inici | contacte | avís legal | publicitat | language: Spain English French German Italian Russian Portuguese
Escudella i carn d'olla de Nadal Torró de crema cremada de pastisseria Canelons de Nadal Xai al forn amb fruites a la Mostarda Pintxo Goxua Compra'm una cervesa!

dimecres, 13 de juny de 2012

ARTICLE: Col.laboració amb La Fageda




Hola amics,
Aquesta setmana he rebut un correu de la cooperativa catalana La Fageda on m'han proposat col.laborar amb ells.
M'enviaran a casa les 5 noves varietats de gelat La Fageda perquè les tasti i pugui elaborar una recepta original amb cadascuna d'elles...i que es publicaran en aquest blog, òbviament.
La Fageda es faria ressò de la meva publicació a través de les eines: web/blog, Facebook, Twitter, Pinterest i probablement des del SAV (Servei d’Atenció al Visitant de La Fageda) en forma d’exposició.
Aquesta proposta l'han enviat a una selecció de 10 blogaires que, com jo, publiquem receptes en català.

La Fageda és una cooperativa catalana d’iniciativa social sense ànim de lucre creada a Olot el 1982. Té com a finalitat la integració laboral de les persones de la comarca de la Garrotxa (Girona) que pateixen discapacitat intel•lectual o trastorns mentals severs. Treballen un total de 270 persones, incloses usuaris i professionals.
El gelat de llet de La Fageda s’elabora amb llet fresca pasteuritzada i nata de la granja que tenen a La Garrotxa, que es combinen amb la resta d’ingredients, també naturals i sense colorants ni conservants. A l’obrador de la nova fàbrica de Badalona utilitzen formulacions i mètodes tradicionals.

Les cinc varietats de gelat són:
- Gelat de llet amb vainilla i nous de macadàmia
- Gelat de llet amb xocolata i trossets de xocolata
- Gelat de llet amb iogurt de granja
- Gelat de llet amb nata i maduixes
- Gelat de llet amb iogurt i fruita del bosc

Tracten tant bé a les vaques...que alguns diuen, en broma, que les vaques de La Fageda berenen pa amb xocolata.
Doncs bé, em fa il.lusió, què voleu que us digui.
He acceptat gustosament participar en aquest petit repte d'ajudar a una empresa catalana que no té com a principal objectiu l'enriquiment econòmic. I jo sempre he pensat que totes les coses d'aquest món....s'encaren malament si l'objectiu és fer calers....a que si?
En fi.
Potser coneixeu a La Fageda més pels seus iogurts (boníssims)...però ara han llençat al mercat aquesta línia de gelats que prometen ser la bomba....i que ja tinc ganes de tastar. Els podeu comprar a l'Eroski, a l'Alcampo, al Bon Preu i alguns supermercats més.
Per tant, ben aviat us presentaré, les meves receptes fetes a partir d'aquesta varietat tant suculenta de gelats casolanament industrialitzats....fets amb una matèria primera extraordinària, ecològica i sostenible.
Seran receptes pràctiques, senzillotes però alegres i vistoses....que les pugui fer tothom sense dedicar-hi massa temps.
Receptes per gaudir d'aquests gelats.
Si voleu més informació d'aquest fabricant, us recomano visitar el web de "La Fageda".

Espero fer-ho bé....almenys les ganes no hi faltaran.
Ara haig de començar a pensar.
Així doncs....tal i com ja fan les vaques de "La Fageda"....jo també començo a rumiar....juas !!!
(...aquesta és meva, eh !!!...juas,juas !!!!...què dolent !!!...si es que estic fet un borinot....)

11 comentaris :

  1. Doncs si les vaques berenen pa amb xocolata, la llet per fer els iogurts i els gelats han de ser la hos.... :o)

    Em sembla molt bé Albert, el que és bo de veritat cal fomentar-lo.

    Una abraçada.

    ResponElimina
  2. L'altre dia van parlar els propietaris en un programa de la tele... feia goig només de sentir-los.
    Petonets

    ResponElimina
  3. Que guai Albert, bona iniciativa !!!... els penso probar aquests gelats, tenen molt bona pinta !!!

    ResponElimina
  4. Aquests van sortir al programa del Follonero "reiniciando España". Moltes felicitats!

    ResponElimina
  5. Hola Albert m'agrada la teva sinceritat. A veure amb que et llueixes!

    ResponElimina
  6. Treballo amb discapacitats intelectuals, avui es un gran problema trovar feina per a ells en un món tan competitiu i deshumanitzat. Enhorabona als fundadors i organitzadors de La Fageda per la tasca i per demostrar que hi han coses que no van deslligades. Una abraçada ben gran!!

    ResponElimina
  7. No sóc gaire partidària de fer publicitat de marques, però en aquest cas, crec que és per una bona causa. Aquesta cooperativa, a més de fer uns iogurts boníssims, fa una tasca social molt important. Estic desitjant veure les receptes que fas.

    ResponElimina
  8. Gràcies a tots pels comentaris !

    ResponElimina
  9. Ep, moltes felicitats nano, a casa en gastem de iogurts de La Fageda. Ja pots rumiar ja, esperem les teves propostes.

    Salut.

    ResponElimina
  10. Albert, ens agrada la teva sinceritat i proximitat. Una forta abraçada :)

    ResponElimina

Gràcies pels teus comentaris !