inici | contacte | avís legal | publicitat | language: Spain English French German Italian Russian Portuguese
Escudella i carn d'olla de Nadal Torró de crema cremada de pastisseria Canelons de Nadal Xai al forn amb fruites a la Mostarda Pintxo Goxua Compra'm una cervesa!

dissabte, 15 de febrer de 2014

I SORTEIG (TANCAT): Deixa un comentari i guanya una samarreta (Febrer-Març 2014)


07/03/2014 14:05h Resultat sorteig samarreta
El guanyador/a del sorteig de la primera samarreta LCDS ha estat:

GUANYADORA DE LA SAMARRETA LCDS
NÚMERO: 24
QUE CORRESPON A L'USUARI: ANNA - Anna Ortega Alarcón (PINEDA DE MAR)
Enhorabona!
Si us plau, contacte amb "info@lacuinadesempre.cat" per coordinar l'entrega de la samarreta.

FOTO: Anna Ortega Alarcón, guanyadora de la primera samarreta LCDS

Moltes gràcies per la vostra participació i pels missatges tan especials que heu deixat!
Si encara voleu una samarreta (tot i que ja no serà la primera) i alhora voleu ajudar a finançar aquest projecte de reivindicació del receptari tradicional català, recordeu que ja són a la venda les samarretes i els davantals de LCDS dins la secció LA BOTIGA.
Moltes gràcies a tothom i fins la propera!

NOTA: El sorteig s'ha realitzat des de la pàgina www.alazar.info mitjançant el servei NÚMEROS AL AZAR indicant el número total de participants.




07/03/2014 00:30h Període d'inscripcions finalitzat + Llistat de participants
El blog www.lacuinadesempre.cat us informa que el període d'inscripció per al sorteig d'una samarreta ha finalitzat el 06/03/2014 a les 23:59h..
El guanyador o guanyadora serà anunciat/da en aquesta mateixa entrada avui Divendres 07/03/2014 a les 14:00h.
A continuació es mostra el llistat dels participants en aquest sorteig.
Molta sort a tothom!

NÚMERO USUARI
1 - Albert Ara Lan
2 - Angels Olmo
3 - Kim
4 - Pilar
5 - Dolors Serra Barniol
6 - Merceta
7 - Alex
8 - Elvira Franch Alonso
9 - Rosa Maria Cocinitas
10 - Lourdes Gil
11 - Jannie
12 - Mercè Pérez Molinario
13 - Montse (1652323c-9694-11e3-9731-000bcdcb5194 )
14 - Espigol
15 - Can Joan I Sara
16 - Eva Ballte Poy
17 - Cuina Ficció
18 - Josep Velasco Bonet
19 - Enric Moline Burgos
20 - Jordi Ferrer i Viola
21 - Marina
22 - Maite Aliaga
23 - Romà Garcia-Talavera
24 - Anna
25 - Moxi
26 - Calvin Dexter
27 - Alp
28 - Menta
29 - Javier Arderiu
30 - Núria Gonzalez
31 - Meri Salcedo
32 - Jordi Trilla
33 - Carmen
34 - Àngels Gonzálvez
35 - Vivi Taboada
36 - Mimitgna
37 - Jesus Martin Corral
38 - M.Glòria
39 - Judith Bosch
40 - Sònia
41 - Carmelo Cruz
42 - David Truque
43 - L'art de viure
44 - Angela Vanessa
45 - Felipe Garcia Moreno
46 - Nuria Altisent
47 - Mafalda
48 - Georgina
49 - Ferran Gasau
50 - Nimesnimenys
51 - Mar Bret
52 - Numosar

DESQUALIFICATS / MOTIU
Jaume Guillamon - Col·laborador de LCDS
Xampinyonet - Familiar


15/02/2014 Inscripcions obertes fins el 06/03/2014 a les 23:59h

COM PARTICIPAR-HI
>Vols ser el primer o la primera en aconseguir una samarreta de www.lacuinadesempre.cat?.... és molt fàcil.
Per participar en aquest sorteig només has de deixar un comentari en aquesta mateixa entrada.
Digues quina és la teva talla, opina sobre el disseny de la samarreta o del contingut del blog, del seu projecte, de les seves mancances i de les seves virtuts o, senzillament, digues què has dinat avui, si t'agrada el pa de motlle amb crosta o sense crosta o què fareu aquest cap de setmana!.
Digues el que vulguis i amb el teu comentari participaràs en aquest sorteig.
Així de fàcil.
Tsch... i si et toca a tu... presumeix de samarreta!.

