inici | contacte | avís legal | publicitat | language: Spain English French German Italian Russian Portuguese
Escudella i carn d'olla de Nadal Torró de crema cremada de pastisseria Canelons de Nadal Xai al forn amb fruites a la Mostarda Pintxo Goxua Compra'm una cervesa!

dilluns, 28 de gener de 2013

Pintxo de salmó fumat amb mostassa


Avui us presento un pintxo molt fàcil de fer...ràpid i econòmic.
Es una combinació de salmó fumat amb una mostassa dolça especial, molt típica a Alemanya. Aquesta mostassa la podeu comprar en qualsevol gran superficie. No cal que sigui aquesta marca...però si que sigui la variant dolça.
La resta....bufar i fer ampolles.
Un pintxo d'aquells que entra per la vista...i sorpren gratament a tothom.
Espero que us agradi.

INGREDIENTS
salmó fumat tallat a làmines
mostassa dolça alemana
pa de barra
tomàquets xerri
oli d'oliva
mantega
anet

ELABORACIÓ
Us recomano invertir una mica en el salmó fumat. Ha de ser bo...o el pintxo resultarà poc saborós.
Jo he utilitzat una mostassa alemana dolça. La podeu adquirir a través de "www.casawestfalia.com".
Veureu que hi ha molts tipus de mostassa....podeu triar la que més us agradi...però dolça.
I com ho fem?....doncs untarem el salmó en mostassa.
Amb un ganivet pla.
 
Ara hi tirarem una mica d'anet per sobre...
...un polsim ben escampat...no us passseu.
I finalment, enrotllarem el salmó sobre si mateix. Farem aquest mateix procés per cada tira de salmó.

Untarem les llesquetes de pa torrat amb mantega.

Hi col.loquem el salmó.
I el toc de color, que a més casa molt bé amb la resta de gustos: el tomacó xerri.
Aprofitarem l'escuradents per situar correctament el tomàquet.  Un raig d'oli d'oliva i ja el podem servir.
Està molt bé aquest pintxo, de veritat ho dic.
A gaudir.
Bon Profit !!!

5 comentaris :

  1. Sí que és fàcil, sí! Xupat! Ni cuines ni t'embrutes. Només jales!! Això m'agrada... he he.

    ResponElimina
  2. juas !!!...aquestes coses només les aprecia qui les fa, oi?

    ResponElimina
  3. Fácil y delicioso, ahora falta encontrar la mostaza y hacer el pincho, si no improvisare.
    Petons.

    ResponElimina
  4. Saps que els fumats estan de moda? Amb aquesta recepta hi vas...
    Nani

    ResponElimina

Gràcies pels teus comentaris !