olla de Nadal Torró de crema cremada de pastisseria Canelons de Nadal Xai al forn amb fruites a la Mostarda Pintxo Goxua Compra'm una cervesa!

divendres, 2 de gener de 2015

7.000.000 de visites


Us vull informar que s'acaben d'assolir els 7.000.000 de visites.
L'últim milió s'ha aconseguit en els últims dos mesos, el que suposa una mitjana de gairebé 500.000 visites al mes.


Tots sabeu que, professionalment, em dedico a la informàtica. Per aquest motiu, i sabent quin és el panorama bloguer català, no deixo de sorprendre'm a mi mateix per les desorbitades xifres que està assolint aquest blog personal de cuina.
Sincerament, no sé quants blogs en català treballen amb aquesta magnitud de visites, però de ben segur que pocs. I l'èxit ha estat gràcies a tots vosaltres, és evident.
Lamentablement, no hem tingut mai un mesurador real de la feina que fem els bloguers a Catalunya, i millor no parlar de l'STIC. Convindria assignar aquesta gestió a una institució tutelada per la mateixa Generalitat de Catalunya i garantir d'aquesta manera (si es que això és garantia) la seva imparcialitat.
Però deixant de banda possibles reconeixements oficials que donarien més rigorositat a la feina feta, és important recordar que, al cap i a la fi, la vostra opinió, la dels usuaris finals, és l'opinió més legítima de totes i la que més valorem els que estem a l'altra banda de la xarxa.
Només vosaltres teniu la potestat d'atorgar i retirar reconeixements.
Avui, el que més em congratula de tot plegat, és que l'objectiu cultural d'aquest blog ja s'ha aconseguit. 
Amb el suport i el feedback rebut per part vostre, puc dir que una part important del receptari tradicional català ja ha estat publicat, amb receptes gràficament detallades.
Així, qualsevol persona d'aquest planeta les podrà conèixer i les podrà elaborar si li ve de gust.
Tsch!... i gratis.
Sí, és un discurs molt bàsic, ja ho sé, i procuro fer-lo amb un llenguatge planer per què tothom ho entengui.
Generalment, les coses, com més senzilles i pràctiques, millor.

Moltes gràcies a tots els lectors i lectores que heu fet possible la fertilitat virtual d'aquest blog, gràcies pel vostre suport i gràcies per la vostra fidelitat.
Visca Catalunya!... i que acabeu de passar unes bones festes de Nadal.

Albert Vilas
Responsable de www.lacuinadesempre.cat

 Exemple de Google Analytics

28 comentaris :

  1. Aquest Nadal he descobert aquest bloc i ja és un dels preferits molt bona feina!!!!!

    ResponElimina
  2. Albert, moltes felicitats!! Tho mereixes per tota la feina q fas per donar a coneixer aquestes receptes espectaculars. Aquest blog enganxa, donc fe!

    De nou felicitats i bon any!

    ResponElimina
  3. Ah...i estem esperant la primera recepta dl 2015!

    ResponElimina
  4. Ja et dic jo que tens més visites que la resta de blocs de receptes sumats de Catalunya.. :)

    I ja no parlem dels que presumeixen de visites, però mai mostren les tripes... ja siguin les del mateix blogger o les de Analytics..

    I ves que no trobis qui t'argumenta que masses vistes, poden ser sinònim de "poca qualitat"... :) I saps que parlo per experiència, jo que com provocador, m'encanta treure de pollaguera a tota una colla de gent...

    Dit això (sempre amb esperit provocador), dir-te que el teu bloc és collonut amb receptes REALS, ben explicades i que et menjaries.... I quan dic REALS, vol dir receptes de "carn i os"... no receptes entrades amb calçador, per tenir-ne més que la "blogger rival".

    Apa... Una abraçada i a per un altre milió...

    ResponElimina
  5. un gran bloc! dels que consulto més sovint!

    ResponElimina
  6. Vas como un cohete nano¡¡ Me alegro mucho y mis felicitaciones¡¡ la bona feina te premi sempre¡¡
    Una abraçada

    ResponElimina
  7. Moltes felicitats per aquesta nova fita assolida, Albert. !!! I a seguir...
    Bon Any !!

    ResponElimina
  8. Felicidades, Albert!!!! ya sabes que me encanta tu blog, y para mi eres de lo mejorcito que hay en cocina, eres un fantástico cocinero. No sé de dónde había sacado que eras pastelero, no informático :) :) Y tienes el ingrediente principal de la buena gente, la honestidad. Un abrazo

    ResponElimina
  9. La teva manera de fer és l'èxit. El recomano a tothom. ��

    ResponElimina
  10. Moltes felicitats! Això sí que és un bon regal de reis! Me n'alegro molt, a continuar compartint tots els teus coneixemens culinaris i els teus meravellosos plats! Molts petons Albert

    Les receptes que m'agraden

    ResponElimina
  11. Amb diferència, i sincerament, és el millor blog de cuina en català que existeix actualment.
    Gràcies per la feina que fas i moltes felicitats!!
    Salutacions.

    ResponElimina
  12. Albert, per nosaltres ja sou part de la familia. Els diumenges sempre es cuina amb la cuina de sempre.cat
    Jo també soc Blogger i sé la feina que comporta, i les alegries dels reconeixements i dels comentaris. Felicitats pel millor blog de cuina!!!!!!!

    ResponElimina
  13. El plaer es nostre per poder gaudir i apendre del teu magnific bloc tan ben treballat. Moltes gràcies i FELICITATS PER TOT ALBERT!!!!!!!

    Una abraçada

    ResponElimina
  14. Enhorabona Albert, jo en soc una fan de fa temps!!!

    ResponElimina
  15. Enhorabona!! Un reconeixement a la feina ben feta!! Molt bé!!

    ResponElimina
  16. Moltes felicitats! Es nota la qualitat del blog :)

    ResponElimina
  17. Per molts anys Albert !!! sens dubte, el millor blog de cuina conegut...

    Gràcies per compartir amb nosaltres la teva gran passió!!!!!

    una forta abraçada

    ResponElimina
  18. Moltes felicitats, Albert!!! Jo he fet propaganda del teu blog i els que l'han visitat estan encantats.
    Enhorabona de nou

    ResponElimina
  19. Moltíssimes felicitats i endavant amb la bona feina!!
    Marta

    ResponElimina
  20. Enhorabona Albert! Es un bloc fantàstic:)

    ResponElimina
  21. És un gran blog, ens agrada fins i tot als que no sabem cuinar. Moltes Felicitats !

    ResponElimina
  22. Moltes gràcies a tots per les vostres mostres de suport!

    ResponElimina
  23. Molts ànims per seguir així! T'has convertit en el meu bloc de cuina de referència. Des de l'escalivada fins als canelons de nadal, tot el que he fet segons recepta del bloc ha quedat genial!!!

    ResponElimina
  24. Bon dia, Albert.
    Fa una semana, vaig cercar una recepta de fideus a la cassola i vaig escollir la teva. La vaig fer i van quedar bonissims.
    Felicitats per el teu blog i per la teva tasca i dedicació.
    Salutacions i molt bon any!

    ResponElimina
  25. es que esta molt be, continua aixi!

    ResponElimina

Gràcies pels teus comentaris !