inici | contacte | avís legal | publicitat | language: Spain English French German Italian Russian Portuguese
Escudella i carn d'olla de Nadal Torró de crema cremada de pastisseria Canelons de Nadal Xai al forn amb fruites a la Mostarda Pintxo Goxua Compra'm una cervesa!

dijous, 11 d’octubre de 2012

ARTICLE: Agraïment als lectors


Avui no és un dia assenyalat en el calendari.
Tampoc és la Diada de Catalunya.
Ni el blog ha fet 500.000 visites.
Ni 3 anys de la seva apertura.
Ni m'han donat el premi STIC al millor blog....ni el Liebster, jeje.
No he guanyat res.
Bé, en certa manera si.
Avui és un dia especial per qué avui m'he adonat que això funciona.
Vull agraïr la feina que molts lectors d'aquest blog esteu fent a casa vostra, en silenci.
Com ja sabeu, l'objectiu d'aquest blog no és buscar el reconeixement personal ni guanyar premis ni concursos, ni tan sols, tenir milers de seguidors.
El millor premi que puc rebre es saber que la publicació de tot aquest material ha arribat a destí...i ha cuallat.
L'objectiu d'aquest blog es compleix quan lectores com la "Menta" m'envien un missatge que diu així:

"Es la primera vegada que et faig un comentari, pero estic enganxada a les teves receptes! que sàpigues que totes em surten molt bones, la sopa de pescadors tot un èxit, el couscous amb xai i verdures espectacular, la tarta de poma (la vaig fer amb gelatina neutra) cada setmana me la demana la meva filla de 4 anys!
Total...que m'he fet una bona "cocinillas" (la meva familia esta molt contenta). Tambe m'agraden molt els articles que escrius i avui m'he emocionat i molt amb "que mai us falti un plat a taula" he fet una regressió a la meva infantesa, a mi tambe m'enviaven amb la llista...
Tant rotllo i jo nomes volia felicitar-te per aquesta tasca d'ensenyar-nos i motivar-nos a cuinar, molta generositat per part teva.
Una abraçada
"

Enhorabona "Menta" per fer feliç als teus.
Moltes gràcies a tú i a totes les persones que com tú, doneu un passet endavant.
I no ets l'única.
Pel que es veu, tinc seguidors molt menuts.
Mireu el que cada dia li demanava el Marc, fill d'un altra seguidora d'aquest blog, a la seva mama Núria:

“...mama li has preguntat al senyor per fer el xocolata?” 

Es a dir que pel Marc, de quatre anys, el "Senyor" (un servidor)...vindria a ser una mena d''"Oráculo de Matrix", juas,juas !!
M'agrada molt sentir coses així.
Com sempre us dic, cuinar és fer cultura....i saber que la difusió d'aquest coneixement està, poc a poc, arrelant entre els lectors, "me llena de honda satisfacción"...com diu el bocamoll del rei.
Superades les 15.000 fotografíes, les 400.000 visites i amb un promig de 2000 visites (o hits) al día...un servidor només pot que sentir-se orgullós de la bona acollida i de la consideració dels qui són a l'altra banda.
I m'otorga una certa responsabilitat, ho sé.
Us animo a continuar treballant aquesta nostrada cuina que hem heretat, poc a poc, com formiguetes...ja sigui a través de les propostes de "La cuina de sempre" com d'altres que també trobeu a la xarxa, que n'està ple de blogs i de molt bons.
No dubteu mai en fer-me arribar el vostre "feedback", sigui bo o dolent.
Gràcies pel vostre esforç.

"La cuina de sempre"

18 comentaris :

  1. No t'han donat el premi STIC perqué no t'has presentat!! El meu blog és monotemàtic aquí hi ha de tot! De fet, quan vulgui cuinar coses de aquí aquest és el meu blog de referencia. Hi trobo tot.
    Felicitats per les 500.000 visites!
    Anto

    ResponElimina
  2. @Antonella, Juas,!!...moltes gràcies....però encara no he arribat a les 500.000 visites (aviat arribarà)....era un "dir". Et torno a felicitar pel premi i per la feina que fas. Sempre he pensat que l'especialització és el secret per triomfar.