BASES DEL SORTEIG
- Hi poden participar tots els lectors i lectores d'aquest blog excepte les persones que col·laboren o han col·laborat amb www.lacuinadesempre.cat i les seves famílies. 
- El sorteig es realitzarà exclusivament entre els lectors i lectores que hagin escrit comentaris en aquesta entrada anomenada "SORTEIG: Deixa un comentari i guanya una samarreta!". Deixar més d'un comentari no us atorga més possibilitats. Només es comptabilitzarà el nombre de lectors i lectores, no el nombre de comentaris que hi poseu.
- El blog www.lacuinadesempre.cat es reserva el dret de deixar fora del sorteig (previ avís) a tots aquells lectors i lectores que facin un mal ús dels comentaris o no respectin l'Avís Legal publicat en aquest blog.
- Per al sorteig s'assignarà un número seqüencial a cada participant i, a continuació, mitjançant el servei de la pàgina http://www.alazar.info, es calcularà aleatòriament quin número serà l'escollit com a guanyador o guanyadora.
- El termini d'inscripció al sorteig comença avui mateix i acaba el proper Dijous 6 de Març a les 23:59h. Els autors dels comentaris escrits passada aquesta data i hora quedaran fora del sorteig.
-  Divendres 7 de Març al matí es publicarà la llista de participants amb el número assignat dins d'aquesta mateixa entrada.
- El sorteig tindrà lloc el proper Divendres 7 de Març a les 14:00h i el nom del guanyador o guanyadora es publicarà immediatament en aquesta mateixa entrada, dins la secció principal SLIDER (imatges canviants) i també en la secció de Notícies.
- A continuació es contactarà amb el guanyador o guanyadora del sorteig per fer-li arribar de franc la primera i flamant samarreta de www.lacuinadesempre.cat.
Molta sort a tothom!

EL PREMI




SAMARRETA LCDS
Samarreta de màniga curta unisex 100% cotó amb
tapacostures reforçat al coll.
Coll de punt acanalat amb elastà.
Estil: clàssic tubular

Model: Sols Regent 150 bàsic
Color: negre
Talles: S, L, XL, 2XL, 3XL








Si teniu qualsevol dubte, consulta o reclamació referent a aquest sorteig podeu adreçar-vos a:
"info@lacuinadesempre.cat".

www.lacuinadesempre.cat

55 comentaris :

  1. Vaig cuinar els vostres garrons al forn i, a partir d'aleshores, segueixo bastant les vostres receptes ja que són èxit assegurat a taula. Enhorabona pel bloc i endavant!

    ResponElimina
  2. Hola ALBERT, segueixo les teves receptes i he de dir que totes les que faig estan boniissimes, el que mes porto mes malament es la pastisseria. Ànims i endavant! Ets el meu cuiner de capçalera.

    ResponElimina
  3. Merchandising !!! Albert, ets una màquina !!!

    ResponElimina
  4. perdò m'havia deixat una paraula, Bon dia, et comentava que sempre que he fet una recepta teva m'ha agradat molt, i són de molt bon seguir, aquesta setmana he fet conill al ajillo i va quedar tendre i justos, ens ha quedat ganes de repetir-lo haviat. Felicitats i endevant

    ResponElimina
  5. Sens dubte Albert, el millor blog de cuina !!!!!!!!
    reflexe de les coses ben fetes.

    una forta abraçada

    ResponElimina
  6. Avui pel dinar familiar he fet el teu arròs negre ... Ens ha encantat a tots!! Soc seguidora fidel i ens acompanyes molt sovint en els nostres àpats. Gràcies per compartir i per explicar-ho tant bé!
    Felicitats per aquest gran blog!

