inici | contacte | avís legal | publicitat | language: Spain English French German Italian Russian Portuguese
Escudella i carn d'olla de Nadal Torró de crema cremada de pastisseria Canelons de Nadal Xai al forn amb fruites a la Mostarda Pintxo Goxua Compra'm una cervesa!

dilluns, 30 de juny de 2014

Pizza de xampinyons i tomàquet


Avui una proposta d'aquelles que interessa a tothom. A qui no li agrada la pizza?.
Sempre ve de gust una pizza. En ocasions, fins i tot, el caprici es converteix en tot un desig.
Com sempre, per garantir l'èxit d'una pizza ens caldran productes frescos de primera qualitat.La resta, ja sabeu, cap misteri. Fer pizza és cosa de nens.
Jo preparo la massa i els meus fills de 2 i 4 anys es fan les seves pizzes al gust!.
L'elaboració de la massa de la pizza la podeu veure a la recepta Massa de pizza, permeteu-me no haver-la d'explicar pels diferents tipus de pizza o calzone que es puguin publicar en aquest blog.
A mi, personalment, m'agrada la massa de pizza ben fina i cruixent.
Amb aquesta recepta de massa us sortiran dues pizzes.

INGREDIENTS
Per la massa
230 g de farina força
20 g o 3 cullerades d'oli d'oliva
20 g de llevat premsat
5 g de sal
10 g de sucre
130 g d'aigua tèbia

Per al farciment
10 xampinyons
1 tomàquet madur
1 ceba tallada en juliana
1 bola de mozzarella
orenga
oli picant d'herbes

VARIANTS:
- Podeu treure i incorporar els ingredients que més us agradin

ELABORACIÓ
Preparem els ingredients i la massa de pizza.
Avui farem pizzes grans i rectangulars. Estireu una bola de massa d'uns 180-200 g ben prima i fins que tingui la mida de la mateixa safata de forn, on la col·locarem sobre un paper de forn.
No cal explicar masses coses més. A mi m'agrada posar un molt fina capa de tomàquet fregit especial pizzes a la base. A sobre, poseu-hi llesques de tomàquet madur, la ceba i els xampinyons tallats a rodanxes per sobre. Una mica de formatge per gratinar i la mozzarella.  No poden faltar l'orenga i l'oli picant d'herbes que també hem vist com elaborar en aquest blog.
Sempre que faig pizza, haig de fer-ne una de pernil dolç, ceba, tonyina i anxoves. La meva preferida.
I les courem juntes a uns 220º C amb ventilació, fins que tinguin un bonic color.
Si teniu foc de llenya, aprofiteu-lo.
Una gran combinació d'ingredients aquesta.
I la de tonyina amb anxoves.
En voleu un tall? doncs truqueu al TELECUINADESEMPRE, jeje!
Bon profit!

3 comentaris :

  1. A casa ens encanta fer pizza casolana. La possibilitat de farciment és quasi infinita! La propera ja l'estic rumiant, i serà dolça! He he he. la teva telecuinadesempre mola molt... hi hi hi.

    ResponElimina
  2. Quina bona pinta que fa Albert. Avui he menjat xampinyons amb tonyina fresca pero no m'hauria importat gens menjar-me'ls en una pizzza els bolets :-)

    ResponElimina

Gràcies pels teus comentaris !