inici | contacte | avís legal | publicitat | language: Spain English French German Italian Russian Portuguese
Escudella i carn d'olla de Nadal Torró de crema cremada de pastisseria Canelons de Nadal Xai al forn amb fruites a la Mostarda Pintxo Goxua Compra'm una cervesa!

dimecres, 27 de juny de 2012

Assortiment de pintxos 2.0


Fa ben poc us vaig presentar un Assortiment de pintxos 1.0.
Avui us porto noves idees.
Aquests són els pintxos que vam fer per a la revetlla de Sant Joan 2012.
Cada parella havia de fer un pintxo i jo vaig fer el "mini-granjero" que ja vam veure dies enrere.
Són pintxos molt fácils de fer...i potser us serveixen per agafar alguna idea.
Som-hi.

PINTXO Nº 1: "Mini-Granjero"

El clàssic "Granjero" portat a la versió pintxo. A mi m'agrada molt...però és molt aconsellable menjar-lo calent...recent fet. Si és fred, perd molt.

PINTXO Nº 2: Donja amb formatge de cabra

El Pau ens porta una gran combinació, tot i que el formatge de cabra pot condicionar una mica, ja que us ha d'agradar el seu intens sabor. El donja és un embotit exclusiu del Pirineu...molt similar a la cansalada.
La donja, és la panxeta cuita, enrotllada sobre si mateixa, amb sal, pebre i posada dins la tripa... i després, deixada assecar. Un pintxo molt recomanable.


PINTXO Nº 3: Mini-hamburgueses amb ceba caramelitzada i brie

Brutal. Sembla un pintxo molt normalot...però va ser l'estrella de la nit. Una base de brie, ceba caramelitzada....mini-hamburgueses (meitat porc meitat vedella)...un banyet de viandox....unes gotes de ketchup i mostassa de mel....unes espurnes de ceba cruixenta....i un raig d'oli. Una autèntica exquisidesa del Jordi i la Núria. 
Entre pels ulls. Un 10.

PINTXO Nº 4: Surimi amb gules

No pot faltar mai. El pintxo de maionesa amb surimi, que la Mailén ha completat amb unes gules, sempre ha d'estar present....i si es amb xapata millor.

PINTXO Nº 5: Sobrassada amb mel

Excel.lent combinació: sobrassada torradeta amb mel. Una delicatessen. Bona feina de l'Ignasi i la Silvia.

PINTXO Nº 6: Escalibada amb pa amb tomàquet

Un clàssic que ens va presentar l'Ignasi. Jo hagués afegit una anxoveta...però estàven bons.

PINTXO Nº 7: Truita de patata i ceba

Clàssic entre clàssics.Sempre ve de gust una truita ben feta per la Isabel.

PINTXO Nº 8: Sushi (maki-sushi)

El Lot, ens va fer una de Sushi de salmó amb alvocat i de tonyina amb cogombre. 
100% profesional. Van triomfar.

POSTRES: Coques de Sant Joan

....i clar, de postres no van faltar les coques....

...la coca de crema....
...la coca de fruita...
...la coca de llardons...com sempre, la que més acostuma a triomfar....
...un total de 6 coques per a 15 persones....
No en va faltar, però tampoc en va sobrar.
Bon Profit !!!

6 comentaris :

  1. Quina bona pinta. Per la quantitat de menjar que es veu sembla que vau ser tota una colla. Espero que anés de gust la festa. Bon dia!

    ResponElimina
  2. Una bona revetlla!!! I ben tips quan vau acabar ;-)

    PTNTS
    Dolça

    ResponElimina
  3. carai quin festival, m´agrada tot!!

    ResponElimina
  4. Tot te una pinta que Déu ni dó!!!!

    ResponElimina

Gràcies pels teus comentaris !