inici | contacte | avís legal | publicitat | language: Spain English French German Italian Russian Portuguese
Escudella i carn d'olla de Nadal Torró de crema cremada de pastisseria Canelons de Nadal Xai al forn amb fruites a la Mostarda Pintxo Goxua Compra'm una cervesa!

diumenge, 18 d’agost de 2013

ARTICLE: 2.000.000 de visites



Benvinguts lectors i lectores d'aquest blog,
Ja sé que aquesta mena d'articles avorreixen molt al personal i, per tant, procuraré ser breu.
Aquest blog va començar a funcionar a principis de 2011:
- en 20 mesos va assolir les primeres 500.000 visites.
- 4 mesos després es van sumar 500.000 visites adicionals, es a dir, 1.000.000 de visites.
- Ara, 6 mesos després del milió s'han assolit els dos milions de visites (o hits).
Cada día passen per aquest blog al voltant de 1.200-1.500 persones o ips diferentes, que en temporada alta (Nadal, Revetlles, Tot Sants, Diada, etc...)...s'arriben a triplicar. Tenint en compte que es un blog català i escrit en "lapao"...no està pas malament.
Es per sentir-se orgullós de la feina feta i de l'interés demostrat per tots vosaltres.

Molts catalans d'arreu del món m'heu agraït l'esforç de publicar tan detalladament totes aquestes receptes tradicionals catalanes i, en definitiva, d'internacionalitzar una mica més la cuina catalana del día a día.
Quan vius a l'estranger, navegar per aquest blog fa t'hi trobis una mica més aprop de casa....sensació que provoca una certa germanor entre la comunitat catalana que campa per aquest petit planeta.
Tot això fa que, d'alguna manera, un servidor se senti útil i, de retruc, pugui satisfer aquella necesitat que molts tenim de fer alguna cosa pels teus avantpassats i pel teu país.
I es que fer-se i menjar-se un pastís de Sant Jordi quan vius a Wisconsin (EEUU)...allà on no saben ubicar, ja no Catalunya, ni tans sols Espanya dins el mapa, ha de ser un plaer que de ben segur es gaudeix amb enyorança però amb molta il.lusió.

Aquest blog agraeix a tots els seus lectors i lectores l'interés demostrat pel receptari català i la feina que esteu fent per mantenir i preservar la nostra gastronomía més tradicional...que és una part molt important de la nostra cultura.
Al cap i a la fi, l'èxit d'aquest blog és l'èxit de tots vosaltres, de tota una cultura i, digue-m'ho així, d'un tarannà.
Han sigut molts diners invertits, moltes hores a la cuina, i molts plats els cuinats...i encara més els "trastos" rentats, que d'això ja en parlarem.
Però la conclusió es que ha valgut la pena.
Per acabar, no puc amagar la sorpresa de reconèixer que les d'avui, són moltes més visites de les previstes inicialment en aquest projecte.
De nou, agraeixo la feina de la meva dona que em recolza en tot i em permet disposar de temps per cuinar.

Moltes gràcies a tots per la vostra col.laboració.

Tsch...amb la tonteria del blog estic aprenent a utilitzar millor (que no perfectament) els pronoms febles...quines coses, eh?.

"La cuina de sempre"

26 comentaris :

  1. Fa poc que et segueixo però el suficient per adonar-me que els teus post/plats arriben, ens els fas senzills tant per la teva manera de presentar-los com d’explicar-los.
    I a provar coses noves, gràcies!!!

    Moltes felicitats!!!

    ResponElimina
  2. Felicitats carallot !... es normal que tinguis èxit amb la feinada que t'estàs fotent. Ara a per els 3 milions en només 4 mesos... ja veuràs...

    ResponElimina
  3. Felicitats Albert! Fa poc que t'he descobert però ja m'has ajudat en 4 receptes! Gràcies! :)

    La nostra cuina és un patrimoni cultural i identitari que cal preservar i aprendre receptes nostres, senzilles i amb ingredients que trobes a la botiga del barri és la millor manera de fer-ho!

    Per molts més! Endavant i gràcies pel temps dedicat!

    ResponElimina
  4. Bona feina, si senyor. Moltes felicitats.


    ResponElimina
  5. Ja saps que jo cada setmana et visito... I sempre hi trobo coses interessants.

