inici | contacte | avís legal | publicitat | language: Spain English French German Italian Russian Portuguese
Escudella i carn d'olla de Nadal Torró de crema cremada de pastisseria Canelons de Nadal Xai al forn amb fruites a la Mostarda Pintxo Goxua Compra'm una cervesa!

dilluns, 26 de maig de 2014

Entrecot de vedella amb salsa de moixernons i pebre


>Avui, una recepta d'aquelles que agraden tant als carnívors.
Com A acompanyament, haureu de preparar la salsa de moixernons i pebre i, per tant, us recomano la seva lectura prèvia.
Ja sabeu que no sóc pas cap especialista en carns vermelles. Per tant, permeteu-me no entrar a debatre com s'ha de coure un tall gruixut de carn; com passa amb totes les carns, cadascú se l'ha de cuinar al seu gust.
Que vagi de gust!

INGREDIENTS
1 entrecot per persona
salsa de moixernons i pebre
sal en escates

ELABORACIÓ
Prepareu la salsa de moixernons i pebre prèviament.
Podeu seguir el pas a pas en "Salsa de moixernons i pebre".
Hem comprat uns entrecots a la carnisseria del mercat municipal.
La salsa la podeu fer hores abans, fins i tot el dia abans. Només us caldrà escalfar-la a l'hora de servir-la.
En una planxa molt i molt calenta amb una mica de sal, farem la nostra carn.
Quan sigui torrada d'un costat li donarem la volta.
Procureu deixar-la sucosa per dins. En qualsevol cas, que cadascú se la faci com més li agradi d'acord amb el gruix que tingui el tall de carn.
Emplatem la carn i li posem sal en escates per sobre.
I finalment, hi posarem la salsa al costat.
I aquí tenim un segon plat extraordinari.

Què bona!
Ummmm...
Bon profit!

3 comentaris :

  1. Deu ni do! Quin plat de luxe, m'encanta Albert! és una meravella amb aquesta salseta de bolets... sense paraules... Me l'apunto per fer-lo ben aviat...

    http://lesreceptesquemagraden.blogspot.com.es/

    ResponElimina
  2. Un entrecot dels que a mi m'agraden, amb la seva beta de greix al punt....tendríssim!!!!

    una forta abraçada

    ResponElimina

Gràcies pels teus comentaris !