inici | contacte | avís legal | publicitat | language: Spain English French German Italian Russian Portuguese
Escudella i carn d'olla de Nadal Torró de crema cremada de pastisseria Canelons de Nadal Xai al forn amb fruites a la Mostarda Pintxo Goxua Compra'm una cervesa!

dimecres, 20 de juny de 2012

"Granjero"


Un plaer absolut.
Sobretot si nomès el tasteu un o dos cops l'any, com jo. Clar, conté força calories i colesterol, però de tant en tant ens hem de donar algún caprici, no?
D'aquells entrepans que gaudeixes de principi a fi.
Recordo que de jovenet, amb 16 o 17 anys, anava a un bar de la carretera de Sants de Barcelona on estàven especialitzats en aquest entrepa. De fet em penso que el bar es deia "El Granjero".
Algú de vosaltres hi ha estat?...em faria molta il.lusió saber que algú més ho coneix.
No sé si encara és obert. però ho miraré, ara tinc curiositat.
Total, gaudiu d'aquest meravellós i senzill entrepà per què es d'aquelles cosetes ben trovades.


INGREDIENTS
2 llesques de pa de motlle
1 llesca de bacó
1 llesca d'enciam verd
3 llesques de tomàquet vermell
1 llesca de formatge per fondre
1/3 ceba
orenga
sal maldon
ketchup
maonesa

ELABORACIÓ
 Marca Heinz, per mi, de les millors.
 Primer torrarem el pa de motlle. En aquest cas no importa massa si té crosta o no.
Qué com fem l'ou quadrat?....doncs jo utilitzo un tallant quadrat, hi tiro l'ou i quan està més o menys fet, el trec.
    El resultat és un ou literalment quadrat que ens anìrà de fàbula per servir.
Ara nomès hem de posar una capa de formatge, una de bacó, una d'enciam, una de tomàquet, la ceba que haurem passat una mica per la paella, maonesa, ketchup....i clar, l'ou.
 Ho rematarem amb un polsim d'orenga i sal maldon.
 I a jalar nanos...que són dos dies.
Ara semblarà que sòc un tripero, oi?, potser si que ho sòc, però us ben asseguro que no m'agrada abusar d'aquesta mena de menjars....
De dilluns a divendres, de primer, sempre menjo amanides i/o verdura bullida....SEMPRE.
Clar, els caps de setmana és un abuso una mica més, però em penso que ho fem tothom, oi?
Per cert, potser us interesarà saber que podeu fer el mateix entrepà en miniatura, en plan "Pintxo Mini-Granjero"....fent servir ous de codorniu.
Bon Profit !!!

4 comentaris :

  1. boníssim però de quan en quan,bsts

    ResponElimina
  2. Ey! L´ou, un al dia! Doncs, granjero tambe pot ser un al dia, no?

    Petons
    Pascu Vicens
    http://viajealcentrodelacocina.blogspot.com.es/

    ResponElimina
  3. La meva xiqueta s'està preparant un granjero per sopar. No sé si quan el tasti farà cas al teu consell d'un de tant en tant , però ella rai, és joveneta i de colesterol no en gasta ;-)
    PTNTS
    Dolça

    ResponElimina
  4. ...doncs si, que aprofiti doncs, Dolça !

    ResponElimina

Gràcies pels teus comentaris !