inici | contacte | avís legal | publicitat | language: Spain English French German Italian Russian Portuguese
Escudella i carn d'olla de Nadal Torró de crema cremada de pastisseria Canelons de Nadal Xai al forn amb fruites a la Mostarda Pintxo Goxua Compra'm una cervesa!

divendres, 7 de novembre de 2014

SORTEIG (TANCAT): Deixa un comentari i guanya un joc d'obridor d'ampolles i xapes LCDS




22/12/2014 12:03h Resultat sorteig obridor+xapes LCDS
Els guanyadors del sorteig d'obridor i xapes LCDS han estat:

1ra. GUANYADORA DEL SORTEIG XAPES LCDS
NÚMERO: 2
QUE CORRESPON A L'USUARI: Miriam Nieto
Enhorabona!

2a. GUANYADOR/A DEL SORTEIG XAPES LCDS
NÚMERO: 5
QUE CORRESPON A L'USUARI: Mireia Dalmau
Enhorabona!

3a. GUANYADOR/A DEL SORTEIG XAPES LCDS
NÚMERO: 9
QUE CORRESPON A L'USUARI: Ana Escudero
Enhorabona!


Durant els propers dies, una persona de Camaloon es posarà en contacte amb vosaltres via correu electrònic per coordinar l'entrega del premi.
Moltes gràcies per la vostra participació i pels missatges tan especials que heu deixat! 
I recordeu, que per aquest Nadal podeu regalar samarretes i davantals LCDS, i ajudar d'aquesta manera a finançar aquest projecte de reivindicació del receptari tradicional català. 
Visiteu la secció LA BOTIGA.
Moltes gràcies a tothom i fins el proper sorteig!





NOTA: El sorteig s'ha realitzat des de la pàgina www.alazar.info mitjançant el servei NÚMEROS AL AZAR indicant el número total de participants.

Per a qualsevol inconvenient, podeu contactar amb "info@lacuinadesempre.cat".

22/12/2014 Període d'inscripcions finalitzat + Llistat de participants
El blog www.lacuinadesempre.cat us informa que el període d'inscripcions per aquest sorteig ha finalitzat el 21/12/2014 a les 23:59h..
Els 3 guanyadors seran anunciats en aquesta mateixa entrada avui Dilluns 22/12/2014 a les 12:00h.
A continuació es mostra el llistat dels participants en aquest sorteig.
Molta sort a tothom!

PARTICIPANTS
01-Dolors Serra Barniol - lolesbarniol@gmail.com
02-Miriam Nieto - mnietoherrero@gmail.com
03-Alba Toruma - atoruma@gmail.com
04-Isabel Cozar - cozarisabel@hotmail.com
05-Mireia Dalmau - dalmau.mireia@gmail.com
06-Jordi Pares - enjordipares@gmail.com
07-Monica Fugarolas - monicafugarolas@hotmail.com
08-Susana Juanola - sjforroy@gmail.com
09-Ana Escudero - anaescuderolopez@gmail.com
10-Ferran Gasau - ferrangasau@gmail.com
11-Aficionatsalssenders - laura.yepes86@gmail.com
12-Montserrat Pi - m31416t@yahoo.es
13-Gemma Quer - gemmaquergener@gmail.com

DESQUALIFICATS
Conxita - (sense email)
Enscary GyN - (sense email)


13/11/2014 Ampliació del termini d'inscripcions fins el 22/12/2014


07/11/2014 Inscripcions obertes fins el 17/11/2014 a les 23:59h

COM PARTICIPAR-HI
>Vols aconseguir un joc d'obridor d'ampolles i xapes de LCDS?.... és molt fàcil!
Per participar en aquest sorteig només has de deixar un comentari en aquesta mateixa entrada, indicant també el teu correu electrònic.
Digues quina recepta d'aquest blog t'ha quedat millor (o pitjor), quina és la teva recepta favorita, opina sobre aquest projecte de reivindicació de la cuina tradicional, sobre el seu contingut, les seves mancances o les seves virtuts o, senzillament, digues què has dinat avui.
Digues el que vulguis i participaràs en aquest sorteig.
Així de fàcil.
Però no t'oblidis d'indicar el teu correu electrònic per poder contactar amb tu en cas de resultar guanyador/a.