    ResponElimina
  7. Hola Alber per al mi és el millor blog de cuina per la informació ben detallada com en imatges pas a pas que ajuda molt i la varietat de receptes i mes mediterraneas.Un salutació des de Valéncia.
    Alejandro Muñoz

    ResponElimina
  8. Hola Albert el teu blog és el meu PREFERIT, no és per fer-te la pilota, però part de culpa la tens tu....explicàs molt bé les receptes i si tinc cap dubta les fotos son perfectes . Em faria molta il·lusió tindre la samarreta, la talla perfecta: la XL. Gràcies per compartir tot el que saps amb nosaltres.

    ResponElimina
  9. M'encanta el teu blog i vui participar. La meva samarreta seria la L

    ResponElimina
  10. Aquest és el meu blog de cuina de capçalera, si he de fer alguna recepta és el primer que miro i del que més en refio. Ja fa molt de temps que ho vaig dir en un comentari que et mereixies de bon tros el premi al millor blog de cuina., i en pastisseria ets un crack!!!

    Una abraçada Albert!!!!

    ResponElimina
  11. Me encanta su blog porque honra la cocina tradicional Catalana. Disculpe, soy Holandesa y no sé escribir in Catalán, pero lo comprendo.. Llevo talla XL

    ResponElimina
  12. Hola, Albert!
    com a comentari et diré un parell de coses: la primera, que ets lleial al nom del blog, dons les receptes que hi trobo, encara que n'hi ha alguna que per a mi resulta moderna, són fidels a la cuina que es feia, la de la meva mare, la meva avia, les meves tietes a les festes, la que jo vaig aprendre quan encara no arribava del tot als fogons. Després d'anys de cuina ràpida, quan he volgut retrobar la cuina de casa meva, m'he hagut de refiar de llibres i d'Internet, dons per desgràcia elles ja no hi son, i allò més semblant, a vegades idèntic, ha estat el teu blog.
    La segona cosa és que t'agraeixo (i no crec que sigui només jo), el teu esforç per presentar cada pas i enriquir-lo amb la foto i els comentaris a les opcions. Malgrat fa bastants anys que trafiquejo al fogons, sempre aprenc una cosa u altre.
    Finalment, agrair-te la bona feina i la generositat del compartir el teu saber. I ara en aquest moment, l'iniciativa del sorteig, que no cal dir-ho, em faria molta il·lusió guanyar, em caldria la 3XL. Fins aviat, o el premi o la propera recepta. Ah! Me'n oblidaba: una petició. I la recepta d'aquells canalons de carn de les grans festes? Una incondicional.

    ResponElimina
  13. Albert, d'ençà vaig descobrir el teu bloc, en sóc adicta! 😱
    Crec que he descobert el vostre ingredient secret, no figura a les instruccions, fotografies o llista d'ingredients, però hi deixa un gustet d'allò més interessant: il·lusió. I, vès, que s'encomana!
    Moltes felicitats, Montse.
    Per cert, XL.

    ResponElimina
  14. Fas una divulgació acurada, entenedora i de qualitat.
    Felicitats!
    La meva talla(per si tinc sort) és la xl

    ResponElimina
  15. Un sorteig molt simpàtic, la samarreta ideal per posar-nos a cuinar amb alegria.
    La talla: 3xl
    Avui Joan s'ha aixecat amb ganes de fer brou i per dinar de primer una sopa que per avui es preveu pluja i de segon xurrasco que li agrada molt.
    El teu bloc és un dels nostres preferits per la seva cuina senzilla i casolana i amb el pas a pas de les receptes fa més fàcils el poder fer-les.
    El pa a casa ho prenem casolà, fa uns anys ens vam comprar la màquina de fer pa i alguna vegada la utilitzem però gairebé sempre és pa que fa Joan.
    Ens agrada que ens regalin llibres de cuina i els últims regals han estat llibres per
    Joan de Pa casolà per exemple el de Ibán Yarza.
    Una forta abraçada
    Joan i Sara

    ResponElimina
  16. Albert, ets el nostre blog preferit. Les mandonguilles, el fricando i que dir dels arrossos. Avui per dinar tenim el teu arròs negre, que es per plorar d'emocio.
    La samarreta la talla 2xl, gràcies.

