inici | contacte | avís legal | publicitat | language: Spain English French German Italian Russian Portuguese
Llom de bacallà al forn sobre salsa de ceps amb cloïsses i trompetes de la mort Arròs de conill Bisbalenc Llagostins amb gavardina Postres de músic Entremesos

dijous, 19 de juliol de 2012

Rotllets de vedella


Un entrant o pintxo de carn farcit amb carbassó, ceba tendre i espàrrec verd.
A mi no em va massa la carn vermella, però de tant en tant està bé menjar-la. Reconec que és un handicap.
Tal i com us mostro veureu que la verdura queda una mica "al dente"....així que si us agrada més feta us recomano passar-la una mica per la paella abans de farcir la carn.
Som-hi.

INGREDIENTS
4 tires molt fines de vedella (tapa plana)
4 puntes d'espàrrec verd
mig carbassó
una ceba tendre
pa ratllat
1 ou
oli d'oliva
sal
sal maldon
crema de vinagre de mòdena

ELABORACIÓ
 
Netegeu bé la carn i prepareu la verdura.
Enrotlleu un trosset de ceba, un d'espàrrec i un de carbassó amb una tira de vedella.
Fixeu-la amb dos escuradents per evitar que s'obri.
Batim un parell d'ous...
...suquem el rotllet....salem la carn....
...i l'arrebossem amb pa ratllat.
Aquests escuradents els podrem treure un cop fregit el rotllet.
Quan l'oli sigui ben calentó...fregim els rotllets...durant uns 3 o 4 minuts (al gust).
Els reservarem en un paper absorbent.

Ja podem anar muntant el plat, per què s'ha de menjar calent.
Finalment, decorarem els rotllets amb una mica de crema balsàmica de mòdena.
...uns xorrets per sobre...i llestos...
Si us agrada la carn...és un pintxo amb molt gust de carn.
Bon Profit !!!!

3 comentaris :

Gràcies pels teus comentaris !