inici | contacte | avís legal | publicitat | language: Spain English French German Italian Russian Portuguese
Escudella i carn d'olla de Nadal Torró de crema cremada de pastisseria Canelons de Nadal Xai al forn amb fruites a la Mostarda Pintxo Goxua Compra'm una cervesa!

dijous, 9 d’agost de 2012

Torradetes de salmó fumat amb brie i salsa tàrtara


Habitualment no acostumo a publicar aquest tipus de receptes, però ja que som a l'estiu i ve de gust menjar coses petites i no gaire pesades....he pensat en compartir aquestes torradetes amb vosaltres.
Segur que tots teniu receptes similars fetes amb torradetes i salmó.
Són molt senzillotes de fer, ja ho veureu, les farem en un tres i no res i es tracta d'una bona combinació d'ingredients. Una safata d'aquestes a la taula...sempre fa que se t'envagin els ulls.
No necesàriament ens hem de passar el matí a la cuina per oferir una taula ben parada. Ja coneixeu la meva dèria per la definició d'amfitrió.
La salsa tàrtara la podeu fer prèviament, en 5 minuts, o si voleu podeu comprar-la feta.
Podriem categoritzar aquestes torradetes com a "canapés"?...es probable.
Un dia d'aquests us mostraré com feiem els canapés de pastisseria (pa anglès mullat amb nata). La veritat es que surten molt bons, encara que com tota la rebosteria petita...implica d'una certa dedicació i temps d'el.laboració.
Que vagi de gust.

INGREDIENTS
torradetes petites quadrades
crema de formatge brie
salmó fumat
julivert sec picat
oli d'oliva verge extra

Per la salsa tàrtara
200gr maionesa casolana
50gr tàperesen en vinagre
50gr. cogombrets en vinagre
1/2 ceba ben picadeta
julivert fresc picat
sal

ELABORACIÓ
Preparem la salsa tàrtara. Us recomano la lectura prèvia de la recepta "Salsa tàrtara".
Utilitzaré una base de crema de formatge brie.
Jo he triat torradetes petites quadrades, però podeu agafar les que més us agradin.
Ara, tallarem quadradets de salmó fumat...de la mida de la torradeta.
...i les anirem completant.
Amb una cullereta, hi posarem una mica de salsa tàrtara a sobre de cada torradeta.
Amb carinyo....no sigueu "brutus".
 
Finalment, tirarem per sobre un polsim de julivert picat sec...i una fulla de julivert fresc.
Un raig d'oli d'oliva i ja els podeu servir.  S'han de fer al moment, per evitar que s'estovi el pa torrat.
Bon Profit !!!

6 comentaris :

  1. Un aperitiu que m´apunto !!
    Una abraçada
    Sara

    ResponElimina
  2. La veritat es que t'en menges una...i t'en menjaries dues...jeje.
    Gràcies Joan i Sara.

    ResponElimina
  3. Caram, quina platet més bo de fer i tan saborós!!! Me l'apunte, no cal dir-ho!!

    ResponElimina
  4. Bona tarda maco! El tema que comentes dels canapes de pastisseria crec que és molt interessant perquè cadascú els fa en un tipus de pa diferent... i sí "para gustos colores" però segur que hi ha un tipus estandart per ferlos (o l' oficial) i a mí almenys em pica la curiositat.
    Moltes gràcies mestre!

    ResponElimina
  5. @enric, els veurem aviat, disculpa

    ResponElimina

Gràcies pels teus comentaris !