inici | contacte | avís legal | publicitat | language: Spain English French German Italian Russian Portuguese
Escudella i carn d'olla de Nadal Torró de crema cremada de pastisseria Canelons de Nadal Xai al forn amb fruites a la Mostarda Pintxo Goxua Compra'm una cervesa!

diumenge, 4 d’agost de 2013

Aperitius de pa de cervesa i salsitxa


Ja hem vist com fer el Pa de cervesa.
Us porto un apertiu o tapa d'aquelles que funcionen molt bé i que sempre agraden a tothom.
Podeu aprofitar la massa per a fer uns rotllets amb salsitxes de frankfurt de bona qualitat.
Us recomano fer ús de l'assortiment de productes Casa Vallés (Leo Boek) o també els de la Casa Westfalia.
Un cop cuits, el talleu-los al biaix...i serviu-los com aperitiu o tapa, acompanyats d'una bona mostassa.
Un mos que fet amb pa de cervesa adquireix un sabor com més alsacià, un distintiu que marcarà la diferència respecte a d'altres versions més tradicionals fetes amb pasta de full o brisa.
Es poden servir freds o calents.
Tsch...us garanteixo que repetireu.


INGREDIENTS
200gr. massa de pa de cervesa
2 salsitxes de frankfurt de bona qualitat
llavors de sèam
mostassa "Maille" amb gra
mostassa normal

VARIANTS.
- Podeu utilitzar qualsevol tipus de salsitxa (bratswurst, picant, cervela, krakoski, malaguenya,etc..)

ELABORACIÓ
Primer farem el pa de cervesa. Us recomano la lectura prèvia d'aquesta recepta.
Un cop feta la massa, la treballarem una mica a mà...
...farem una bola...
...i la deixarem tapar sota un drap humit durant un parell hores...
Passat aquest temps, torneu-la a treballar a mà una mica i feu boles d'uns 60gr.
Estireu-les ben fines.
Hi podeu posar un mica de mostassa.
Apliqueu una certa quantitat sobre la massa de pa.
A continuació, poseu-hi la salsitxa que més pes us faci.
Enrotlleu-la.
Doneu-li voltes a fi i efecte de repartir la massa i garantir el mateix gruix per tot arreu.
Poseu-la en una safata del forn sobre un paper cuisson.
Batiu un ou....
I pinteu-ho.
A sobre de l'ou, hi podeu posar llavors de sèsam...un gust que casa molt bé amb la resta d'ingredients.
Heu de coure el pa a uns 190-200º graus durants uns 20 minuts, fis que tingui bon color.
Com podeu veure, jo he fet altres variants amb el pa sobrant.
Talleu el rotllet a porcions....
I ja podeu emplatar.
Un puntet de mostassa....i a taula.
Bon Profit !!

3 comentaris :

  1. Quin aperitiu més bo i més atractiu. Un pintxo ideal, per abans de dinar.
    Petonet

    ResponElimina
  2. Una aperitivo delicioso y espectacular, me voy a buscar los ingredientes al frigo, que los tengo, y luego con una cerveza que bien voy a quedar.
    Petons.

    ResponElimina
  3. Quin aperitiu més bo i quina presentació més espectacular! Petonets!

    ResponElimina

Gràcies pels teus comentaris !