BASES DEL SORTEIG
- Hi poden participar tots els lectors i lectores d'aquest blog excepte les persones que col·laboren o han col·laborat amb www.lacuinadesempre.cat així com el seu entorn més proper. 
- El sorteig es realitzarà exclusivament entre els lectors i lectores que hagin deixat un comentari juntament amb la seva adreça de correu electrònic dins d'aquesta entrada anomenada "SORTEIG: Deixa un comentari i guanya un joc d'obridor d'ampolles i xapes LCDS!".
- Deixar més d'un comentari no us atorga més possibilitats. Només es comptabilitzarà el nombre de lectors i lectores, no el nombre de missatges que hi poseu.
- S'escolliran 3 guanyadors que rebran el mateix premi.
- El blog www.lacuinadesempre.cat es reserva el dret de deixar fora del sorteig (previ avís) a tots aquells lectors i lectores que facin un mal ús dels comentaris o no respectin l'Avís Legal publicat en aquest blog.
- Per al sorteig s'assignarà un número seqüencial a cada participant i, a continuació, mitjançant el servei de la pàgina http://www.alazar.info, es calcularà aleatòriament quin número serà l'escollit com a guanyador o guanyadora. Aquest procés es realitzarà tres vegades i tindrem un total de 3 guanyadors.
- El termini d'inscripció al sorteig comença el mateix dia de publicació d'aquesta entrada i acaba el proper Dilluns 22 de Desembre a les 23:59h. Els autors dels comentaris escrits passada aquesta data i hora quedaran fora del sorteig.
-  Dimarts 23 de Desembre al matí es publicarà la llista de participants amb el número assignat dins d'aquesta mateixa entrada.
- El sorteig tindrà lloc el mateix Dimarts 23 de Desembre a les 12:00h i el nom dels 3 guanyadors o guanyadores es publicarà immediatament en aquesta mateixa entrada, dins la secció principal SLIDER (imatges canviants) i també en la secció de Notícies.
- A continuació es contactarà amb els 3 guanyadors o guanyadores del sorteig per fer-los arribar de franc el premi.
- Aquest blog es reserva el dret d'alterar i/o actualitzar les bases del sorteig en qualsevol moment, així com la data i hora del sorteig, el termini d'inscripció i el premi o número de premis.
Molta sort a tothom!

EL PREMI (per a 3 guanyadors)

Un joc d'un obridor d'ampolles + dues xapes LCDS

www.camaloon.es




CAMALOON
A més a més, tots els que hi participeu tindreu un 5% de descompte en els productes Camaloon.
www.camaloon.cat

Si teniu qualsevol dubte, consulta o reclamació referent a aquest sorteig podeu adreçar-vos a:
"info@lacuinadesempre.cat".

www.lacuinadesempre.cat

22 comentaris :

  1. A veure si torno a tenir sorttt!!!

    Es difícil dir quina recepta és la preferida... però quan vaig fer el "cim i tomba " em van felicitar tots...i la paella marisc..i el lluç amb salsa verda.........etcccc.....
    això voldir alguna cosa oi??
    Que sense el teu blog no podem ESTAR......

    Moltes Gràcies i molta salud per continuar i disfrutat-ho tots !!!!

    ResponElimina
  2. Mmmm...reecepta preferida...es conplicat! Pero vaig fer la teva recepta d trufes i tambe la d coca de crema per sant joan i em van quedar genials!

    Si em toca, pots localitzarme a mnietoherrero@gmail.com

    ResponElimina
  3. Albert, els pebrots del piquillo farcits amb brandada de bacallà! Simplement brutals!! I quina brandada... Uhmm!!!
    albaruva@gmail.com ;)

    ResponElimina
  4. Hola! La primera recepta que vaig fer em va agradar tant que la vaig fer a casa uns amics, que per cert em van demanar la recepta ;-) era wok amb totes aquestes coses que fan servir els orientals i com que no estem acostumats, sempre es curiós de provar. De tant en tant en faig alguna, m'agrada cuinar i tinc cura d'anar seguint-les pas a pas. M'encanta perquè amb les fotos es molt fàcil de seguir!!!
    Avui per sopar fàcil, fàcil pa amb tomàquet, formatge i pernil ibèric, mmmmm...
    el meu mail: atoruma@gmail.com

