inici | contacte | avís legal | publicitat | language: Spain English French German Italian Russian Portuguese
17 de Gener Tortell de Sant Antoni Conill fregit Peus de porc al forn Calçots al forn Tortell de nata Amanida de mar Salmó a la papillota

dimarts, 15 de juliol de 2014

Vinagreta de mostassa


>Com ja sabeu, hi ha molts tipus de vinagreta.
Avui veurem com es prepara una vinagreta de mostassa, també coneguda com a vinagreta francesa.
Només us caldran cinc minuts per preparar-la.
En aquest cas, he utilitzat mostassa diàfana a l'estragó, que m'agrada molt, però podeu fer servir el tipus de mostassa que més us agradi.
Som-hi!


INGREDIENTS
1 cullerada de mostassa d'estragó
1 cullerada gran de vinagre
4 cullerades grans d'oli d'oliva verge extra
una mica de sal
pebre negre

VARIANTS:
- Podeu fer la vinagreta amb vinagre de xerès, de poma, de Mòdena, etc.
- Podeu utilitzar mostassa de Dijon

ELABORACIÓ
Preparem els ingredients.
Com us comentava, podeu fer servir qualsevol tipus de mostassa.
Posarem una cullerada normal de mostassa en un bol.
A continuació, hi afegirem una cullerada gran de vinagre.
Seguidament, hi tirarem una mica de pebre negre.
I sal.
Remeneu-ho una mica.
A continuació, hi posarem les 4 o 5 cullerades grans d'oli d'oliva. Procureu que sigui de bona qualitat.
Per a barrejar-ho bé farem servir una petita barnilla. En aquest cas us anirà molt millor que la cullera.
És una barreja que costa d'integrar i aquesta vinagreta requereix d'una certa emulsió.
Un cop ben barrejat, ja la podeu fer servir o bé reservar-la a la nevera. Us aguantarà uns quants dies.
Bon profit!

0 comentarios :

Publica un comentari a l'entrada

Gràcies pels teus comentaris !