inici | contacte | avís legal | publicitat | language: Spain English French German Italian Russian Portuguese
Escudella i carn d'olla de Nadal Torró de crema cremada de pastisseria Canelons de Nadal Xai al forn amb fruites a la Mostarda Pintxo Goxua Compra'm una cervesa!

dimarts, 19 d’agost de 2014

Salsa aurora


La salsa aurora la podeu fer servir tant per a carn com per a peix, però és ideal per a la pasta, les creps i les preparacions salades amb pasta de full.
Aquesta salsa italiana és força calòrica, però molt saborosa, que entra de seguida per la vista.
Per resumir-ho, podríem dir que la salsa aurora és una beixamel de tomàquet, la mateixa que utilitzen els barcelonins a l'hora de preparar els Canelons de Nadal a la Barcelonina.
Us recomano la lectura prèvia de la recepta Salsa beixamel i de la recepta Salsa de tomàquet.

INGREDIENTS
salsa beixamel (feta amb 1 litre de llet)
salsa de tomàquet (feta amb 1 quilo de tomàquets)

VARIANTS:
- Podeu utilitzar salsa de tomàquet ja preparada
- Podeu posar una mica de pebre negre

ELABORACIÓ
Rentem bé els tomàquets.
Ratlleu-los i...
passeu-los per un colador. D'aquesta manera n'extraurem totes les llavors.
Deixeu coure la salsa. Poc a poc i bona lletra.
Si voleu més informació, us recomano la lectura de la recepta Salsa de tomàquet.
I ja tenim la salsa feta. Coleu-la de nou i reserveu-la.
Amb la salsa de tomàquet feta, comencem a fer la beixamel.
Com sempre, començarem fent un roux.
 Poc a poc, i paciència anirem afegint llet i integrant-la amb la resta d'ingredients.
La deixarem coure.
Si voleu més informació, us recomano la lectura del a recepta Salsa beixamel.
Un cop feta la beixamel ja hi podeu abocar la salsa de tomàquet.
Barregeu-ho bé. És un moment força maco de veure. Les vetes que fa són captivadores!
Deixeu-ho bullir un parell de minuts i ja està.
Finalment, i si voleu, podeu incorporar una mica de pebre negre.
Ja podeu fer servir aquesta salsa.
Aquí us deixo un bon exemple que us presentaré aviat.
Bon profit!

4 comentaris :

  1. Els macarrons amb aquesta salsa están bonísims...
    jo tambe hi poso un pèl de nou moscada..si agrada i dona un toc molt especial.
    I....quina sorpresa quan a l'espai Internet veig la teva página...Enhorabona !!!

    Una abraçada

    ResponElimina
  2. @Dolors, la salsa beixamel ja dur nou moscada i, per tant, la salsa aurora també. Gràcies pels teus comentaris i el teu suport!

    ResponElimina
  3. Cuantos días sin venir a verte y uhm..... qué rica la salsa aurora, me encanta y tu espacio más. Un abrazo

    ResponElimina
  4. @Princesa, te tengo dicho que no me gusta que me dejes sólo tanto tiempo....jeje.

    ResponElimina

Gràcies pels teus comentaris !