    ResponElimina
  17. Fantàstic blog, fantàstica samarreta!! No hi ha talla M? Doncs talla S, hauré d'estar uns dies sense menjar pastissos ;)

    ResponElimina
  18. Maca la camiseta només li faltava les quatre barres

    ResponElimina
  19. Bona tarda Albert!
    Avui he menjat un wok de diferents verdures amb fruita i carn de pollastre, amb una picada de fruits secs i pa torrat. Talla L.

    Sembla que cada cop hi ha més activitat. Quan treguis el llibre fens-ho saber! jo seré dels primers en comprar-lo haha. Molta sort en els projectes que tinguis en ment ara mateix!
    Una forta abraçada!

    ResponElimina
  20. Hola Albert MOLTES FELICITATS per el teu bloc, soc un ferm seguidor des de fa un any mes o menys del bloc i gracies a ell i als teus consells heu fet de mi el millor cuiner de la meva familia, per tant MOLTISSIMES GRACIES. FORÇA i ENDAVANT
    Jordi Ferrer (Figueres, Alt Empordå)

    ResponElimina
  21. Moltes gràcies per aquest blog tant fantàstic. S'ha convertit en el nostre blog de referència, i has aconseguit que la cuina no se'm faci avorrida, cosa que agraeix la meva família!
    Cada vespre espero la teva recepta!
    Gràcies per la feina que fas..

    ResponElimina
  22. Hola Albert, ja fa temps que et seguim i, fins i tot, ens hem atrevit a fer alguna recepta. Ens han sortit perfectes. La veritat és que estan tan ben explicades que és impossible que no resultin. Felicitats!
    Maite (Sant Celoni)

    ResponElimina
  23. Hola Albert, felicitats.Avui he cuinat les galtes de porc de la teva recepta. Estaven molt bones.
    Samarreta talla L
    Romà de Vic

    ResponElimina
  24. Jo trobo el que el blog és perfecte, el cuiner un crack canyero, entro i surto com si fos la cuina de casa, què més puc demanar?
    X cert, diria que talla L, això de passar tan sovint per aquí...
    Petonàs Albert.

    ResponElimina
  25. Saps que? Avui per dinar han vingut mons pares i els he fet el teu strudel de botifarra... Ha estat un èxit noi!! I això de quedar bé, culinariament parlant, davant de tons pares sempre senta d'allò més bé, jejejeje!
    La veritat es que no sé que té el teu bloc, que encara que hi entri després d'un bon dinar (un dinar d'aquells que enlloc d'aixecar-te de taula, aniries rodolant fins al llit de tipa que estàs), en veure les fotografies em torna a agafar gana. No es broma, no. En fi, que soc una golafre, i aquest bog contribueix al meu vici.
    En fi, la meva talla de samarreta seria una M (o una M-L, si el tallatge es petit).

    ResponElimina
  26. Albert, aquesta samarreta té la mateix bona pinta que totes les receptes que publiques! Seria un honor tenir-ne una i si sóc el guanyador la lluiré ben orgullós!

    Sort a tothom! :-)

    ResponElimina
  27. Ostres, he obert el teu blog per veure quina recepta ens tenies preparada per avui i em trobo amb una samarreta! quina bona pinta!Per cert, aquest matí faré el pastís de formatge que tens publicat, a veure com em surt. Moltes gràcies per compartir amb nosaltres les teves receptes! Felicitats i bon dia.
    (talla S, per si a cas...)

    ResponElimina
  28. Vull aquesta samarreta!!! Talla M!! Gracies!!!

    ResponElimina
  29. Hola Albert! quina bona idea això de la samerreta! Cap de setmana passat: Brandada de Bacallà ... cap de setmana vinent: Calçots arrebossats ... Salut!

    ResponElimina
  30. Albert,
    Jo vull la samarreta. talla L
    El mousse de xocolata es el millor!!!!!!!!!!!!!
    petons
    Núria
    airun@hotmail.es

    ResponElimina
  31. Albert tens que modificar el texte del Slider on diu:
    SORTEIG: Deixa un comentari i guanya la primera ssmarreta de www.lacuinadesempre.cat
    Tendria que dir:
    SORTEIG: Deixa un comentari i guanya la primera samarreta de www.lacuinadesempre.cat
    jo sempre revisant textos juas ! Talla XL, per si amb toca....
    a10.

