inici | contacte | avís legal | publicitat | language: Spain English French German Italian Russian Portuguese
Escudella i carn d'olla de Nadal Torró de crema cremada de pastisseria Canelons de Nadal Xai al forn amb fruites a la Mostarda Pintxo Goxua Compra'm una cervesa!

dijous, 3 de gener de 2013

Pintxo de foie amb poma i codony


En el mon de la cuina...poquetes coses hi ha que siguin tan bones...i que vostin tan poc de fer.
Bé, si que n'hi ha unes quantes...però aquest pintxo és d'aquells que, sense cap mena de dubte, s'endurà tot el protagonisme de l'àpat.
La combinació de sabors....de dolç i salat...fan que, jo mateix, el consideri una gran recomanació per servir en qualsevol taula....sobretot en celebracions...events...i dies especials com al Nadal.
Tsch...però no la cagueu amb qualsevol vi, eh?....l'heu de servir acompanyat d'un vi negre especial per l'ocasió.
No acostumo a recomanar vins...però avui ho faré: us recomano un Pinord Chateldon Reserva 2006.
Us poso els ingredients però no les quantitats....ja de dependrà del nombre de persones i pintxos a fer.
I que vagi de gust.



INGREDIENTS
foie d'ànec
codony
poma golden
torradetes
oli d'oliva
sal maldon
julivert

ELABORACIÓ
El foie és d'aquelles coses que deixo al gust del consumidor. N'hi de molts tipus i formes...però us aconsello que sigui d'ànec.
Tallem la poma....en forma de llesca.
El codony....
Utilitzarem unes torradetes de mida adient.
Utilitzaré un cornet de pastisseria per  tallar  les capes en forma rodona. Però les podeu fer quadrades també.
Tallem el foie....
...la poma....
...i el codony...
Ara, sobre una planxa calenta...li donarem color a la poma...
...que anirem col.locant sobre les torradetes.
Fem el mateix amb el foie....volta i volta a la paella i ho col.loquem sobre la poma.
I finalment, sense calentar-ho....hi posem el codony.
I ja està nanos.
Ho servim amb una mica de sal maldon per sobre...un xorret d'oli i una mica de julivert.
I aquí teniu el pintxo.
Bon Profit !!!

6 comentaris :

  1. Fuà, mai millor dit. Aquest pinxo és una monada i està molt ben explicat. Quina bona pinta :)

    ResponElimina
  2. Albert uno de los aperitivos que gustan a todos la combinacion foie y manzana es sensacional y si encima le pones el membrillo debe de ser la pera¡¡¡
    Bon Any Nou¡¡

    ResponElimina
  3. Hola Albert és un pintxo excel·lent mel de romer com es diu ací en la meua terra

    ResponElimina
  4. Hola Albert, una mica tard peró he estat una mica cascada, BON ANY PER TU I LA FAMILIA, el pintxo una maravella, petons Antònia

    ResponElimina

Gràcies pels teus comentaris !