inici | contacte | avís legal | publicitat | language: Spain English French German Italian Russian Portuguese
Escudella i carn d'olla de Nadal Torró de crema cremada de pastisseria Canelons de Nadal Xai al forn amb fruites a la Mostarda Pintxo Goxua Compra'm una cervesa!

divendres, 20 de juliol de 2012

Rap amb salsa de pebrot del piquillo


Teniu rap, pebrots del piquillo i nata?....doncs amb això farem un plat més que respectable.
Molt fàcil de fer i molt "resultón" que dic jo.
El rap és un dels peixos que més m'agrada...per no dir el que més. La seva dura textura i el seu gust a marisc el fan molt adient per coure a la planxa.
Bona cuina, titots.

INGREDIENTS
1 cua de rap
1 pot de pebrot del piquillo
1 ceba vermella
200ml. nata líquida
1 llimona
oli d'oliva
pebre negre
pebre vermell dolç
brots d'alfals per decorar
sal

ELABORACIÓ
Un cop neta la cua de rap, la salarem i l'empebrarem.
Jo he fet un talls al biaix...però li podeu donar la forma que més us agradi.
  Trinxeu la ceba.
Trinxeu també uns 4 o 5 pebrots, depen de la intensitat que volgueu donar-li a la salsa.
Primer de tot, en una paella, sofregirem la ceba fins que sigui daurada.
Incoporarem el pebrot...
...ho salarem...
..tirarem una mica de pebre negre...i ho deixarem fer fins que absorbeixi tot el líqui i es comenci a daurar una mica. Procureu remanar-ho de tant en tant.
En aquest punt, incorporem la nata líquida.
Remeneu-lo bé i fer arrencar el bull. Passat un parell de minutets ja estarà la salsa llesta. Proveu i rectifiqueu de sal.
Ara la passarem pel turmix...
....que quedi ben clareta.
  La reservarem en calent.
  En una planxa ben calenta amb unes gotes d'oli...farem el rap a la planxa.
Li podeu tirar unes gotetes de llimona que li aportaràn un fantàstic sabor i aroma final.
El rap s'ha de fer al punt, que quedi daurat i cruixent per fora però gairebé sucós per dins. Això s'aconsegueix a foc ben fort.
En disposem a muntar el plat. Avui utilitzaré uns brots d'alfals (alfalfa en castellà), ja que està molt de moda utilitzar germinats en les presentacions.
Un parell o tres de cullerades de salseta...
...un parell o tres de trossets de rap...ben calentons...
   ...un polsim de pebre vermell per decorar...
   ...i els germinats....
I ja ho tenim fet
Qué us sembla?....està bonísim aquest plat i ja veieu qué fàcil és de fer.
 Bon Profit !!!

10 comentaris :

  1. Albert, et puc dir ben sincerament que m'agrada la teva cuina. Aquest rap amb aquesta salsa ha d'estar senzillament deliciós. Fàcil i bona.
    Bon cap de setmana,
    Nani

    ResponElimina
  2. Tienes unas recetas estupendas! Y esta me ha encantado! Buen blog! Me quedo por aquí para no perderme nada! Felicidades!
    Saludos!
    http://cocinaros.blogspot.com

    ResponElimina
  3. M'encanta el rap i m'encanta la salsa, nyam!
    petonets

    ResponElimina
  4. @Nani, moltísimes gràcies...a mi també m'encanta la teva cuina...i l'interés que demostres.
    @Gràcies Reme !!!

    ResponElimina
  5. @Rosendo, gracias y bienvenido...me paso por tu blog
    @Gràcies taller!

    ResponElimina
  6. Justament, Albert, al congelador tins lloms de rap. I al rebost, un pot de pebres del piquillo.

    Aquest cap de setmana cau aquesta recepta!!!

    Gràcies del comentari! :)

    ResponElimina
  7. Albert facil i molt bona,bona cuina
    bon cap de setmana

    ResponElimina
  8. Avui he descobert el blog! m'encanta...i inclòs sense ser un fan del peix....demà penso fer-lo!

    Merci per l¡esforç!

    ResponElimina
  9. Benvingut Omar !!!...espero que hi trobes el que busques !!!...i no dubtis en consultar-me, estic per servir-te.
    Aquesta recepta és molt fàcil de fer i ràpida...i quedaràs bé segur.
    Salutacions.

    ResponElimina

Gràcies pels teus comentaris !