inici | contacte | avís legal | publicitat | language: Spain English French German Italian Russian Portuguese
Escudella i carn d'olla de Nadal Torró de crema cremada de pastisseria Canelons de Nadal Xai al forn amb fruites a la Mostarda Pintxo Goxua Compra'm una cervesa!

dilluns, 25 de febrer de 2013

ARTICLE: 1.000.000 visites


Avui seré breu en la redacció de l'article...que això de parlar de les visites al blog...ja comença a fer-se pesat, oi que si?.
El que passa es que avui es tracta d'una fita històrica, ja que parlem de l'arribada al milió de visites.
Que dius....pos vale.....no?....el video aquell del Justin Beiver ensenyant el cul...les fa en un sol día.
Probablement...si.
I que?....hem d'aplaudir-lo?...hem de cridar..."Oleeeee tú !!! Justin !!! ...Oleeee tú !!!" ?
La diferència entre les visites d'un i altre està en que les vostres a La Cuina de Sempre us hauràn servit d'alguna cosa (o això espero)....i en canvi veure-li el cul d'aquest atontat...doncs em penso que no serveix de gaire. Vaja, penso jo, eh?...potser si que hi ha algú a qui li serveix....tsch....que hi ha gent per tot en aquest mon!.

El que si que es cert es que per a un blog com aquest, de cuina tradicional catalana i escrit també en català...no és gens trivial assolir aquesta xifra en tan sols 2 anys de vida.
Comparativament, són xifres més pròpies de blogs escrits en altres llengues (que tenen un abast més ampli de públic)...o, tot i ser catalans, de blogs que tenen un mínim de 4 o 5 anys de vida a la xarxa.
I vull que us fixeu en un detall: en 20 mesos es van assolir les primeres 500.000 visites...però es que en els últims 4 mesos s'han sumat 500.000 visites adicionals !!!.
Calculat d'un altre manera, us puc dir que més de 1000 persones (ips diferents) d'arreu del mon visiten a diari aquest blog.
He de dir que tot plegat em fa sentir orgullós de la feina feta.
Orgullós de saber...que gràcies a aquest blog...alguns de vosaltres comenceu a cuinar.
Orgullós de saber que alguns us sentiu més orgullosos/es dels vostres pares, mares, fills, avis o àvies.
Orgullós dels que no us importa passar-vos tot un matí a la cuina.
Orgullós dels que no sou grans consumidors de plats precuinats o industrialitzats (o menjar ràpid).
Orgullós dels que heu pres la decisió de recuperar i continuar la feina feta pels vostres avantpassats.
Orgullós dels que, normalment, us feu els brous....i no els compreu fets.
Orgullós dels que us agrada pelar els pèsols i les faves.
Orgullós dels que poseu els cigrons, les mongetes o les llenties en remull, la nit abans.
Orgullós dels que considereu la cuina, el menjar i l'alimentació...una prioritat bàsica de la vostra família.
Orgullós dels que procureu comprar a les botigues del barri....afavorint el comerç de proximitat.
Orgullós dels que camineu el doble...per aconseguir aquell producte que us fa falta.
Orgullós dels que ho esteu passant malament...i feu malabarismes a la cuina per oferir un bon menjar.
I ,clar, orgullós dels que recomaneu aquest blog i preserveu així la cuina de sempre....
...dels que hi entreu en silenci...ni que sigui per fer una ullada...
...de tots aquells que heu convertit aquest blog en la vostra referència culinària...
...del boca a boca...que em consta que funciona.
I orgullós de la meva dona i dels meus fills també...que em recolzen i respecten la meva feina en tot moment.
Però no tant orgullós de sacrificar part d'aquest temps de dedicació a la família....tot i que no m'arrepentiré mai de treballar per preservar el que som i hem sigut com a poble i cultura.

