inici | contacte | avís legal | publicitat | language: Spain English French German Italian Russian Portuguese
Escudella i carn d'olla de Nadal Torró de crema cremada de pastisseria Canelons de Nadal Xai al forn amb fruites a la Mostarda Pintxo Goxua Compra'm una cervesa!

divendres, 14 de desembre de 2012

Popets amb camagrocs


Plat de temporada...super-mega-fàcil de fer. Pel menú diari, vaja.
En aquest blog hem vist moltes maneres de menjar el pop: a Feira, guisat de pop amb patates, salpicó de pop, pop de platja amb tomàquet, pop a la planxa, empanada de pop, popets amb all i julivert, arròs amb popets i cloïsses, cassola de pop amb patates, etc.
Si us agraden els pops a la planxa...es qüestió d'acompanyar-los d'aquests magnífics i aromàtics bolets que tant de joc donen. M'encanta treballar els camagrocs.
En fi, poques coses més a dir....bé, que hi podeu afegir una mica d'allioli...que li va força bé.

INGREDIENTS
1kg. popets frescos
300gr. camagroc fresc
unes fulles de llorer
oli d'oliva
julivert
3 alls
sal maldon

VARIANTS:
- Podeu acompanyar-lo amb allioli

ELABORACIÓ
 Posem aigua amb sal a bullir...amb les fulles de llorer.
I bullim els popets durant uns 20 minuts. Aquests pop, quan son tan petits gairebé no cal bullir-los, es cert. Són mantega pura. Però m'he volgut assegurar. Sempre quedaràn més ben cuits.
 Així, mentre es couen els pops, podem anar netejant els camagrocs.
 En una paella amb un xorret d'oli d'oliva...enrosim una mica d'all.
 Hi posem els popets....
 ...i deixem que es vagin torrant poc a poc. Doneu-li la volta de tant en tant.
 Un cop fets, els reservem. En la mateixa paella tirem una mica més d'oli, all i julivert....
 ...i seguidament els camagrocs...que gairebé no hi caben !!!
 Però tranquils que de seguida s'abaixen...i deixen anar tota l'aigua.
 Quan l'aigua s'hagi consumit, ja podem emplatar-ho tot junt.
 Feu una muntanya de popets i cobriu-la amb els bolets.
 Bona pinta que fot.
 Una mica de sal maldon per sobre...un xorret d'oli i a gaudir.
Fàcil, no?
Bon Profit !!!

7 comentaris :

  1. Hola Albert! Ahir vaig descobrir el teu bloc a través de lestevesreceptes.cat i t'he de dir que me n'he enamorat! Hi ha uns plats fantàstics sobretot en l'apartat de pastisseria...ja sé quin tortell de reis farem a casa meva!jeje! Només volia felicitar-te i agraïr-te que comparteixis totes aquestes receptes! Una abraçada i bones festes! Sandra (http://salioli.blogspot.com.es)

    ResponElimina
  2. Quina bona pinta!! per cert, t'he enviat un parell d'emails amb receptes, però no estic segura que els hagis rebut..

    ResponElimina
  3. Gràcies salioli i benvinguda !!!
    Meritxell...et contesto per email.

    ResponElimina
  4. Ostres tu, quina recepta més bona!!! Ací no trobe mai camagrocs. I només els he poguts tastar en una vegada en un restaurant de Barcelona. Es podria fer igualment amb alguna altra classe de bolets?

    ResponElimina
  5. Deu meu, que bó ha d'estar amb una mica d'allioli !!!! Tinc moltes ganes de menjar popets... aniré a comprar !!!

    ResponElimina
  6. Francesc, es pot fer amb tota mena de bolets, obviament...però els camagrocs jo els trobo especialment aromàtics i li van molt bé al pop.
    Gràcies !!!

    ResponElimina
  7. una combinació mar i muntanya fantàstica!!

    ResponElimina

Gràcies pels teus comentaris !