inici | contacte | avís legal | publicitat | language: Spain English French German Italian Russian Portuguese
Escudella i carn d'olla de Nadal Torró de crema cremada de pastisseria Canelons de Nadal Xai al forn amb fruites a la Mostarda Pintxo Goxua Compra'm una cervesa!

diumenge, 15 d’abril de 2012

Popets amb reducció de vi

 
En aquest blog ja hem vist varies receptes fetes amb pops de diferents mides.
Aquesta recepta és la mateixa que apareix en el C.P.C.C. (nº 882) "Popets amb all i julivert", però sense l'all i julivert. I es que no sempre ve de gust l'all i julivert, oi?
O quan tens aquell dinar de feina on no et ve de gust estar tota la tarda amb l'alé d'all a la boca.
No suporto estar en una reunió i que em vingui una bafarada d'all de no se sap qui....però que tothom se la menja amb patates...i no diu res. Home, pensem-hi una mica amb els companys de feina a l'hora de dinar, si us plau !.
Són tonteries ja ho sé, però tothom les hauriem de tenir presents, si més no.
I es que l'all...és especial.
Potser resulta que els nostres convidats són en realitat....vampirs !!!!...i clar, al ser intolerants a l'all....no els podem fer uns Popets amb all i julivert....
Però ara que penso, normalment, els convidats acostumen a ser més "buitres" que no pas "vampirs", a que si?...juas,juas !!!
En fi, que s'ha de pensar en tot, vaja.
INGREDIENTS
8 pops de platja frescos (mida mitjana)
1 got de vi blanc
oli d'oliva
sal

ELABORACIÓ
Renteu-los bé prèviament.
Tenen una mida mitjaneta...ideal per a servir-los sencers.
Calenteu una paella....i incorporeu els popets.
Tireu un raig d'oli....una mica de sal...i el vi....
Utilitzaré un vi blanc ecològic que surt molt de de gust....i així, a més, fem país.
Un bon xorret, com un got.
Tapeu-los....
...i deixar reduïr uns 15-20 minuts a foc baix.
Veureu com canvien de color....
Poc a poc aniràn perdent tot el líquid...
Ja fan un altre pinta...
...i fins i tot el soroll de la cocció ha canviat: s'estàn torrant.
Tapeu-los igualment per què quan peten és quan més risc de cremada hi ha. De tant en tant li doneu la volta i els torneu a tapar fins que siguin ben torradets.
Ja els podem emplatar.
...un bon raig d'oli d'oliva per sobre...
...i una mica de sal rosa de l'Himalaya...que sona molt estrambòtic però no es més que sal de color rosa....
Ummm..quinta pinta....com a entrant o com a tapa...amb una copeta de vi...és un be de Dèu !
Bon Profit !!!

2 comentaris :

  1. Albert,
    Aquests popets han d'estar divins. M'envies una fiambrera? Gràcies,
    Nani

    ResponElimina
  2. Marchando!!! ...otra de pulpitosssss!!!

    ResponElimina

Gràcies pels teus comentaris !