inici | contacte | avís legal | publicitat | language: Spain English French German Italian Russian Portuguese
Escudella i carn d'olla de Nadal Torró de crema cremada de pastisseria Canelons de Nadal Xai al forn amb fruites a la Mostarda Pintxo Goxua Compra'm una cervesa!

dimarts, 7 de gener de 2014

Taronja amb moscatell


>Recepta núm. 1026 del llibre CPCC.
Una altra d'aquelles receptes excepcionalment senzilles de preparar i que  reporten un gran resultat.
Tal i com podem dir d'unes maduixes, la taronja amb moscatell és una combinació ben trobada.
El meu consell es que ho deixeu reposar 24 hores a la nevera abans de consumir-la.
Les fotos corresponen a la meitat de la recepta.


INGREDIENTS
4 taronges
4 cullerades de sucre
1 got de moscatell

VARIANTS:
- Es pot fer amb qualsevol altre vi dolç
- S'hi poden afegir nous
- En lloc de sucre, s'hi pot posar mel

ELABORACIÓ
Talleu les taronges a rodanxes i poseu-les en un recipient ben xopades de moscatell i una mica de sucre.
Serviu-les ben fredes i amb un polsim de canyella.

EL PAS A PAS

Preparem tots els ingredients.

Procureu fer-vos amb unes bones taronges de temporada, ben dolces.

Sucre blanc...

...i moscatell...el que més us agradi.

Pelem les taronges.

Molts ja ho sabreu, però si feu uns talls a la pell al voltant de tota la taronja...

...després resulta més fàcil extreure'n la pell.

Tallem la taronja a llesques.

I la col.loquem dins un recipient per a nevera.

Podeu muntar les llesques de taronja sense problema.

Ara hi posem el sucre...

...que escamparem una mica per sobre.

Seguidament, hi aboquem el moscatell.

I procurem dissoldre una mica el sucre. Tapem el recipient i ho deixem reposar 24 hores a la nevera, tot i que es pot consumir al moment també.

A l'endemà, emplatem. Jo ho decoraré amb una mica de canyella en pols.

I ja tenim la nostra taronja amb moscatell.

Bon profit !!!

I PER BEURE...
Per acompanyar aquestes postres us recomanem un xarrup de moscatell Pinord.

3 comentaris :

  1. Les taronges m'agraden molt, però el moscatell fa anys que no el provo i ja no recordo si m'agradava o no. Serà qüestió de tornar-l'hi a donar una oportunitat. :-)

    ResponElimina
  2. Un dels meus postres preferits! Com també que den molt bé és amb un d'aquells vins dolços (glögg crec que es diuen) que venen a l'Ikea... tot i que només per Nadal.

    ResponElimina
  3. @Calvin, jo no les havia provat mai així. Estan bones.

    @Moxi, no he tastat el Glögg aquest que dius....serà qüestió de fer-ho !

    ResponElimina

Gràcies pels teus comentaris !