    ResponElimina
  5. Diverses son les receptes preferides, pero avui destacaré, l'estofat de vadella amb carreteres, es un plat sublim, i sempre que l'he fet he tingut èxit
    cozarisabel@hotmal.com

    ResponElimina
  6. Iep! La meva primera recepta va ser el sushi, després el pastís de formatge estil nova york, que em va enamorar... n'he anat fent més i totes excepcionals, totes ben explicades i amb un toc de maestria que fa valorar cada dia mes la cuina, redescobrir plats de sempre...
    dalmau.mireia@gmail.com

    ResponElimina
  7. Per part meva el bisbalenc és la millor recepta de totes, un 10 nois!
    enjordipares@gmail.com

    ResponElimina
  8. coi! ara no sé si l'he enviat o no...... ho sento, ho tornaré a escriure. m'agrada quedar amb ma mare per mirar la recepta que envies, ens agrada fer-les, ella els salats jo els dolços, ens agraden a toooota la familia, ens fa sentir d'aquí, i ens recorden vells temps. gràcies per les receptes i per deixar-nos participar al concurs. monicafugarolas@hotmail.com

    ResponElimina
  9. Sempre que tinc convidats trio una recepta del teu bloc, la última que vaig fer es Bacallà a la grandi colloni y el resultat va ser tan bo com el nom de la recepta!! Va ser tot un èxit!! El meu mail es sjforroy@gmail.com

    ResponElimina
  10. Despiste.....falta correu...
    lolesbarniol@gmail.com

    gràcies

    ResponElimina
  11. N'he fet varies de receptes d'aquest blog però sense cap mena de dubte la que em va quedar millor va ser al Nadal passat que vaig fer un el pollastre rostit per Nadal, amb prunes i pinyons. A tota la família li va encantar! Ja estan preguntat quin plat faré aquest any, segurament un altre de la Cuina de Sempre! Gràcies per proposar aquest concurs. El meu email és anaescuderolopez@gmail.com. Salut!

    ResponElimina
  12. HOla! fenomenal el blog! Totes les receptes que he fet han quedat be gracies a LCDS! Si guanyo aquest concurs fare la recepta que vulgueu d'aquest blog!! :)

    salut!!

    ferrangasau@gmail.com

    ResponElimina
  13. M'encanta mirar cada dia si i han receptes novas.gracies Albert els que ens agrada la cuina ,es tot un plaer seguir les teves receptes i sugueriments

    ResponElimina
  14. A mi em pirren totes les receptes de pastisseria!!! Estan totes boníssimes i fan unes pintes collonudes (espero es pugui dir “collunodes...”)
    El fet és que disposo de molt poc temps per dedicar-m’hi però la que millor se’m va donar i per la que més em fan felicitar va ser per la “coca de Llavaneres”... Us la recomano.

    Força i ànims Albert. Fas una feina collonuda!!!!..... OSTRES!!! Ho he tornat a dir...

    ResponElimina
  15. Hola! Poques vegades he comentat en aquest blog recordo, però en sóc una fidel seguidora i ara he trobat que era una bona oportunitat! De debò que aquest blog va ser tot un descobriment, i les receptes pas a pas em van molt bé per endinsar-me en el món de la cuina i aprendre'n poc a poc. Hi ha receptes per tot i per a tothom! Avui m'aventuro amb un trinxat que no n'havia fet mai, a veure què tal! Gràcies per tot de debò. Et deixo el meu correu electrònic: laura.yepes86@gmail.com

    ResponElimina
  16. bones, el teu blog m'encanta. jo estic aprenent a cuinar, i miro sovint el teu blog, es veu tot tan natural i bo...

    ResponElimina
  17. Des que varem descobrir el teu blog a casa ja no s'obren els llibres de receptes!! ffelicitaaats!!!

    gemmaquergener@gmail.com

    ResponElimina

Gràcies pels teus comentaris !