Per acabar, vull tornar a recordar que l'objectiu d'aquest blog es difondre el receptari tradicional català, desde la humilitat més gran d'un autor que ni tan sols es cuiner professional, i per tant, disculpeu les meves errades.
L'èxit de visites obtingut fins ara és evident que no rau en les habilitats com a cuiner que pugui tenir un servidor, si no en la feina de fotografiar i publicar el pas a pas de totes aquestes receptes facilitant l'aprenentatge.
I ara us haig de dir allò de "Un milió de gràcies amics meus".
Gaudiu de la vida....i de la cuina de sempre.

33 comentaris :

  1. Felicitats per tu.
    Feia temps que no trobava un bloc tant bo com aquest. L'he recomanat un munt de vegades.
    De fet, ara quan penso en un plat tradicional, vaig a Google i poso: el plat la cuina de sempre. A veure si ja l'has fet.

    PD: després de molts anys, per fi he trobat LA RECEPTA de les magdalenes. Gràcies.

    ResponElimina
  2. Enhorabona! i moltes gràcies per la tasca que fas! Petons!

    ResponElimina
  3. Bona feina, si senyor. La enhorabona! :o)

    ResponElimina
  4. Tens tota la raó Albert. Digues que sí, que escriure un bloc en català té el seu merit, sense deixar de banda totes les coses bones que hi penges i de les quals aprenem moltes coses.
    Per molts anys i continua així!!

    ResponElimina
  5. Tu i jo no ens coneixem personalment,però jo tambè amb sento molt orgullosa de tu,consulto molt el teu bloc i fas molt bona feina, a la vista està.ENHORABONA!!!i moltes felicitats.

    ResponElimina
  6. F E L I C I T A T S ! ! !

    No es pot dir res mes...
    Petonets

    ResponElimina
  7. Felicitats! I ara a engreixar aquesta xifra!

    ResponElimina
  8. Tè MOLT de mèrit Albert i el fet d'estar escrit en català encara li dóna més, doncs malgrat els traductors, molta gent ja no visita quan sap que troba text en català.

    També s'agraeix el fet de la transparència en mostrar el comptador, que avui en dia està de moda donar xifres, sense mostrar el comptador intern.

    Conec un blogger 'guai' que segons l'alcohol que porta injerit, el número de visitants mensuals li balla en un ampli ventall (el comenta sempre en directe)... I evidenetment té el comptador ocult..



    ResponElimina
  9. Moltes gràcies a tú Albert,és fantàstic, no té preu.

    Una abraçada

    ResponElimina
  10. Molt bé germanet... al final et faràs famós... temps al temps...

    ResponElimina
  11. Moltes felicitats!! m'agrada molt el teu bloc.
    Cada día el veig, i fins i tot he fet alguna recepta...per cert el més passat vaig fer un massini que em va quedar d'allò més bé,semblaba de pastissería...modestia apart.La veritat es que els hi va agradar molt.

    Un petó.

    ResponElimina
  12. Gràcies a tu, home! De fet es "culpa" teva que cada cop que entri aquí, en surti amb una recepta de més de la que buscava... i és culpa teva que m'agafi salivera només entrar, encara que faci poca estona que he dinat... (com ara mateix... jajajaja!).

    ResponElimina
  13. Moltes gràcies a tu per compartir els teus coneixements amb nosaltres Albert!

    ResponElimina
  14. Enhorabona per les visites Albert i moltes gràcies per la manera didàctica i generosa d´explicar les receptes!

    ResponElimina
  15. Moltes moltes felicitats!!! Jo també tinc dos anys de bloc i no t'imagines les entrades que tinc, ni una desena part!! Tens un bloc increïble, el pas a pas és molt útil, i promocionar la cuina catalana (o no), sana i casolana és d'un valor afegit molt honorable!

    ResponElimina
  16. Una feina molt ben feta Albert. Enhorabona!
    Nani

    ResponElimina
  17. Felicitats!! Aquest blog és fantàstic, un dels millors que he vist! Fas que gent jove com jo aprengui a cuinar i tingui ganes i il·lusió de seguir-ho fent! Gràcies!!

    ResponElimina
  18. Enhorabona!!! Orgullosa de que algú faci arribar la nostra cuina tan lluny i no tan lluny.....

