inici | contacte | avís legal | publicitat | language: Spain English French German Italian Russian Portuguese
Escudella i carn d'olla de Nadal Torró de crema cremada de pastisseria Canelons de Nadal Xai al forn amb fruites a la Mostarda Pintxo Goxua Compra'm una cervesa!

dimarts, 10 de juny de 2014

Salmó fumat marinat amb oli i anet


De vegades ens compliquem la vida amb elaboracions llargues.
Altres vegades, ens obsessionem en afegir més ingredients dels que calen.
I es que sempre que estem davant d'un bon producte hauríem de fer una petita reflexió sobre què ens ve de gust en aquell moment i què li cal realment al producte.
En el cas d'avui, veurem com servir un entrant a partir d'un excel·lent salmó fumat.
I es que pràcticament no li farem res.
Només procurarem servir-lo a temperatura ambient (no fred), el ruixarem amb un bon oli d'oliva verge extra i tirarem una mica d'anet per sobre, que li va molt bé.
Un cop afegit l'oli i l'anet el deixarem marinar una horeta fora de la nevera.
Aquest plat és per a 2-4 persones i s'acostuma a servir com a pica-pica.

INGREDIENTS
4 llesques de salmó fumat
oli d'oliva verge extra
anet

VARIANTS:
- Si voleu, podeu tirar una mica de sal en escates per sobre

ELABORACIÓ
Per fer aquest plat, es imprescindible treballar amb una bona matèria primera.
Tallarem el salmó en porcions i l'empatarem. Seguidament hi posarem l'anet.
L'anet, és una espècia que li va fabulosament bé a aquest peix.
Posarem primer l'anet per a que l'aroma penetri dins la carn del salmó.
A continuació, ruixarem tot el salmó amb un bon oli d'oliva verge extra.
No és necessari, però ho trobeu oportú s'hi pot afegir una mica de sal en escates per sobre.
Ara, és qüestió de deixar-lo marinant mínim una hora, però ho podeu fer la nit anterior si voleu.
Serviu-lo a temperatura ambient. Ummmm... boníssim!
Bon profit!

0 comentarios :

Publica un comentari a l'entrada

Gràcies pels teus comentaris !