inici | contacte | avís legal | publicitat | language: Spain English French German Italian Russian Portuguese
Escudella i carn d'olla de Nadal Torró de crema cremada de pastisseria Canelons de Nadal Xai al forn amb fruites a la Mostarda Pintxo Goxua Compra'm una cervesa!

dimecres, 11 de juliol de 2012

Pintxo de truita i pebrot del padró


Un d'aquells pintxos que no falla mai.
Alguna cosa especial té el pa amb tomàquet i truita de patata que ens captiva a tots.
Més fàcil de fer imposible. Ja veieu que últimament m'ha donat pels pintxos, però es que són un recurs genial desde el punt de vista d'elaboració i també de consum.
Un s'ho passa pipa fent pintxos...i menjant-los també.
Ara anava a dir que "espero que us agradi"...però no cal per qué segur que us agradarà.

INGREDIENTS
1 truita de patata
150gr. pebrots del padró
oli d'oliva
sal maldon
1 rama de romaní fresc
tomàquet madur per sucar
pa de xapata

VARIANTS:
- Podeu torrar previament el pa de xapata

ELABORACIÓ 
Abans de res, haureu de fer un clàssic truita de patata. Hi podeu posar ceba si voleu.
Desprès farem els pebrots en una paella amb unes gotes d'oli.
Ara ja és qüestió de muntar el pintxo sobre una llesca de xapata amb tomàquet i oli....un pebrot del padró....amb una mica de sal maldon....i unes fulles de romaní fresc, que li aportaràn un gran aroma.
 Ja ho tenim això.
   Una copeta de vi negre....del bo.....
 Bon Profit !!!

4 comentaris :

  1. Quan podem passar a fer una cervesa? De moment tres pintxos.
    Nani

    ResponElimina
  2. Doncs a mi no m'agradat mai la truita amb pa amb tomàquet, la prefereixo amb el pa sol... diga'm raro...

    ResponElimina
  3. @Nani, jeje
    @Litonano, raro.
    @Llimaverda, si pica millor !!!

    ResponElimina

Gràcies pels teus comentaris !