inici | contacte | avís legal | publicitat | language: Spain English French German Italian Russian Portuguese
Escudella i carn d'olla de Nadal Torró de crema cremada de pastisseria Canelons de Nadal Xai al forn amb fruites a la Mostarda Pintxo Goxua Compra'm una cervesa!

dijous, 6 de setembre de 2012

Tallat de gerds amb gelat de llet i iogurt amb fruita del bosc La Fageda


Avui us presento la tercera de les cinc receptes fetes amb gelat de llet La Fageda.
Una excel.lent combinació de dolços que, obviament, requerirà d'un àpat previ una mica lleuger.
És cert que us portarà una mica de feina però com podeu veure el resultat és força sorprenent.
Us recomano la lectura prèvia del tallat de gerds, així com de l'article "Col.laboració amb La Fageda".

INGREDIENTS
1 porció gran de rebosteria pastissera tallat de gerds
1 bola de Gelat de llet i iogurt amb fruita del bosc La Fageda
reducció de licor de guindes "Miura"
menta i maduixes fresques per decorar

ELABORACIÓ

Partirem que ja tenim el tallat de gerds fet. Per tant, us haureu de mirar la recepta prèviament.

Tallarem una porció quadrada.

Haurem de fer un forat al mig, com si fos un entrepà "Granjero".

Jo he utilitzat aquesta copa petita, però si teniu un tallant rodó molt millor.

Fem una rodona al mig...
 
...i presentem al plat....

Treiem el Gelat de llet amb iogurt i fruita del bosc...del congelador.

Tenim el tallat apunt.

També tenim la reducció de licor de cirera apunt....i alguna maduixa fresca per a decorar.
 
Obrim el gelat....
 
...i col.loquem una bola enmig.
 
Un raig de la reducció de licor pels costats....i ja està.
 
La combinació del tallat de gerds...amb el gelat...és extraordinària, de veritat.
Bon Profit !!!

5 comentaris :

  1. Carai, Albert,ets un crack dels dolços! Cada dia que passa em sorprens més! I quina paciència, noi!

    ResponElimina
  2. Una combinació boníssima! Els gelats de La Fageda ens van agradar moltíssim.
    Clar que ni dinar lleuger ni res, directes a les postres! ;)

    ResponElimina
  3. Amb tots aquests tutorials que ens fas, el dia de la Festa Major del poble no tinc excusa per fer una safata de reposteria de primera. Moltes gràcies

    ResponElimina
  4. A part de que ha de ser una delícia, la presentació és molt guapa!

    ResponElimina

Gràcies pels teus comentaris !