inici | contacte | avís legal | publicitat | language: Spain English French German Italian Russian Portuguese
Escudella i carn d'olla de Nadal Torró de crema cremada de pastisseria Canelons de Nadal Xai al forn amb fruites a la Mostarda Pintxo Goxua Compra'm una cervesa!

dimarts, 12 de juny de 2012

Milfulles de botifarres amb fruita deshidratada


>Una tapa original.... i d'autor.
Ja sabeu que no sóc massa fan de la cuina d'autor...però escolteu, de tant en tant, és bo ficar el nas i experimentar una mica. Ni que sigui per quedar bé.... oi?
Us recomano incorporar-hi una capa de foie passat per la planxa al mig...que li donarà el toc definitiu, però jo en aquesta ocasió no en tenia.
Ja sabeu que el foie combina molt bé amb productes dolços.

INGREDIENTS
1 full de pasta brick
4 rodanxes de botifarra blanca
4 rodanxes de botifarra negre
fruita deshidratada variada
reducció de Pedro Ximénez
tires fines de poma Golden
sal maldon

VARIANTS:

- Hi podeu incorporar una capa de foie també passada per la planxa.

ELABORACIÓ
Començarem per tallar la pasta brick a la mateixa mida que una llesca de botifarra.
En el meu cas, m'ha anat bé emprar un got de xarrup.
Ara tallarem uns quants cercles de pasta brick...encara que només n'utilitzarem dos per cada tapa.
Posarem la pasta brick a torrar al forn... a uns 180º. Podeu fer invents i formes diferents.
Quan estigui torrada, les deixeu refredar...però sense apilar-les... ja que sinó s'estovarien.
Ara passarem per la paella unes llesques de botifarra blanca... i unes altres de botifarra negra.
I muntarem la nostra tapa intercalant una mica de pasta brick... botifarra, pasta brick i botifarra.
Desprès, ho decorarem afegint una mica de fruita deshidratada.... unes tires finetes de poma...un rajolí de reducció de PX.... i un polsim de sal maldon.
Bon profit !!!

9 comentaris :

  1. Impressionant, Albert! a veure si trobo una bona butifarra negre

    ResponElimina
  2. En Navarra se comen muchos pintxos y se suelen hacer concursos todos los años entre los bares, estoy segura que éste ganaba seguro.
    Enhorabuena.

    ResponElimina
  3. La comabinació em sembla sensacional.
    I la cuina d'autor està molt bé, no? ;)

    ResponElimina
  4. quina tapa, i si hi afegim el foie serà una tapa d'autor de luxe!!

    PTNTS
    Dolça

    ResponElimina
  5. Gràcies a tots i totes !!!...la veritat es que és una combinació d'allò més gustosa al paladar.

    ResponElimina
  6. Si et fa falta un bon foie hi ha una botiga amb tot de productes fets amb ànec i per descomptat un foie de primera. Potser et queda una mica lluny, no sé, pots fer-hi una ullada aquí www.anecdelspirineus.com
    Salut!!

    ResponElimina
  7. M'encanta la pàgina....i tenen botiga on-line!!!...moltes gràcies !!!

    ResponElimina
  8. fantastic Albert,compro y me lo llevo

    ResponElimina

Gràcies pels teus comentaris !