inici | contacte | avís legal | publicitat | language: Spain English French German Italian Russian Portuguese
Escudella i carn d'olla de Nadal Torró de crema cremada de pastisseria Canelons de Nadal Xai al forn amb fruites a la Mostarda Pintxo Goxua Compra'm una cervesa!

dimecres, 2 de juliol de 2014

Pastes de full amb crema de roquefort


Amb anterioritat, hem vist com elaborar la crema de roquefort.
També, hem vist com utilitzar aquesta crema per elaborar uns Farcellets o unes Canyes de roquefort.
Avui, us presento una alternativa més en l'ús d'aquesta peculiar crema. Unes mini pastes de full molt interessants que podeu servir en un pica-pica, un vermut, una festa d'aniversari, un berenar o qualsevol altre esdeveniment familiar o social. Per tant, les podeu incloure en un Assortiment de pasta salada variada.
Es poden fer amb antelació i sempre resulten molt gustoses.


INGREDIENTS
crema de roquefort
2 plaques de pasta de full tipus "La Sirena"
formatge per gratinar
1 ou

VARIANTS:
- Podeu fer-les amb altres tipus de formatge

ELABORACIÓ
Us recomano la lectura prèvia de la Crema de roquefort, on veureu el pas a pas de la seva elaboració.
Un cop freda, la reservarem.
Necessitarem un corró per estirar les dues plaques de pasta de full.
Ajudeu-vos d'una mica de farina per evitar que el full s'enganxi al taulell.
Estireu-les fins que tinguin el gruix d'una caixa de cartró aproximadament.
Heu de fer rectangles d'uns 10 cm de longitud en la seva part vertical.
A continuació, si la crema de roquefort era a la nevera treballeu-la una mica  amb una cullera.
Ompliu una mànega pastissera amb la crema...
i apliqueu una tira gruixuda de crema sobre la part superior de la pasta de full.
Ara enrotllem el full. Si cal, retalleu la part sobrant.
Tallarem porcions d'uns 4 o 5 cm d'allargada.
Els col·locarem en una safata de forn amb paper cuisson de forma equidistant entre elles.
La col·loció de les peces és important per a garantir una correcta cocció.
Per últim, batrem un ou...
i pintarem  cada peça.
Una mica de formatge per gratinar per sobre i...
les enfornarem uns 12-15 minuts a uns 190-200º graus centígrads, fins que tinguin bon color.
Es poden servir fredes, tèbies o calentes.
Espero que us agradin.
Bon profit!

4 comentaris :

  1. Qué cosa más rica! Me apasiona el roquefort así que estos pastelitos me los como todos! (Y la crema a cucharadas! )

    ResponElimina
  2. Súper fàcils de fer i segur que són boníssimes! Els amants dels formatges forts ja hem quedat encantats! ;-)

    ResponElimina
  3. I tant que m'agraden, m'encanten! apuntades queden... Un petó Albert!

    "Les receptes que m'agraden"

    ResponElimina
  4. Les pastes de full són boníssimes... i la crema de roquefort igual... tot combinat ha de ser la repera! Una altra d'aquelles receptes que s'han de provar costi el que costi, tot i que aquí a casa encara no he aconseguit fer pastes de full bones de veritat.

    ResponElimina

Gràcies pels teus comentaris !