inici | contacte | avís legal | publicitat | language: Spain English French German Italian Russian Portuguese
Escudella i carn d'olla de Nadal Torró de crema cremada de pastisseria Canelons de Nadal Xai al forn amb fruites a la Mostarda Pintxo Goxua Compra'm una cervesa!

dimecres, 19 de novembre de 2014

Magrana amb llimona



>Us presento aquesta mínima preparació de la magrana que us arreglarà més d'unes postres, ja ho veureu.
En aquest blog, ja hem vist com preparar la clàssica magrana amb vi i sucre. Doncs bé, no sé si parlem d'una recepta tradicional catalana o no, però en general, aquesta és una recepta popularment coneguda, d'això no en tinc cap dubte. Resulta que fa un temps, la Xan, la meva cunyada, em va servir una magrana amb llimona després d'un dinar familiar.
No l'havia tastat mai.
Vaig trobar que aquesta combinació és força encertada: magrana, sucre i suc de llimona.
Res més. Així de simple i així de bo.
Per tant, he volgut compartir aquesta respecte amb tots vosaltres i conèixer el vostre feedback al respecte.
No dubteu en tastar-la... total, no costa pas gaire de fer, oi?... i es que això de no pencar gaire agrada a tothom.
I ja que hi som, i pels que encara no ho sabeu, us mostraré com obrir i desgranar una magrana fàcilment.
Som-hi!

INGREDIENTS
1 magrana madura
1 llimona
sucre

ELABORACIÓ
Llimona i magrana, fàcil, i sucre, és clar.
Anem a per la magrana.
Ja sabeu obrir una magrana? És molt fàcil. Feu un tall al voltant de tota la magrana d'un centímetre de profunditat. Vaja, que no l'heu de tallar per la meitat, només heu de tallar la pell.
Ara, amb totes dues mans, feu una lleugera pressió per obrir la magrana.
Perfecte.
Tsch!, i no perdeu el temps treient granet a granet. Amb l'ajuda del mànec del ganivet, colpegeu amb contundència totes pes parts de la magrana.
Amb 8 o 10 cops tindreu la magrana neta. Sense perdre el temps ni la paciència.

Per fer aquesta recepta procureu trobar una magrana ben madura, això sí. Tasteu-la si voleu.
Ara, hi posarem un polsim de sucre. La quantitat, a gust del consumidor.
A continuació, haurem d'esprémer una llimona i extreure'n tot el suc.
Abocarem aquest suc sobre la magrana.
Deixeu-ho reposar unes hores a la nevera, per garantir una bona integració dels sabors.
I ja la podeu servir a taula, ben fresqueta.
Bon profit!

I PER BEURE...
Nom: Codorniu Anna Brut
Fabricant: Codorniu 
Tipus : Cava Brut


  • Varietat/s : Chardonnay 70%, Macabeu 10%, Parellada 10%, Reserva 10%
  • Capacitat : 75Cl.
  • Zona : D.O. Cava
  • Puresa, vivesa i feminitat defineixen aquest cava, i la combinació de la Chardonnay amb els tres raïms clàssics el destaquen com un cava brillant i de gran frescor procedent de les aromes fruiters i florals de la seva criança. Anna de Codorniu és el primer cava que va incorporar la varietat Chardonnay al seu cupatge. Delicats aromes i una frescor inconfusible s'uneixen en un cava de personalitat única. De matisos suaus i frescos al paladar. Destaca per la seva delicadesa plena de tons aromàtics. És viu i lleuger. Ideal per acompanyar els grans crustacis (llagosta, llamàntol) i per a peixos de carn blanca (llobarro, llenguado i daurada).
  • Font: www.petitceller.cat 
  • 1 comentari :

    1. Quin aspecte tan deliciós i fresquet deu estar ummm......Ho faré un dia! Gràcies per recordar-me l´explicació de com obrir be la magrana.

      ResponElimina

    Gràcies pels teus comentaris !