inici | contacte | avís legal | publicitat | language: Spain English French German Italian Russian Portuguese
Escudella i carn d'olla de Nadal Torró de crema cremada de pastisseria Canelons de Nadal Xai al forn amb fruites a la Mostarda Pintxo Goxua Compra'm una cervesa!

dijous, 9 d’agost de 2012

Salsa tàrtara


Segurament tots coneixeu aquesta magnífica salsa ideal per acompanyar tant carn com peix com entrepans.
És extremadament fàcil de fer. Nomès heu de reunir els ingredients necesaris.
Aquesta és una d'aquelles salses ben trobades.
Diriem que és la salsa per excel.lència del conegut plat britànic "Fish & Chips", que no és més que un peix arrebossat amb pasta orly acompanyat amb patates fregides.
Aviat us el presentaré, també.
Altrament, podeu utilitzar-la per a milers d'elaboracions com les que us proposo més abaix.
És important que la maionesa sigui casolana (no de pot), ja que canvia profundament el sabor.

INGREDIENTS
200gr. maionesa casolana
50gr. tàperes en vinagre
50gr. cogombrets en vinagre
1/2 ceba ben picada
julivert fresc picat
pebre negre recent molguda
pebre blanca molguda
sal

ELABORACIÓ
Cogombrets en vinagre, uns quants.
Els piquem ben petits.
Les tàperes igual.
I ceba també, tallada en "brunoise" que es diu.
Julivert picat.
Fem una mica de maionesa casolana.
Incorporem tots els ingredients.

Una mica de pebre blanca molguda.
Com una culleradeta.
També he posat una culleradeta de pebre negre o a les 5 pebres.
Es remena tot i llestos. Potser l'he posat massa "chicha", però així és com m'agrada. Si la voleu més suau, nomès heu de posar la meitat dels ingredients amb la mateixa quantitat de maionesa.
Ara ja podeu fer les vostres receptes amb salsa tàrtara, com aquestes torradetes amb salmó fumat.
Podeu barrejar una mica de tonyina amb maionesa i quetchup....
...i fer un entrepà amb una primera capa de salsa tàrtara...
...i a sobre aquesta mena de paté de tonyina.
Fàcil, ràpid i bo.
Bon Profit !!!

1 comentari :

  1. Ja està a la llibreta de salses!
    m'encanta el teu blog, cada vegada que hi navego se'm fa la boca aigua
    http://fuetimate.wordpress.com/

    ResponElimina

Gràcies pels teus comentaris !