inici | contacte | avís legal | publicitat | language: Spain English French German Italian Russian Portuguese
Escudella i carn d'olla de Nadal Torró de crema cremada de pastisseria Canelons de Nadal Xai al forn amb fruites a la Mostarda Pintxo Goxua Compra'm una cervesa!

divendres, 21 de març de 2014

ARTICLE: 4.000.000 visites


Us vull informar que s'acaben de superar els 4.000.000 de visites.
I l'últim milió de visites s'ha aconseguit en tan sols tres mesos!
El blog www.lacuinadesempre.cat continuarà aportant el seu granet de sorra a la promoció de la marca cuina catalana i procurant la difusió del receptari tradicional català arreu.
La cuina tradicional s'ha de mantenir ja que, sense ella, gastronòmicament no seriem res.
La cuina és patrimoni de tota la societat, no tan sols dels cuiners.
La cuina és un hàbit que s'està perdent i és important mantenir-lo  perquè cuinar afecta les relacions socials, sobretot les familiars, la cultura i la salut.
Per tant, hem de començar de nou i trobar una miqueta de temps per cuinar, almenys durant el cap de setmana.
Hem d'evitar que es trenqui definitivament aquesta cadena de transmissió oral del receptari tradicional als nostres fills, als nostres nets i, en definitiva, a les noves generacions.
Hem de transmetre correctament la nostra cultura gastronòmica i, alhora, ens ho passarem molt bé!.
Recordeu que sempre som a temps de començar a cuinar, sigui quina sigui la nostra edat.
Animeu-vos a cuinar cultura!

Assolits els 4.000.000 de visites, el blog www.lacuinadesempre.cat agraeix a tots els seus lectors i seguidors el suport i col·laboració demostrats durant aquest temps.
És gràcies a tots vosaltres que aquest projecte ha tingut una gran difusió a la xarxa i, alhora, ha assolit unes xifres de creixement importants, xifres del tot sorprenents per a un blog personal de receptes de cuina tradicional escrit en català.
I vull manifestar un agraïment especial als col·laboradors d'aquest blog que han volgut formar part del projecte de www.lacuinadesempre.cat de forma altruista, sincera i demostrant una gran passió per la feina que desenvolupen.
Moltes gràcies, també, a tots els que col·laboreu amb el finançament d'aquest projecte a través de la compra de samarretes, davantals i altres donacions.
Un brindis per tots vosaltres!
Enhorabona a tots!

I PER CELEBRAR-HO...
Enoteca Gramona Finca La Plana Brut Gran Reserva 2000. Celler: Gramona. DO Cava
Varietats: Xarel·lo, macabeu. 144 mesos en rima.
Preu aproximat: 120€
Estem contents i orgullosos de que ens deixis un espai per aconsellar vins catalans amb les teves receptes: el teu espai, Albert. No hi ha cap dubte, el millor cava de La Guia de Vins de Catalunya per compartir amb tu aquesta fita, els quatre milions de visites. Aquest cava comparteix amb tu els valors d’aquest país: Constància, projecte, qualitat,sentit i molta, molta feina. Quan hom decideix fer un cava que ha de passar 12 anys recollit a l’ombra, fermentant llevats i fent criança és que té molt clar quin a és el seu objectiu: posar en valor la qualitat de la seva feina. I llavors fa un cava que ens deixa muts.
No cal dir res més.
Sou, tots dos, extraordinaris.
Gràcies.
Silvia Naranjo
La Guia de Vins de Catalunya Maridatge cortesia de La Guia de Vins de Catalunya

12 comentaris :

  1. FELICITATS ALBERT!

    Són 4 mil·lions de visites que t'has guanyat fent una grandíssima feina i jo no tinc cap dubte que ben aviat aquests 4 mil·lions en seran 5... i 6... i els que facin falta. De veritat que la feina que fas Albert, no té preu.

    Felicitats una altra vegada i segueix amb aquesta grandíssima feina que ens regales cada dia a tots els teus seguidors. Ets un crack!! :-)

    Una abraçada i molt bon cap de setmana de celebració de 4 mil·lions, que això es mereix un bon dinar amb un bon vi!

    :-)

    ResponElimina
  2. Gràcies a tu Albert per compartir amb nosaltres las teva gran passió!!!!

    Tinc la gran sort de tenir una familia que els encanta la cuina i sobretot, probar les tevés receptes...

    i ara que en Roger és a un altre país.....el teu blog és un èxit... ho comparteix amb els seus companys.......

    Ho celebrarem!!!!!!
    una abraçada i bon cap de setmana

    ResponElimina
  3. Moltes felicitats! ara a per els 5!

    (per cert vas rebre el meu email?)

    ResponElimina
  4. Enhorabona Albert, ets incombustible!!!!

    Salut!

    ResponElimina
  5. Ostres Albert! Moltes felicitats!!! La veritat es que és una fita que us heu guanyat a pols, eh!

    ResponElimina
  6. Tanta gent, no ens podem equivocar, i aixó representa el nostre agraiment al teu esforç i dedicació.
    Ànims i endavant.

    ResponElimina
  7. Enhorabona Albert
    Bona cuina
    una abraçada

    ResponElimina
  8. MOLTES FELICITATS !!!!!
    ETS UN CRAC I GRÀCIES PER COMPARTIR
    UNA FORTA ABRAÇADA

    ResponElimina

Gràcies pels teus comentaris !