    ResponElimina
  32. Hola Albert !
    Felicitats molt sinceres pel teu blog de Cuina Cassolana....ja fa temps que el segueixo, i n'he fet.... el pollastre amb prunes i pinyons, el pastís de formatge, la paella de marisc, albergínies farcides, etc.....i n'estic molt satisfeta del resultat.

    Crec que la diferencia d'aquest blog, respecte d'altres de cuina.......és la proximitat amb la que et dirigeixes als que ho consultem, la calitat de les fotos, el pas a pas és tan aclaridor, els productes tan frescos !! que donen irremediablement, unes ganes de cuinar !!

    Només una "pega"...m'agradava més el format d'abans (fons groc.....era com.....no sé.. més "caliu")

    En qualsevol cas, ets el meu referent a la cuina......i... l'essència de la cuina de les nostres àvies.
    Salutacions

    Meri (Samarreta S )

    ResponElimina
  33. Sóc un tiu dels d'abans, dels de sempre, que intenta seguir la cuina de sempre, la d'abans. I ara vull
    que la gent ho sàpiga lluint aquesta samarreta, cumpany!! Ets un crack, abans, ara i sempre!

    ResponElimina
  34. Hola Albert,
    Ja no se que dir, gairabé t'ho han dit tot.
    El teu blog és el que tinc de referència, ja que les receptes són molt properas a les de la nostra mare, estic recopilant les receptes que ella ens feia.
    LCDS és com un imant cada migdia a l'hora de dinar, automaticament a obrir el teu blog, esperant en quina sorpresa em trobaré.
    Estan ben explicades amb les fotografías perfectes, i ho expliques com si hi fosis al devant em faig uns tips de riure.
    com sempre gràcies per compartir i per tot el que aprenem.

    la meva talla XL2

    Molts petons
    Carme

    ResponElimina
  35. Bona tarda!!! Jo vull una samarreta de la talla L si pot serr!!!

    Buscant no sé què a internet acabo de trobar aquest blog i m'he enamorat hehehe. Molt bon treball! Ara que l'he descobert, el visitaré molt sovint!

    Vaig a seguir llegint les entrades antigues... hehehe

    ResponElimina
  36. por supuesto que quiero participar, talla L, y me encanta el blog, la camiseta y por supuesto todas las recetas! bicos

    ResponElimina
  37. Hola Albert, fa temps que segueixo el teu blog i el recomano a tothom que puc. He fet unes quantes Receptes teves com la coca Llavaneres, l'orada al forn, i els xarrups especials entre d'altres i els meus comensals han quedat encantats... Segueix així artista!!!! Enhorabona!!!
    Talla de la samarreta S

    ResponElimina
  38. Ja han passat uns quants dies que vaig sentir al Bastè com parlava d'un blog de cuina i deia el teu nom, i així que vaig arrivar a la feina et truco i em dius, si soc jo . . . . . i em vas pasar el link i desde aleshores soc un seguidor mes. M'encanta veure les receptes , llegir els comentaris que fas, gaudir de les fotos , ja només falta que m'hi començi a aficionar i m'engresqui a la cuina . Segueix així que fas feliç a molta gent. Una abraçada.

    ResponElimina
  39. Una L cap a Reus, si us plau!!!!

    PTNTS
    Dolça

    ResponElimina
  40. Ep, quina bona pinta la samarreta, con el nou disseny de la web,llàstima que no tinguis twitter per seguir més a prop quan publiques:Đ

    ResponElimina
  41. Hola Albert, el meu pare sempre que faig una recepta teva em diu "nena podries muntar un restaurant". Je, je, i jo li dic: més aviat és l'Albert qui l'hauria de muntar :-)

    ResponElimina
  42. Hola Albert, segueixo el teu blog i sempre que puc el recomano.
    Crec que les receptes no es poden explicar millor... felicitats.
    La meva talla seria la L.
    Ah...i m' encanta la claredad del nou blog

    ResponElimina
  43. Jo vull la samarret que faré molt patxoca.
    Aquest cap de setmana vaig fer un bismarck de nata i una coca de crema i vaig ser el rei de la taula... tothom preguntant per la recepta, que si la crema, que si el brioix a ells no els puja... el millor de tot es wue no els ho dic!!! Juaaaassssss les cares que posen....
    Per cert, per mi la XXL si la fan.
    Moltes felicitats pel blog.

