inici | contacte | avís legal | publicitat | language: Spain English French German Italian Russian Portuguese
Escudella i carn d'olla de Nadal Torró de crema cremada de pastisseria Canelons de Nadal Xai al forn amb fruites a la Mostarda Pintxo Goxua Compra'm una cervesa!

dimecres, 24 d’abril de 2013

Macarrons amb salsa de tonyina i peppersweets


Fa uns dies us feia referència a la Casa Westfalia, un importador i distribuidor de productes selectes.
Un dels productes que vaig adquirir van ser uns pebrotets mini farcits amb un formatge fresc deliciós...i conservats en una mena de vinagreta suau, originaris d'Àustria.
Avui us presento un plat de pasta força interesant...on la combinació de la salsa de tonyina amb els pebrotets farcits de formatge "Peppersweet" fan del plat una molt bona recomanació.
Espero que us agradi.


INGREDIENTS
300gr. macarrons
3 llaunetes de tonyina en oli d'oliva petites
2 pebrots verds
1 ceba
1 pot de pebrots amb formatge "Pepersweet"
200gr. crema de llet o nata líquida per cuinar
200gr. salsa de tomàquet
2 fulles de llorer
pebre vermell
oli d'oliva
orenga
pebre negre
sal

VARIANTS:
- Es poden gratinar amb formatge
- S'hi pot incorporar una beixamel


ELABORACIÓ
 Aquí tenim els pebrotets.
 De fet, es mengen així mateix....i estàn deliciosos.
 Per sota, tenen la típica forma del pebrotet...són supermonos, eh?
 Preparem la tonyina.
 Piquem els pebrots i la ceba.
En una paella amb un bon raig d'oli d'oliva...sofregirem el pebrot verd i quan agafin coloret hi posarem la ceba.
Quan la ceba i el pebrot ja tinguin coloret...incorporem l'orenga.
  Es interesant que no hi hagi res líquid encara...així l'orenga es torrarà una mica i farem sortir tot el ferum.
 Passats un parell de minuts remenant l'orenga....incorporem el tomàquet fregit.
 Ho remenem bé....i incorporem una cullerada generosa de pebre vermell dolç.
 Ho deixem fer 3 o 4 minuts, tot remenant....i incorporem la tonyina sense l'oli.
  Barregeu-la bé...fins que sembli que es s'enganxa.
 Ara, hi tirem la crema de llet o nata.....i ho remenem.
 Ho salem al gust.
 Ho remenem una mica i deixem que bulli 3 o 4 minuts. Parem el foc i reservem.
  D'altre banda, posem a bullir la pasta, amb un parell de fulles de llorer, sal i una mica d'oli.
  Un cop cuita la pasta "al dente"....treiem l'aigua.
Podeu aprofitar la mateixa cassola de bullir els macarrons (sense aigua, s'enten)...abocar-hi la salsa que hem fet a la paella...i a sobre...incorporem els macarrons.
  Ara, ho remenem bé.
 I ja ho tenim gairebé llest.
  Preparem un plat per emplatar. Jo he utilitzar un motlle rodó, però en aquest cas va millor un de quadrat
 Que ens queda, doncs?....saltar en una paella amb dues gotes d'oli...els nostres pebrotets.
   Afegiu-los al plat...amb un polsim d'orenga i un raig d'oli.
 I ja els podeu servir, ben calentons.
 Molt bons, de veritat us ho dic...i econòmics, també.
   El formatge fresc combina a la perfecció, clar.
  Acompanyeu el plat d'un vi negre amb caràcter.
Bon Profit !!!

6 comentaris :

  1. Bon dia Albert.....
    m'encanta aquest plat, senzill i original,no sé d'on treus tantes combinacions, ets la pera........
    passis molt bon dia

    ResponElimina
  2. Mmmmmm!!!!!!! Què bons deuen estar aquests macarrons Albert!!!!! No sé com t´ho fas però sempre encertas!!!!!
    Una abraçada.

    Lourdes

    ResponElimina
  3. Albert,

    Oi q has tret la recepta dels macarrons amb tonyina gratinats?????

    ResponElimina
  4. @Nuria, si, disculpa, estic actualitzant la recepta. Potser t'interesa aquesta altre:
    http://www.lacuinadesempre.cat/2013/02/macarrons-amb-beixamel.html?m=1
    Una salutacio !

    ResponElimina
  5. Ok Albert, de totes maneres m, esperaré a que l, actualitzis.... Es que estaven molt bonsssss!!!!!!!

    ResponElimina
  6. @Núria, ja la tens publicada...he trigat una mica, però no me n'he oblidat. Una abraçada !!!!

    ResponElimina

Gràcies pels teus comentaris !