inici | contacte | avís legal | publicitat | language: Spain English French German Italian Russian Portuguese
17 de Gener Tortell de Sant Antoni Conill fregit Peus de porc al forn Calçots al forn Tortell de nata Amanida de mar Salmó a la papillota

dilluns, 26 de maig de 2014

Entrecot de vedella amb salsa de moixernons i pebre


>Avui, una recepta d'aquelles que agraden tant als carnívors.
Com A acompanyament, haureu de preparar la salsa de moixernons i pebre i, per tant, us recomano la seva lectura prèvia.
Ja sabeu que no sóc pas cap especialista en carns vermelles. Per tant, permeteu-me no entrar a debatre com s'ha de coure un tall gruixut de carn; com passa amb totes les carns, cadascú se l'ha de cuinar al seu gust.
Que vagi de gust!

INGREDIENTS
1 entrecot per persona
salsa de moixernons i pebre
sal en escates

ELABORACIÓ
Prepareu la salsa de moixernons i pebre prèviament.
Podeu seguir el pas a pas en "Salsa de moixernons i pebre".
Hem comprat uns entrecots a la carnisseria del mercat municipal.
La salsa la podeu fer hores abans, fins i tot el dia abans. Només us caldrà escalfar-la a l'hora de servir-la.
En una planxa molt i molt calenta amb una mica de sal, farem la nostra carn.
Quan sigui torrada d'un costat li donarem la volta.
Procureu deixar-la sucosa per dins. En qualsevol cas, que cadascú se la faci com més li agradi d'acord amb el gruix que tingui el tall de carn.
Emplatem la carn i li posem sal en escates per sobre.
I finalment, hi posarem la salsa al costat.
I aquí tenim un segon plat extraordinari.

Què bona!
Ummmm...
Bon profit!

3 comentaris :

  1. Deu ni do! Quin plat de luxe, m'encanta Albert! és una meravella amb aquesta salseta de bolets... sense paraules... Me l'apunto per fer-lo ben aviat...

    http://lesreceptesquemagraden.blogspot.com.es/

    ResponElimina
  2. Un entrecot dels que a mi m'agraden, amb la seva beta de greix al punt....tendríssim!!!!

    una forta abraçada

    ResponElimina

Gràcies pels teus comentaris !