    ResponElimina
  3. Albert cuinas molt be i fas un pas a pas fotografiat genial.Moltes felicitats per la feina tan ben feta¡¡
    una abraçada

    ResponElimina
  4. És que les teves receptes són molt temptadores! I la manera com les expliques fa que ens piqui la curiositat... l'objectiu d'un bloc de cuina, també per a mi, ha de ser el de compartir coneixements. I tu ens ho poses molt fàcil!! Petons i enhorabona.

    ResponElimina
  5. @Gràcies Miquel...que també faig alguna que altre mariconada de tant en tant, eh?
    @Marina, tu també fas bona feina.
    Moltes Gràcies !!!!

    ResponElimina
  6. aixó aixó tu ves posan receptes que a casa estan tots contents!!! un abraçada!!

    ResponElimina
  7. A part de corroborar la genial feina que fas m' agradaria afegir al que han dit anteriorment, que els punts còmics que fas a vegades m' encanten (tipus "free can do" haha) i això fa que no només entris per veure quina nova recepta hi ha, sinó que també et rius i tal.
    Espero algun dia poder contribuir amb algun plat convidat com a agraïment.
    1 abraçada!

    ResponElimina
  8. @Enric, gràcies company...si t'agrada la conya passat per l'altre bloc que tinc:
    http://videoscasposos.blogspot.com

    ResponElimina
  9. Sense saber-ho nosaltres a la nostra manera som felisos tambe de pensar quina recepta hauras penjat avui!!! Gracies a tu per enganxans a la cuina!!!

    ResponElimina
  10. Felicitats carallot...no, si al final tindré un germà que es farà famós i tot... si més no, feliç, que ja es molt avui en dia !!!

    ResponElimina
  11. És un blog molt treballat, amb les receptes pas a pas, i això ajuda molt a l'hora d'enfrentar-se a la cuina.

    Felicitats kuñao!!!!

    ResponElimina
  12. Felicitats Albert! T'he de dir que t'admire pel temps que li dediques al teu bloc. Tenir un bloc dóna molta feina (Jo amb una publicació per setmana ja vaig de cap...)Et desitge molt ànims per continuar aquesta tasca tan xula que fas! Una abraçada, Marta

    ResponElimina
  13. El reconeixement el tens ben merescut Albert!!!! No dic res més. Felicitats!!!!!!!!!!!!

    ResponElimina
  14. Felicitats!!! Pel teu blog senzill, pràctic i amé, unes de les característiques que més valor tenen al meu parer a l'hora de seguir-ne un. Enhorabona!

    ResponElimina
  15. @Dolçisalat, així es parla, coi !!!
    @Litonano, saps perfectamente que no busco la "fama". Porque la fama cuesta...i aqui vais a empezar a sudar...juas!
    @Xampi, asies wapa !
    @Marta, no et pensis, no l'hi dedico més que mitja horeta al dia. Però la optimitzo molt, això si. Asies !
    @Lourdes, gràcies noieta !
    @Art Natura, senzill, pràctic i amé...una gran definició. M'agrada.

    ResponElimina
  16. Carai!! Moltes Gracies!! que contenta estic de sortir en un article de la cuina de sempre!!
    Gracies!!

    ResponElimina
  17. Hola Albert, la meva dona i jo som cuiners aficionats, però no per això, deixem de buscar l’essència del plat. Aquest fet, que hauria de semblar el més normal, ens fa molt difícil comprar matèria primera i encara més aprofitar receptes penjades a Internet, a les que moltes vegades li manquen dades, en les que es pressuposen uns coneixements bàsics, que a vegades tenim i a vegades no i quasi sempre només són una introducció per vendre’t quelcom.
    Això només és una petita introducció per felicitar-te molt efusivament i des de el coneixement de causa. Internet necessita més gent com tu.
    Afegit: Jo et veig més com en Morpheo (Matrix).

    La Laura i en Pep.

    ResponElimina

Gràcies pels teus comentaris !