inici | contacte | avís legal | publicitat | language: Spain English French German Italian Russian Portuguese
23 Febrer Dijous Gras: Coca de llardons Truita de Dijous Llarder (23 de Febrer) amb botifarra d'ou Arriba la Quaresma amb els típics bunyols. Enguany, Dimecres de Cendra és l'1 de Març Escudella de blat de moro escairat Rebosteria pastissera: Pastes de poma Amanida d'alvocat, tomàquet i tonyina

dimecres, 21 de maig de 2014

Oli suau de vainilla


>Avui veurem com aromatitzar un oli amb vainilla, una preparació molt adient per a tot tipus d'amanides.
Us proposo utilitzar un oli d'oliva molt suau, fins i tot us anirà bé un oli de girasol. No volem que el gust de l'oli tingui massa protagonisme pel que fa a la intensitat de sabor i buscarem el predomini de la vainilla.
En realitat, jo no sóc massa de vainilla però aquest oli és formidable, i ben combinat resulta un gran recurs.
Tasteu-lo que us encantarà!.

INGREDIENTS
200 g d'oli d'oliva suau
1 beina de vainilla

ELABORACIÓ
Poseu l'oli en un cassó...
amb la beina de vainilla.

Per aconseguir que la beina de vainilla deixi anar el seu gust i aroma podeu obrir-la longitudinalment amb un ganivet i a continuació partir-la per la meitat.
Escalfeu-lo procurant que no superi els 60-70 graus centígrads. Eviteu que bulli.
Un cop calent, remeneu una estona l'oli amb la vainilla i deixeu-lo refredar.
Com passa amb l'aromatització de tots els olis, és convenient deixar passar un parell de setmanes abans d'utilitzar-lo per aconseguir un bon resultat.
A partir de llavors, ja podreu amanir les vostres preparacions amb aquest gustós i interessant oli.
Bon profit!

0 comentarios :

Publica un comentari a l'entrada

Gràcies pels teus comentaris !