inici | contacte | avís legal | publicitat | language: Spain English French German Italian Russian Portuguese
Escudella i carn d'olla de Nadal Torró de crema cremada de pastisseria Canelons de Nadal Xai al forn amb fruites a la Mostarda Pintxo Goxua Compra'm una cervesa!

dimecres, 17 d’abril de 2013

Pintxo de botifarreta amb ceba cruixent i fum en pols


L'altre dia vam veure com fer el pintxo de Xoricets al vi amb fum en pols.
Avui veiem la variant feta amb botifarreta de pebre, d'aquella més estreta.
El pintxo és força bàsic...però molt recomanable, alhora.
Veureu com incorpora una mica de salsa Viandox (la del llom del Frankfurt de Pedralbes).
La botifarreta la obrirem pel mig on hi posarem un polsim de fum en pols per donar-li l'aroma a llenya...i una mica de ceba cruixenta.
Un raig d'oli i a menjar-ho ben calentó.
Amb aquesta recepta podreu fer uns 8 pintxos.

INGREDIENTS
2 botifarretes
salsa Viandox
ceba cruixenta
fum en pols
oli d'oliva
8 llesques de pa

VARIANTS:
- Hi podeu afegir una mica de formatge com a base del pintxo

ELABORACIÓ
Fem la botifarreta a la planxa amb un raig d'oli.
Tallem unes llesques de pa.
Aquesta salsa és la gràcia del pintxo, a banda del fum en pols, clar.
Ruixem una mica les llesques de pa.
Feu les botifarretes del tamany del pintxo i obriu-les per la meitat.
  Del fum en pols ja n'hem parlat varies vegades...i aportarà aquell aroma de barbacoa tan especial.
Tireu una miqueta a cada botifarreta...però no us passeu que és molt aromàtic. Com el que tira sal, vaja.
I per acabar el pintxo, una mica de ceba cruixenta...que també hem vist com fer-la.
Serviu-lo ben calentó.
Bon Profit !!!

5 comentaris :

  1. Molt bé Albert, butifarra per fer país, senzill i boníssim.
    Per cert, on es pot trobar la salsa viandox? no la he trobat per aquí.
    Potser la puc sustituïr per alguna altre?

    merci i fins aviat

    ResponElimina
  2. M'encanten les teves receptes, vaig seguint totes les publicacions i ja n'he fet unes quantes...!!!
    Aquest cap de setmana vull fer les mandonguilles amb sípia!

    Fins aviat.

    *Pilar*

    ResponElimina
  3. @Dolors, La salsa Viandox jo la compro al Caprabo/Eroski, Dolors.

    @Pilar, Gràcies Pilar, ja em diràs com queden les mandonguilles !!!

    ResponElimina
  4. Albert,
    Realment ens fas sentir a casa amb les teves receptes. Aquestes botifarretes diuen que ens les mengem...
    Petó a la Vinyet.
    Nani

    ResponElimina

Gràcies pels teus comentaris !