inici | contacte | avís legal | publicitat | language: Spain English French German Italian Russian Portuguese
Escudella i carn d'olla de Nadal Torró de crema cremada de pastisseria Canelons de Nadal Xai al forn amb fruites a la Mostarda Pintxo Goxua Compra'm una cervesa!

dimarts, 24 d’abril de 2012

Fideus amb salsitxa axoriçada


Doncs de tothom s'en apren...diuen.
Aquests fideus els ha fet la meva dona. Un bon exemple de reaprofitament del que hi ha a la nevera.
A falta de costella de porc, unes salsitxes axoriçades li donaràn un gir radical al sabor dels fideus tradicionals.
Una recepta molt fàcil de fer, ideal pels que esteu començant a gaudir de la cuina.
Per cert, aquestes salsitxes són molt especials. Les comprem al mercat municipal i les porten directament de Màlaga, bona terra aquella. Estàn entre les salsitxes de porc i la xistorra, amb un gust molt peculiar.
Per cert, al poble de Rupit venen un fuet axoriçat (sec) que és la bomba.
Som-hi!

INGREDIENTS
1 pebrot verd
1 ceba
2 alls
1 trosset de porro
3 salsitxes axoriçades
aigua o brou de pollastre
3 cullerades de concentrat de tomàquet
fideus
oli d'oliva
sal


ELABORACIÓ
Piquem la ceba, l'all i el pebrot ben petits i el xoriço a talls.
Primer sofregim en una cassola amb oli el pebrot, el porro, la ceba i l'all.
Un cop daurat, afegim el tomàquet i a continuació el xoriço tallat a daus.
Un cop estigui cuita la salsitxa, afegim els fideus....i ho remenem una mica.
Incorporeu el brou de pollastre (o aigua si no en teniu).
Saleu al gust i deixeu coure uns 20-25 minuts a foc més aviat baix. Fins que estiguin cuits els fideus.
I aquí els tenim.
Tenen bona pinta eh?...ara sucaria un trosset de pa i una cullerada de fideus.
Bon Profit i bona feina, noieta !!!

7 comentaris :

  1. sempre faig fideuà amb peix, ho he de fer!!!

    ResponElimina
  2. Deliciosos! Quina gana fa venir aquest plat a aquestes hores!!

    Avui a ESfruita, la botiga online de fruita i verdura de qualitat, us portem un aperitiu que quedaria perfecte amb aquests fideus. Unes crestes de fruita! Us convidem a entrar-hi i a dir-hi la vostra!

    www.esfruita.com/assessorem/crestes-de-fruita

    ResponElimina
  3. Si us plau, ESfruita, no accepto publicitat als comentaris. El proper cop eliminaré el comentari.
    I moltes gràcies a la resta !!!

    ResponElimina
  4. Doncs felicita a la teva dona perquè això ha d'estar de fàbula! Ah! M'apunto lo del fuet axoriçat!

    ResponElimina
  5. L'he fet i m'ha sortit perfecta encara que en lloc de fideus he hagut de recorrer a espaguètis tallats ;-)
    Tercera recepta que probo, tercer èxit. Gràcies

    ResponElimina

Gràcies pels teus comentaris !