inici | contacte | avís legal | publicitat | language: Spain English French German Italian Russian Portuguese
23 Febrer Dijous Gras: Coca de llardons Truita de Dijous Llarder (23 de Febrer) amb botifarra d'ou Arriba la Quaresma amb els típics bunyols. Enguany, Dimecres de Cendra és l'1 de Març Escudella de blat de moro escairat Rebosteria pastissera: Pastes de poma Amanida d'alvocat, tomàquet i tonyina

dimarts, 7 de gener de 2014

Taronja amb moscatell


>Recepta núm. 1026 del llibre CPCC.
Una altra d'aquelles receptes excepcionalment senzilles de preparar i que  reporten un gran resultat.
Tal i com podem dir d'unes maduixes, la taronja amb moscatell és una combinació ben trobada.
El meu consell es que ho deixeu reposar 24 hores a la nevera abans de consumir-la.
Les fotos corresponen a la meitat de la recepta.


INGREDIENTS
4 taronges
4 cullerades de sucre
1 got de moscatell

VARIANTS:
- Es pot fer amb qualsevol altre vi dolç
- S'hi poden afegir nous
- En lloc de sucre, s'hi pot posar mel

ELABORACIÓ
Talleu les taronges a rodanxes i poseu-les en un recipient ben xopades de moscatell i una mica de sucre.
Serviu-les ben fredes i amb un polsim de canyella.

EL PAS A PAS

Preparem tots els ingredients.

Procureu fer-vos amb unes bones taronges de temporada, ben dolces.

Sucre blanc...

...i moscatell...el que més us agradi.

Pelem les taronges.

Molts ja ho sabreu, però si feu uns talls a la pell al voltant de tota la taronja...

...després resulta més fàcil extreure'n la pell.

Tallem la taronja a llesques.

I la col.loquem dins un recipient per a nevera.

Podeu muntar les llesques de taronja sense problema.

Ara hi posem el sucre...

...que escamparem una mica per sobre.

Seguidament, hi aboquem el moscatell.

I procurem dissoldre una mica el sucre. Tapem el recipient i ho deixem reposar 24 hores a la nevera, tot i que es pot consumir al moment també.

A l'endemà, emplatem. Jo ho decoraré amb una mica de canyella en pols.

I ja tenim la nostra taronja amb moscatell.

Bon profit !!!

I PER BEURE...
Per acompanyar aquestes postres us recomanem un xarrup de moscatell Pinord.

3 comentaris :

  1. Les taronges m'agraden molt, però el moscatell fa anys que no el provo i ja no recordo si m'agradava o no. Serà qüestió de tornar-l'hi a donar una oportunitat. :-)

    ResponElimina
  2. Un dels meus postres preferits! Com també que den molt bé és amb un d'aquells vins dolços (glögg crec que es diuen) que venen a l'Ikea... tot i que només per Nadal.

    ResponElimina
  3. @Calvin, jo no les havia provat mai així. Estan bones.

    @Moxi, no he tastat el Glögg aquest que dius....serà qüestió de fer-ho !

    ResponElimina

Gràcies pels teus comentaris !