inici | contacte | avís legal | publicitat | language: Spain English French German Italian Russian Portuguese
Escudella i carn d'olla de Nadal Torró de crema cremada de pastisseria Canelons de Nadal Xai al forn amb fruites a la Mostarda Pintxo Goxua Compra'm una cervesa!

dissabte, 18 d’agost de 2012

Reducció de licor de guindes Miura


Avui veurem com fer un altre reducció dolça de licor.
He utilitzat aquest licor de crema de guindes per considerar-lo dolç i força saborós.
No quedaria igual utilitzant un Kirsch tradicional. Busquem una reducció aromàtica, dolça i amb bon color, ideal per acompanyar plats amb carn.
Espero que us sigui útil.

INGREDIENTS
300gr. licor de guindes Miura
100gr. sucre

ELABORACIÓ
Jo l'he comprat al Makro, pero suposo que es pot trobar en qualsevol gran superficie.
  En un cassó petit, posem els 300gr. de licor.
Seguidament els 100gr. de sucre. Podeu afegir-ne més o menys.....segons la textura i gust que volgueu trobar per aquesta reducció. Normalment enp posariem una mica més, pero ja és un licor prou dolç.
 Remeneu bé fins desfer tot el sucre i col.loqueu el cassó a foc baix.
  Quan arrenqui el bull...deixeu-lo entre 6-10 minuts, segons la textura desitjada.
 Deixeu-lo refredar una estona.
 Aboqueu-lo en un bol per a refredar a temperatura ambient.
 Un cop ben fred, ja el podreu guardar en un pot de vidre tancat o tupper. No cal que estigui en nevera.
Us mostro un exemple  d'us d'aquesta reducció: els "Farcellets de "Morcilla de Burgos" amb ceba caramelitzada i reducció de licor de guindes"....que estàn brutalment bons.
Bon Profit !!!!

0 comentarios :

Publica un comentari a l'entrada

Gràcies pels teus comentaris !