    Felicitats!!

    ResponElimina
  6. Jo no em perdo cap de les teves receptes i ja n'he fet unes quantes que han encisat a la família.
    Moltes gràcies per la teva labor i endavant!

    ResponElimina
  7. Moltes gràcies a tu home. Només et demano que no perdis els tocs d' humor que tens. Una abraçada!

    ResponElimina
  8. Moltes felicitats Albert. Son visites més que merescudes que t'has guanyat fent una feina excel·lent. Segueix així i segur que aquestes visites es multipliquen dia a dia en els pròxims anys. Aquí ja tens un seguidor ben fidel. Una abraçada :-)

    ResponElimina
  9. Gràcies a tu Albert. A casa ja et coneix tothom !!!

    ResponElimina
  10. MOLTES GRACIES A TU ALBERT!!!!! no et pots imaginar com ens ajudes a l'hora de cuinar. Soc capaç de fer qualsevol cosa explicada per tu...... una abraçada!

    ResponElimina
  11. lA FEINA BEN FETA TÉ PREMI¡¡¡¡AIXÒ ÉS EL QUE ET MEREIXES.
    UNA FORTA ABRAÇADA

    ResponElimina
  12. Felicitats Albert! Premi a la feina ben feta.!!!!!! T'ho curras molt!!!!!

    Una abraçada.

    Lourdes

    ResponElimina
  13. Doncs jo sóc una de les lectores, la veritat és que el teu blog m'és molt útil! Ja n'he fet algunes de receptes i sempre el tinc present per dubtes i receptes que vull aprendre a fer. Van molt bé les explicacions, les fotografies pas a pas, a més de la teva experiència i de tot el que saps! A més, ja t'he votat pels premis blog stic.cat. Molta sort!!!!

    ResponElimina
  14. Enhorabona Albert.
    Les coses no passen per casualitat. L'èxit de la teva web te l'has currat. És la web més didàctica i més entenedora del món mundial. Les receptes estan molt ben triades. A sobre cuinem les teves receptes i es queden boníssimes. I tot allò acompanyat d'una mica de conya i bon humor. Qùe més podem demanar?
    Molts ànims i moltes noves receptes!

    ResponElimina
  15. Crec que tots els teus seguidors han esgotat les paraules de felicitació. Només dir-te que et segueixo dia a dia, és a dir, les teves receptes, que son fantàstiques i molt ben explicades. Honestament penso que el teu blog es un magnífic referent de la nostra cuina i la divulgació que en fas, es mereix un gran reconeixement. Felicitats i endavant...

    ResponElimina
  16. L'enhorabona!!! Blogs com el teu ajuden que la llengua catalana siga molt i molt més present a la xarxa. En aquest sentit no només els "catalans estrictes" sinó tots aquells que compartim aquesta llengua. Endavant!!!

    ResponElimina
  17. Amb premis blog o sense, pots passar a recollir el teu pel meu blog!!!

    ResponElimina
  18. Moltes felicitats!!! A casa et segueixo jo, rebo cada recepta nova per mail, i faig els meus experiments a la cuina. Però des que et va descobrir l meu marit, fa unes paelles boníssimes!!! Moltes gràcies per compartir així les teves receptes i truquillos!

    ResponElimina
  19. Moltes gràcies a tots, companys, quines coses dieu....!
    Us vull recordar que l'èxit de la cuina de tots els racons dels Païssos Catalans és de cada un de vosaltres....que literalment cuineu cultura.
    No oblideu de transmetre els vostres coneixements a les properes generacions.
    Una forta abraçada !!!

    ResponElimina
  20. Apart de que tots els plats són per llepar-se els dits, fas una gran i bonica tasca pel nostre país. Enhorabona!!

    ResponElimina
  21. Felicitats per aquesta feinassa tant ben feta, i que tant ens ajuda als qui ens agrada cuinar. Ets un exemple de com s'han de fer les coses,...si es fan bé, donen els seus resultats.

    ResponElimina
  22. @Xavier, moltes gràcies per aquestes paraules tan especials, de veritat. Em satisfà saber que l'objectiu de difondre el nostre receptari amb aquesta forma tan il·lustrada està funcionant bé.
    De nou, gràcies a tots vosaltres.

    ResponElimina

Gràcies pels teus comentaris !