inici | contacte | avís legal | publicitat | language: Spain English French German Italian Russian Portuguese
Escudella i carn d'olla de Nadal Torró de crema cremada de pastisseria Canelons de Nadal Xai al forn amb fruites a la Mostarda Pintxo Goxua Compra'm una cervesa!

dilluns, 14 de gener de 2013

Pintxo de botifarra, brie i camagrocs amb salsa de gerds


Un plaer absolut.
De veritat, d'aquelles cosetes bones bones. Un bon pintxo.
Ens donarà una miqueta de feina...tampoc massa...però el resultat és extraordinari. Podeu omitir els camagrocs si no en  trobeu.
Serviu-lo calentó.

INGREDIENTS
4 llesques de pa
4 llesques de formatge brie
2 salsitxes de porc o botifarra prima
100gr. de camagrocs
julivert

Per la salsa
2 cullerades de melmelada de gerds
1 cullerada de canyella mòlta
un xorret de moscatell

ELABORACIÓ
Començarem per fer la salsa. Utilitzarem la melmelada de gerds...
...canyella mòlta...
...i moscatell...
Ho posem tot en un cassó petit.
Ho portem a ebullició...aguantem 2 o 3 minuts i ho reservem calentó.
Preparem les quatre llesques de pa amb el formatge brie.
Fregim les salsitxes. Les podeu obrir per donar una base més estable al pintxo.
Quan gairebé siguin cuites...saltegem també els camagrocs.
Col.loquem la salsitxa sobre el formatge....i ho reguem tot amb la salseta de gerds.
  Uns camagrocs a sobre...ho decorem i aire.
Aquí teniu el pintxo acabat. Hi podeu posar una mica de sal maldon per sobre si voleu.
Si no trobeu camagrocs...els podeu obviar.

Bon Profit !!!

4 comentaris :

  1. molt fàcil i molt bon resultat!! m'agrada la salsa, ;)

    ResponElimina
  2. quin mosset més bo, Albert, feliç any i fesme cas ficat l´enllaç per a suscripció i tot el que publiques vindrà al meu correu :) bsts

    ResponElimina

Gràcies pels teus comentaris !