    Mil gràcies per tot el receptari que poses a l, abast de tothom , i mil gràcies pq des que vaig descubrir aquesta pàgina a casa meva mengem millor .

    ResponElimina
  19. Enhorabona!! La teua feina fa que la nostra cultura culinària es difonga arreu del món. Salutacions

    ResponElimina
  20. Moltes felicitats per arribar a aquesta fita tan important. Gràcies per la teva generositat i voluntat de compartir tantes receptes de cuina catalana i en català.

    ResponElimina
  21. Enhorabona!!! I moltes gràcies a tu per la dedicació que li dones a aquest blog tant fantàstic!

    Ara vaig a mirar a veure què puc fer demà per dinar... hehehe ;)

    Una abraçada!

    ResponElimina
  22. M'encanta això de "preservar el que som i hem sigut com a poble i cultura" es lo que tenim que fer entre tots i si a mes mengem de puta mare doncs millor! ^_^

    ResponElimina
  23. Enhorabona!!! a veure si et fitxen i pots donar a coneixer molt mes la cuina catalana!!

    ResponElimina
  24. Moltes Felicitats Albert!!!!!! T´ho mereixes. Abans t´he escrit un comentari però no ha sortit.

    Una abraçada.

    Lourdes

    ResponElimina
  25. Pfff..no sé que dir.
    Quines coses dieu tan profundes...que no hi ha per tant !!!, jeje.
    Moltisimes gràcies a tots pel vostre reconeixement, pels vostres ànims i per les paraules tan maques que m'escribiu.
    Intentaré seguir igual, pel mateix camí servir a la meva gent, a la gent dels Païssos Catalans....i a qui s'hi vulgui afegir, està clar.
    Tsch...que si algún dia obro un restaurant...us convidaré personalment, jeje.
    M'alegra molt saber que aquesta feina té una repercusió positiva en altres famílies...
    ...i amb això...en tinc prou.

    ResponElimina
  26. També he rebut comentaris en privat....que em posen la pell de gallina....com el de la Sònia i la Maria:

    @Maria Ibarz
     GRASIES PELS TEUS MENJARS,Y LES TEVES`PARAULES,ETS UNA BONA PERSONA Y UN BON CUINER UNA NAVARRA MOLT AGRAIDA,PERDONA EL MEU CATALA PERO MI HEU ESFORZATS MOLT,GRASIES MARIA DE ZARAGOSA

    @Sònia Salvadó
    Oooooooostreeees, se m'ha posat la pell de gallina!!!!!!!! Sí, senyor!!!! Molt i molt bé!!!!!!!!!!!!!!!!
    I nosaltres estem orgullosos de tenir gent com tu que fa aquests blogs tan fantàstics, i que ens dediquis aquest temps que deixes de dedicar a la teva família!!!
    Moltes, moltíssimes gràcies i moltíssimes felicitats pel teu blog, dic teu pq el fas tu, però és el meu blog de referència pq és el que miro, és el que em fa notar la meva mare al costat dient-me com s'han de fer les coses :-) ENHORABONA!!!!

    ResponElimina
  27. Albert bona feina,bona cuina,bon pas a pas.La meva enhorabona!
    una abraçada

    ResponElimina
  28. ah colló, això és molt, felicitats!!!

    ResponElimina
  29. Nosaltres sí que estem orgullosos de gent com tu que estima la cuina i la terra d'aquesta manera!!! Gràcies per fer-nos-les estimar una mica més a nosaltres!!!

    Enhorabona i endavant!!! ;)

    ResponElimina
  30. MOLTES FELICITATS ALBERT!! a vegades penso .."ja podria deixar la cuina i estar mes per nosaltres!! kagontot...pero bueno, despres entres aquí i veus el motiu i dius ...OSTRES!! sí , que ets una bona persona sí!! i bueno...lo be ke mengem no ens podem queixar no... Una abraçada ben gran de part de la teva familia!!...

    ResponElimina
  31. Moltes felicitats Albert! molt bona feina! Marta

    ResponElimina

Gràcies pels teus comentaris !