inici | contacte | avís legal | publicitat | language: Spain English French German Italian Russian Portuguese
Escudella i carn d'olla de Nadal Torró de crema cremada de pastisseria Canelons de Nadal Xai al forn amb fruites a la Mostarda Pintxo Goxua Compra'm una cervesa!

dijous, 19 de setembre de 2013

Espagueti al pesto amb camagrocs


Ja hem vist com fer la tradicional salsa italiana pesto.
Doncs bé, en aquesta entrada veurem com elaborar uns senzills espagueti al pesto al que hi afegirem uns camagrocs frescos de temporada que hi aportaran carnositat, sabor i aroma, fent-los l'acompanyament ideal per la pasta. No cal dir que podeu utilitzar altres tipus de pasta i de bolets.
Un plat molt digne i saludable que només us demanarà 20 minutets del vostre rellotge.
Som-hi!


INGREDIENTS
400gr. espagueti
salsa pesto
200gr. camagrocs frescos
oli d'oliva
llorer
sal

VARIANTS:
- Podeu utilitzar altres tipus de bolets

ELABORACIÓ
 
Primer de tot prepararem la nostra salsa.
 
Per tant, us recomano la lectura prèvia de la recepta "Salsa pesto". La reservem.
Netegeu els camagrocs que, bàsicament, només demanen arrencar la part baixa del tronc on hi acostuma a haver una mica de sorra.
Escalfeu una paella amb unes gotes d'oli i salteu-los.
Tireu un polsim de sal.
Quan el camagroc deixi anar l'aigua...podeu aprofitar per incorporar-hi un parell de culleradetes de salsa pesto.
Un cop s'hagi reduït gairebé tota l'aigua el reservem.
Ara posem abundant aigua amb sal i llorer a bullir....
...i quan bulli hi tirem els espagueti.
En 8-10 minuts els tindreu a punt.
Els posem a escórrer...però no hi tireu aigua freda.
Immediatament, en una olla a banda, tireu-hi una mica de salsa pesto....
...al damunt, la pasta....
...i més salsa pesto...
Ho remenem bé. No cal ni encendre el foc.
Enmplatem directament.
Al damunt de la pasta hi posarem els bolets.
I ja els podem servir a taula.
Acompanyeu-los d'un vi negre intens.
Bon profit !!!

6 comentaris :

  1. M'encanten els espagueti amb salsa pesto i fa mesos que no en menjo... i només pensar en barrejar-los amb camagros, se'm fa la boca aigua. D'aquesta setmana no passa que em faci un bon plat de pasta amb bolets.

    Una altra recepta genial, Albert, que la posi directament a la meva llista de pendents. :-)

    ResponElimina
  2. Que saludable un bon plat de pasta¡¡¡¡¡ però per dinar, que al vespre no es crema......je,je,je.

    una abraçada

    ResponElimina
  3. Quin plat més bo, Albert!!! Amb el bons que són aquest bolets i el pesto, ja m'has fet venir salivera. Bon cap de setmana.

    ResponElimina
  4. Al pesto si i amb camagrocs també però junt no ho he fet mai... i té molt bona pinta!!

    PTNTS
    Dolça

    ResponElimina
  5. Els bolets amb pesto queden boníssims. No se m'havia acudit posar-los a la pasta també. Segur que és un àxit assegurat. Sembla boníssim!
    Marta

    ResponElimina
  6. @Calvin, gràcies company !...no t'estressis.
    @Dolors, per dinar millor, si.
    @Mercè, ai que dolenta és la saliveraaaaaaa !!!
    @MGlòria, junt està molt bo, creu-me!
    @PebreiXocolata, gràcies per la visita !


    ResponElimina

Gràcies pels teus comentaris !