inici | contacte | avís legal | publicitat | language: Spain English French German Italian Russian Portuguese
Escudella i carn d'olla de Nadal Torró de crema cremada de pastisseria Canelons de Nadal Xai al forn amb fruites a la Mostarda Pintxo Goxua Compra'm una cervesa!

dijous, 11 d’abril de 2013

ARTICLE: Col.laboració amb Casa Westfalia



>Fa un temps, vaig publicar un article on us parlava dels "Productes Alsacians" i de la "Casa Westfalia".
Avui us vull presentar més productes de la "Casa Westfalia" amb els que he fet algunes receptes que relaciono.
I és que ja sabeu que sòc un amant de les "delicatessen" i dels productes d'importació.
Analitzem doncs, a partir d'una nova comanda que he rebut, quines receptes podem fer amb aquests productes a banda de gaudir-los sols... que ja és tot un plaer.
Us recordo que podeu fer les vostres compres on-line i rebreu les vostres comandes a casa... amb totes les garanties i en perfectes condicions. I és que internet, a banda de fer molt mal amb segons què... té també moltíssims avantatges i coses bones.

Una extraordinària mostassa dolça....

 ...amb la qual he elaborat aquest "Pintxo de salmó fumat amb mostassa", fabulós contrast de fumat i dolç.

Una amanida fresca... per a aquells dies que no tens temps de cuinar. Més bona que les que podem comprar al super del costat de casa, us ho asseguro.

Una melmelada de préssec....
 
...tsch...que he utilitzat per a farcir la Mona de Trufa d'aquest any.

Humus, o crema de cigrons cuits.... que m'encanta.

En un moment... ho podeu servir, amb una mica d'oli...pebre vermell (dolç o picant) i uns cigronets cuits.

Un peppersweet... que són uns pebrots petitets farcits de formatge... no pot faltar en el vostre vermut.

Una salsitxa Berner, que ve farcida de formatge... i amb bacó.

Un plaer absolut.

Unes salsitxes de Munich... autèntiques... que van molt bé per acompanyar plats.

Un formatge-iogurt... ideal per a fer tota mena de postres. Jo me'l menjo a cullerades !!!.

Pa de pita.

...i és clar, amb el pa de pita i la crema de iogurt, podeu fer un "Pita de Falafel ".

Uns bockwurst... tots excel·lents, fets amb tripa autèntica.

Amb aquests tipus de salsitxes podeu fer una amanida alemana... d'aquelles de bandera.

 La podeu acompanyar amb una cervesa Schlappe-Seppel ben frescota

Un pot de ceba cruixent....ideal per utilitzar en frankfurts....

 ...però també podeu innovar una mica i fer un "Xai amb mongetes i ceba cruixent".

Una ampolla de vi de postres...

...similar al vi de gel...

Ah!!!..i amb la comanda han tingut el detall d'incloure una pràctica bossa....

...uns davantals...

...i el més interesant de tot: un receptari de plats alsacians dels que treure suc ben aviat.

Un catàleg (de tapa dura) amb tots els productes de la Casa Westfalia... m'ho compraria tot !!!

...i per acabar una gorra... per quan faci caloreta.
Espero que us hagi agradat aquesta pinzellada de productes alsacians... que no serà la última.

5 comentaris :

  1. Els mini pebrots farcits i el frankfurt amb ceba cruixent tenen una pinta.... Mmmmmm

    ResponElimina
  2. Tot això té molt bona pinta!! :-D però l'únic producte que és alsacià és el Gewürtztraminer (tot i que també se'n produeix a Alemanya crec). La resta són productes alemanys, excepte l'hummus (m'ha fet gràcia que està escrit en holandès) i el pa de pita. Com a curiositat, "Weisswurstsenf" vol dir blanca (weiss) salsitxa (wurst) mostassa (senf) süss (dolç). Tinc curiositat per veure quines receptes faràs! :D

    ResponElimina
  3. M´apunto la ceba cruixent i el formatge-iogurt!

    ResponElimina
  4. @Xampi, ja ho provaràs quan vinguis.
    @Meritxell, jeje, tens raó Meritxell...he triat precisament una selecció més Alemana que alsaciana, però només cal veure el catàleg de Casa Westfalia...
    Gràcies pels comentaris !!!
    @Alejandra, prova-ho !!!...a més que és barat.

    ResponElimina
  5. Té bona pinta... Amb aquesta empresa, ens seguim a través de Twitter i he estat temptat de comprar online en més d'una ocasió.

    Però segurament ara i amb base la teva llista, igual em decideixo.

    ResponElimina

Gràcies pels teus comentaris !