    ResponElimina
  44. Que a més a més de cuinar amb paciència i carinyo, i en això està el secret perquè els plats siguin una delicia al sentits, tingueu la paciència de fer fotografies i compartir-ho és una acte de generositat en si mateix molt potent. Ara, a més regaleu una samarreta ! això és fantàstic. La meva talla és la L i us prometo que la portaré ben a gust perqùe, cal dir-ho, és molt bonica.Em sembla que aviat cuinaré una de les receptes d'arrosos pels meus amics i em posaré la samarreta, si s'escau. Ja us faré arribar fotos. Una abraçada. Carolina de L'art de viure

    ResponElimina
  45. Jo vull la samarreta, estic adicta a aquest blog!!!!! Cada vespre espero una nova recepta ja que totes les que he fet, amb tingut gran èxit, com la coca de Sant Joan,la coca d'anis,la fideua,el pollastre amb gabes, les galtes al forn,etc.... tot super ben explicat pas a pas i de resultat extraordinari. M'encanta!!! la samarreta de la talla M. I gràcies per totes les receptes.

    ResponElimina
  46. Jo sóc principiant i comence ara s seguir el vostre blog, espere poder escriure moltes vedgades més. Una abraçada des de València. Per cert, que també vull la samarreta!!! :P

    ResponElimina
  47. M'agrada molt aquest blog; ahir vaig fer un arros seguint una recepta i em va quedar boníssim...
    Amb les fotografies no hi ha manera d'equivocar-se!! Tinc la talla M, però la L també m'anirà bé... :)
    Felicitats!!

    ResponElimina
  48. He descobert el teu blog i n'estic encantada, les explicacions, pas a pas, perfectes. M'agrada molt cuinar i gaudeixo fent-ho sigui el que sigui, cuina tradicional, pastisseria, melmelades, conserves... i això fa que moltes vegades, malgrat tenir forces llibres de cuina, cerqui receptes a través d'internet. A partir d'ara no caldrà que busqui res més, qualsevol consulta la faré a www.lacuinadesempre.cat i com dieu segur que seré una mica més feliç. Gràcies

    ResponElimina
  49. Hola Albert!! m ´agradaria la s,pero despres de 2 filles i que m agrada menjar la meva es una xl!! i vull la samarreta perque hi ha fans de alejandro sanz,julio iglesias...i jo que sóc fan teva!!! i comento amb una amiga les receptes!! aixó es com veure un capitol de the walking dead!! cada cop que poses una recepta ja estem les dues uisss has vist el de la cuina de sempre...jajajaja asi que vull la samarreta per fer li enveja!!!jajajajaaja

    ResponElimina
  50. Felicitats nano! sóc un fidel seguidor! aprofito per entrar al sorteig, animar-te a seguir així i anunciar públicament que em disposo a cuinar un plat ben català del teu repertori! Trinxat de la Cerdanya! que a fora fot fred i ve de gust un plat típic d'hivern! salut i una XL per mi!

    ResponElimina
  51. Vaig entrar a aquesta pàgina buscant la coca de Sant Joan, d'això fa dos anys. Des de aleshores, em toca fer-ne cada cop, tant per la data com per a Reis, i de vegades per alguna berenada familiar!

    ResponElimina
  52. Se m'ha oblidat la talla: la 2XL :)

    ResponElimina
  53. Bon diaa! Avui son les comparses a Vilanova i la Geltrú i em disposo a fer Xató i truita de carxofes .fa poc que segueixo la cuina de sempre i em trobo com casa amb tants plats boníssims i unes explicacions tant clares .un treball de ★★★ ;-) t.XL

    ResponElimina
  54. Enganchada a tu blog que estoy!
    Ojala pueda lucir esa camiseta!
    Enhorabuena por ésto que haces, y gracias por dejar que nosotros disfrutemos con tu trabajo

    ResponElimina

Gràcies pels teus comentaris !